- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem nem; egyrészt, máshonnan is be tudják gyűjteni az emberek számukra legfontosabb adatait, másrészt pedig szerintem hamar veszteségessé válnának. Ha csak 250k ember lépne le tőlük az első két hétben (én is egészen biztosan dobnám a T-s kártyám), már az se lenne kellemes. Szóval szerintem nem érné meg nekik.
Nálunk a választások előtt 3x jöttek fideszesek, azt akarták, hogy az egész tízemeletes háztömb adjon nekik támogató aláírást, és az egyik alkalommal mondta az egyik gyűjtő, hogy az aláírást nem adók listájára kerültünk így. Szóval szerintem minden háztömb összes lakójáról be van gyűjtve, ad -e aláírást vagy sem nekik. Megyeszékhely. Tippre Pest is hasonló lehet. Tudnak ezek minden számukra fontosat, nincs szükségük a lakossági ügyfelek adataira; pénzlenyúlási szempontból is a mostani üzlet a jó választás.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest