Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Korábban már jeleztem, hogy másnak is van gondja ezzel a típussal, vagyis lehet, hogy nem a jelszinttel van probléma. Sajnos amíg nem szerzek belőle egyet, nem tudom megmondani, hogy tuner, szoftver, vagy felhasználói hibáról van-e szó. Kis szerencsével, valamikor a héten kapok belőle. Ha nálam nem rosszabb, mint a többi, akkor a hibát máshol kell keresni. Ha viszont a tunerrel van gond, akkor azon semmilyen antenna nem segít. Addig nézd meg pl. TSReader-rel, hátha az mást mond.
-
Jaja, ismerem az oldalt.
Egyébként Leadtek tulajdonos vagyok, egy TV2000XP Expert-tel.
Most egy WinFast DTV2000 H-t tervezek venni. Ami szimpatikus benne, hogy két antennát lehet rádugni, és így majd tudom váltani a DIGI.TV-t (analóg jel), meg a tetőantennát (HD digitális adások).
Gondolom a progija, a PVR2-vel menni fog. Meg, hogy a tetőantennán is minden fasza lesz.Remélem majd minden úgy müxik, ahogy gondolom, és majd az olimpiát nézhetem full HD-ben
-
Füleske
addikt
Van mpeg 4 dvb-t tuneres tv is , mondjuk inkább a drágábbak között. Plusz ha netalántán nincs benne kártyafogadó , akkor azzal is max az ingyenes csatornákatt lehet venni. (m1 , m2 , duna , atv , hirtv , pr1me , viasat 3) Remélem a kártyájukat nem kötik majd a saját boxukhoz , mivel akkor a kártyafogadó se ér semmit illetve más típusú boxot se lehet használni.( Sajnos elég sok szolgáltató csinálja ezt pl. digitv , t-kábel , vidanet...)
-
Yoshida
aktív tag
Ja és a TV-kben ugye általában csak mpeg2-es dvb-t tuner van (legalábbis a magyar "szakirodalomban" ezt írják) ha van egyátalán. A most elnyert tenderben pedig mpeg4-es tömörítés lesz, így csak a PC-ben digitális tunerrel rendelkezőknek nem lesz gondja, aki LCD/Plasma TV-t vett vesz, annak az mpeg4(/h.264) kompatibilitás is lényeges
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Linux kezdőknek
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest