- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Én is bírom, amikor "bezzeg Trianon". Meg öszödi beszéd és társai. Azok a múlt. Éljünk a jelenben és gondoljunk a jövőnkre.
Amúgy tudom, hogy hiába ötletelek, de az se lenne rossz, ha azt mondanák, hogy lenne egy megállapított fix díj, mint fizetés egyes pozíciókba. Majd annyi százalékot kapnának, amekkora volt a részvétel.
Ha valaki 1m fizetést kapna, de a részvétel csak 40%, akkor 400e lesz a fizetése. Bár ahogy írták előttem is, pont nem ez az irány most. Nem ez kedvez a hatalmon maradni szándékozóknak.
Aki meg nem szavaz, de egyszer is felemeli a hangját, hogy mi ez az új adó vagy miért ilyen sz@r az oktatás vagy miért nincs pénz erre meg arra, elé kellene csúsztatni egy szavazólapot, hogy itt kellett volna hangot adnod.
-
bambano
titán
"Miből gondolod ,hogy a szavazás kötelező?": az a hsz nem arról szólt, hogy a szavazás kötelező, hanem arról, hogy ahhoz, hogy a szavazást kötelezővé tegyék, előfeltételeket kellene érvényesíteni.
Például mindenki döntse el magában, hogy egy rendes tévévita előfeltétel kellene-e, hogy legyen. és lehet más olyan elvárást is felvetni, ami valakinek tetszik, másvalakinek meg nem.
viszont az, hogy a szavazás ne egy elviselhetetlen fizikai tortúra legyen, az, szerintem, objektíven elvárható. tehát amíg nem tudják megoldani, hogy az embereknek ne kelljen 5-6 órát sorba állnia azért, hogy szavazhasson, addig nem lehet kötelezővé tenni a szavazást. szerintem ez egy olyan elvárás, amiben minden szavazó egyet érthet.
-
Chaser
legenda
szerintem kevered a szezont a fazonnal
elmennék, ha lenne tartózkodás opció_, ez nincs, így nem megyek el, semelyik brancsra nem kívánok szavazni, mondhatom úgyis, az értékrendembe egyikük sem fér beleLouro
ha köteleznének szavazni, h ki kössön fel? nem kuvára' mindegy? sztem de...úh beXelném mindet, nem tudom mi benne a gyerekes
BiP
látom te is félreérted, nincs nagyobb gondom a jelenleg hatalmon levőkkel, mint akik a helyükre pályáznak
volt itt már öszödi beszéd, meg kisvasút is
és a legszebb az egészben, továbbra sem hiszem feltétlenül, h már rég nincs előre eldöntve egy ilyen szavazás végeredménye...
egy olyan országban, ahol mondjuk ki nyíltan, a köztársasági elnök egy báb, és nyíltan lopcsalhazudik' aki arra illetékes? ez az eset, amikor úgy gondolom, se nem oszt, se nem szoroz az én szavazatom, meg úgy általában senkié sem, aki másképp gondolja, szíve joga - és továbbra se tudnék kire szavazni -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
- ASUS RT-AC68U
- Hobby rádiós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest