Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
-
szabonagyur
félisten
-
Воланд
titán
válasz
szabonagyur #70 üzenetére
a kettot lassan teljesen osszevonjak. pontosabban a skype atveszi a lync helyet.
-
szabonagyur
félisten
Van a Skype for business meg van a MS Lync, most akkor mi a különbség lényegében? Mivel most előbbit emelték ki, de elvben utóbbi az ajánlottabb. Funkció szerint nekem egy és ugyanaz.
-
fityesz9
tag
Az új év egyszerű marketing, új termék, és a feltörekvő szakaszban kell törekedni az elterjesztésre, gyorsabb, meredekebb emelkedés, jobb piaci pozíció a terméknél. Plusz, ha bármikor válthatnál, lehet sok a jó a régi mentalitású ember kivárná, amíg az ő OS-ének lejár a támogatása, a Microsoft szempontjából az öngól lenne.
-
student
őstag
Miért csak 1évig ingyenes a windows10-re frissítés? Nem értem hogy miért raktak rá időlimitet
Spartan browser explorer helyett lesz? elérhető lesz win7-re is ?
-
szabonagyur
félisten
Na csak jövőhéten lesz new release.
Telókra meg csak február.25 nyelvben benne leszünk vajon?
-
vm93hun
aktív tag
Ezt a Cross-Platform Gaminget már elsütötték a GFWL-nél; volt kb 3 játék ami támogatta, aztán kányi-munyi. Kiváncsi vagyok rá, hogy így mennyivel lesz különb.
-
szabonagyur
félisten
válasz
King Unique #57 üzenetére
Végig volt frissítve nekem a 9879-ről és eyszer kiírta, hogy új érhető el a 9901 meg pár másik frissítés (VGA és társai), letöltötte majd azokat nem tudta felrakni és megszakította az egészet.
Na látom már vannak akiknek az 1 év ingyenes átállási lehetőség sem elég...
-
Воланд
titán
válasz
King Unique #57 üzenetére
nem, ezt Gabe Aul irta is twitteren, hogy amik kiszivarogtak build-ek, azok nem frissithetoek.
-
vm93hun
aktív tag
Steam ikon alul (ami aktív). Na erre kiváncsi leszek
-
fityesz9
tag
Besz*rás, steam.
Nem emlékszem, hogy bármikor ennyire kiemelték volna a gamer részt, persze nem gond.
Biztos a dx12 miatt.
-
King Unique
titán
válasz
szabonagyur #56 üzenetére
9901 egy nem hivatalos build, úgy tudom arról nem is lehet a mostanira, v netán igen?
-
szabonagyur
félisten
válasz
King Unique #55 üzenetére
Igen ismerősök ezek a mítoszok... sajnos..
Na ez a TP dolog érdekelne engem is... egy időben a 9901 kiírta, hogy a 9921-et akarja tölteni de aztán más dolgom volt és azóta nem akarja
-
King Unique
titán
válasz
szabonagyur #49 üzenetére
Szokott ennek lenni számos oka... van ki régi kinézet, felület után nem tud, nem akar megszokni mást, mítoszok, új OS ára, cégeknél minek váltson, ha nem feltétlen indolkolt, új rendszeren is minden program működni fog-e stb. Bár ár most kihúzható, mert ingyééér lesz 1 évig.
XP-ről sem szakadtak még le sokan, vírusírtó topikban is arról vitáznak egyesek a szakikkal, h minek új OS, elég ám egy jó AV+FW, aztán kész, de közben meg home & céges szinten is folyamatosan nyelik be a ransomware, cryptolocker és társaikat...8/8.1-nél vsz Store-os upgrade lehetőség lesz, de W7-nél majd le kell tölteni MS tooljával a 10-es telepítőjét gondolom.
Vki van most 10 TP-n, tölthető már gépházból az új verziót?
-
vm93hun
aktív tag
Na végre, lehet majd OneDrive-ból is zenét hallgatni
-
azopi74
addikt
Volt szó arról, hogy mire lehet frissíteni majd Windows RT-s nagy tabletekről/hibridekről/convertible-ekről? (elsősorban Surface és Surface 2 érdekel) Mert a kis tabletes/phabletes/telefonost bemutatták, de ezekre nem igazán az lenne való
a) Semmire
b) a Windows 10 telefonos/kistabletes verziójára, elfelejtve a desktop módot
c) a Windows nagytabletes/desktop verziójára ARM kiadásban (esetleg továbbra is letiltva a 3rd party desktop appok futtatásának lehetőségét)Erről elég nagy a qss, vagy volt szó erről? (nem tudom sajnos nézni)
-
janeszgol
félisten
válasz
King Unique #48 üzenetére
Nem értem miért jó maradni egy régebi rendszeren. Az új biztonságosabb, pl Win7-nél nem igazán működött olyan jól a hibernálás, mint a Win 8-nál (én most 10-es Pre-t használom, hát itt is jó). Továbbá a Win8/8.1-nek semmivel nincs nagyobb gépigénye, mint a Win7-nek.
WP oldlaon egy picit más a képlet, ott nagyobb erőforrásigény keletkezik felfelé. Remélem ezen is dolgoznak MS-ék, hogy legalább a mobilos Win10-nek ne legyen nagyobb erőforrásigénye, mint a WP8-nak vagy ha igen, maximalizálják a WP8.1-ben. -
szabonagyur
félisten
válasz
King Unique #48 üzenetére
De itt van a dark theme alapból ami szerintem jól és olvashatóra sikerült.... ezt azért elég sokan moddolják Win7/8 alatt és elég csúnya szokott lenni
-
King Unique
titán
Win7-ről is...
, na az komoly. Látszik, h ki akarják futtatni a piacról a 7-est is, meg akarják törni azt az 5x%-os desktop részesedést. Így vsz össze is fog nekik jönni, bár biztos lesznek, akik erővel majd maradni akarnak. Főleg, ha nem lesz benne Aero Glass, élményindex és társai.
-
anorche1
őstag
Hmmm...
telón háttér a csempék mögött, értelmes beállítások és mozgatható, méretezhető billentyűzet? Tetszik -
vm93hun
aktív tag
Amúgy ott van az asztal mellett egy hatalmas Alienware PC, akkor gondolom nem a tapicskolós játékokról lesz szó... majd meglátjuk.
-
anorche1
őstag
Cortana -val mi vajon mi lesz a végleges magyar verzióban? El lesz tüntetve mint wp -n?
-
fityesz9
tag
Bazz néha beakad, pedig direkt, más nem megy a gépen, nem meg jó.
Az ingyenesről lemaradtam, bárki windows 8asnak ingyen upgrade? Jól hangzik. -
BiP
nagyúr
Na, ezek szerint tényleg Windows 10 lesz a mobilos neve is, és ingyenes az upgrade a Win7-ről is. (legalábbis 1 évig)
szerk: Joe azóta sem lett szebb
szerk2: build 9923.
-
Воланд
titán
ingyenes upgrade 8.1, 8.1 phone-rol es windows 7-rol amegjelenest koveto elso evben.
-
anorche1
őstag
Nálam lehalt
-
PSti
tag
Kár, hogy ezt a marketing dumát nyomják 2 óráig, amikor kb. 20 perc a lényeg. Nem is értem, hogy mire jó ez a sok rizsázás.
-
fityesz9
tag
Itt is megy.
-
vm93hun
aktív tag
válasz
szabonagyur #25 üzenetére
Itt megy.
-
szabonagyur
félisten
Másnak megy a közvetítés?
-
alevan
őstag
Kezdődik apú kezdődik!
-
vm93hun
aktív tag
válasz
King Unique #22 üzenetére
Az ingyenesség csak pletyka volt és az is marad. Csak bizonyos esetekben érvényes amelyekben átlagfelhasználó nem vagy csak részben érintett. Pl.:
- OEM-ek számára 9"-nél kissebb eszközök esetén
- Egy meglévő támogatott OS megléte amire az Upgrade díjmentesSzerk: Két órás lesz a Show? Ejha! akkor lesz miről beszélni.
-
King Unique
titán
A tartalom, néhány állítás is szokás szerint kicsit "bulváros" lett....nyilván nem lesz itt semmilyen ingyen OS, ingyen Office 365 stb.
Az max diákoknak.
Amit egy másik hozzászóló pedzegetett, h az a cél, h mindenhol Windows fusson, de azért nem bármi áron. Így szerintem totál ingyenessé tétel eleve túlzás és hülyeség is lenne, max OS esetében is az O365-höz hasonló előfizetéses modell képzelhető el. Meg a pletyka szintjén élő ingyenes 8.1 -->10 váltás lehetősége.amúgy, ha ingyenes lenne Win+MSO, akkor elég sok desktop területen kiütné a Linuxot, az fix, mert sok helyütt nagy részben csak ingyenessége miatt álltak át rá, v tervezgetik a költségcsökkentés gyanánt.
-
Воланд
titán
válasz
Oppenheimer #20 üzenetére
-
Воланд
titán
válasz
Oppenheimer #18 üzenetére
nincs datum meg.
-
Oppenheimer
nagyúr
mikor lesz a hivatalos rollout mobilra?
-
Воланд
titán
-
vm93hun
aktív tag
válasz
netpeti98 #13 üzenetére
Nem. Azt Tablet Mode-nak hívják amire te gondolsz. A Continuum az asztali Start menüben is feltűnt, csak a mai napig nem tudjuk, hogy micsoda. (én interaktív csempékre tippelek)@woland_y2k
Akkor ez esetben nem szóltam.
-
Воланд
titán
uj start screen.
-
vm93hun
aktív tag
Ezt a kommentet már itt válaszolom meg.
Mi az, hogy "with Internet Explorer"? Ez lenne az új marketing trükk ?
-
szabonagyur
félisten
Elindítottam az élő közvetítést... kezdetben még maxon volt minden a stat szerint... mostanra erősen meg feleződött...
-
Воланд
titán
válasz
szabonagyur #6 üzenetére
majd este kiderul.
-
szabonagyur
félisten
Kíváncsian várom én is, azt lehet tudni mikortól lesz letölthető is az új prev?
-
BiP
nagyúr
Szerintem teljesen ingyen nem lesz, viszont ha bejönnek a pletykák, akkor 8/8.1-ről lehet majd frissíteni, és Win7-ről sem lesz drága.
De ha megnézzük, az utóbbi években sokat csökkent az oprendszerek ára.
Ill. pedzegetik már az előfizetéses modellt az OS-re is.Mindezt pont annak a jegyében, amit mondasz. Kevesebb legyen a kalóz verzió (mert biztonsági kockázat), ill. minél többen használják, annál jobb.
-
bepken
veterán
gondolom ezzel akarja kiszorítani a konkurenciát, illetve a "gagyizást". ha valaki olcsón (ingyen?) akar oprendszert, akkor inkább ezt vigye! (és ne ubuntut pl.) ... így nyilván gyorsabb ütemben terjed el a rendszer, hamarabb lesz egységes platform. én legalábbis úgy értelmezem, hogy továbbra is ez a fő cél: minden gépen Windows fusson.
-
BiP
nagyúr
"A szoftveróriás bemutatja, hogy fog kinézni a Windows 10 mobileszközökön. A magyar idő szerint hat órakor kezdődő eseményt élőben közvetítjük."
Többek között ezt is bemutatja, de nem csak erről fog szólni. Ha már alcím.Annyi jó oldal fogja élőben közvetíteni/kommentálni, a fene tudja melyiket olvassam majd.
-
eventus
veterán
Reméljük Windows lesz és nem egy at csomagolt droid.. Lehet szidni a WM rendszert, de az meg mindig jobb volt, csak a fejlesztés ment félre
-
buherton
őstag
A Visual Studio forráskódjának nyílttá tétele, az Office365, illetve más jelek is utalnak arra, hogy tényleg eljöhet az (akár csak részben) ingyenes operációs rendszerek kora az MS-nél is.
Nagyon szép, de ezért mit várnak cserébe? Remélem senki nem hiszi azt, hogy az MS egy jótékonysági alapítvány. Azaz valami olyasmit kap, ami a fentebb említett termékeknél nagyobb haszonnal kecsegtet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Swift programozási nyelv
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest