- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Szeintem is nagyon szep telefon... lenne... ha tenyleg olyan lenne a hatlap, mint az itteni fenykepen. Sajnos nem olyan. Amugy mindegy, mert a SOC folott eljart az ido, design ide, dizajn oda...
http://www.lumigon.com/products.html -
mate0023
tag
Ha összedobnának rá egy telesen új, jól használható UI-t, akkor még talán azt mondanám, hogy oké, de csak a készülékház nem hiszem, hogy indokoltan majdhogynem megkétszerezi a többiekhez képest az árát.
-
Probber
őstag
Túlságosan drága a dizájnerek munkája (egyébként nem rossz), mert hardveresen nem indokolt a magas ár.
-
Traianus
tag
Nem mondanám, hogy csúnya, de különösebben nem is tetszik. Az viszont érdekes, hogy míg pár nagy gyártó is csak kapálózik, hogy ne legyen veszteséges, egy ilyen kis cég lát fantáziát egy várhatóan nem túl magas példányszámban eladható telefonban.
-
törölt tag
Ez a piac legszebb telefonja.
-
debrejo
senior tag
Kövezzetek meg de nekem tetszik. Lehet azt a csoportot célozták meg akiknek nem fontos a magok száma, a tepsi méret hanem egy letisztult, szép formavilágú telefont szeretnének zöld robottal? Az ár miatt fanyalgóknak: ugye nem gondoljátok hogy a dánok (meg bármelyik másik gyártó) a magyar piacot nézik referenciának? Nem bizony. Az ár majd esni fog, de aki a fent említett csoporthoz tartozik és ragaszkodik a droidhoz ki fogja köhögni a pénzt.
-
gabancs
addikt
válasz
CoroStar86 #27 üzenetére
-
CoroStar86
senior tag
Valaki nem tudja véletlenül, h melyik program van a kijelzőn a giroszkóp részletezésénél? Valami csillagász program, mint PC-n a Stellarium. Valaki PLZ, nagyon kellene!!!
-
prolad
addikt
Gyönyörű darab.1.4-es s2-vel hogyan vesz 1080p-t?
-
dani3l
őstag
Most olvasom:
"T2 comes with 8 GB internal memory. In the microSDXC slot behind the back cover you can insert an additional memory card for increased storage capacity of up to 2 TB (2000 gigabytes). Currently, microSDXC cards of up to 128 GB are available."
Na erre cafoljon ra valaki, hogy megse tudja..
-
Maxentius
addikt
Némá, ez is tudja egy maggal az 1080p-t...
Amúgy nekem is bejön.
-
capulet75
addikt
Megőrültek ha azt hiszik hogy 5-600 ojróért ez el fog menni.
-
vinibali
őstag
5-600€... nem tudom mennyire lesz így versenyképes
-
mrpet
tag
drágaszááág
de aműgy szép
-
dani3l
őstag
Gyönyörü telefon valoban, ha tenyleg olyan a hatulja, mint a linkelt kepen, mivel a cikkben levö korantsem nevezhetö szepnek..
Aki pedig az aran fanyalog, itt a valasz a kerdesre, hogy miert ennyi az annyi. B&O telefonok rohadt dragak, lasd Serenata pl, raadasul azt meg hasznalni sem lehet normalisan..
Egyebkent van benne NFC chip is ha jol latom, az kimaradt a cikkböl.
-
szp1
addikt
-
Rickazoid
addikt
Hát ha egy €300-t esik az ára az első hónapban, akkor nem lesz annyira rossz ajánlat. Feltéve, hogy 1 GB RAM van benne.
Amúgy IRRég hallottam ilyenről telefonban.
-
500-600 euroért ez elég nevetséges,de talán még dollárért is.
-
walkmanboy
tag
nekem nem tetszik
-
Pete55555
addikt
Ez mi? ez miért?
-
Xaels
félisten
Ez is csak addig Dán amíg papírra nem kerül. Melyik keleti gyárban készül? Az a hátlap elég gyenge és így ránézésre az anyaghasználat sem lehet túl "acélos".
-
kaller1
veterán
A hátoldala nem túl szép, de legalább drága.
-
mate0023
tag
Hátlapja nekem nagyon nem tetszik, de lehetne bármilyen szép ilyen hardverrel 150 ezer forint felett nem lesz sok ember, aki megveszi.
Azért dicséretes, hogy egy dán gyártó próbálkozik. Nem azért mert dán, hanem mert új. Ilyen szempontból nagyon örülök a telefonnak és remélem hozza a tőle elvárt bevételt. -
Pyzoo
aktív tag
Bizony nagyon szép. Ritkán tetszik egy telefon de ez bejön. Azért lehetne olcsóbb.
-
Picike8
aktív tag
Gyönyörű....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vivaldi (böngésző)
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest