Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kolosanyi

veterán

válasz blade zte #26 üzenetére

Nem, ne haragudj, de tényleg baromira nincs értelme.

(#38) HawerKing
    Ne csoldáld, Bog khm... Sose kedvelte a Nokiát (szerintem finom voltam most).

(#48) azopi74
    A lejátszók terén baromi szar a WP. Még jó, hogy mobilon nem nézek filmet (sose néztem, droidon se, pedig fent volt mindig a BS Player, hátha, de nem szeretek egy 10" alatti kijelzőn filmezni), zenére meg van külön céleszközöm (itt viszont pozitív példa a droid, imádtam ezt a Nexus S-emben, Voodoo Sound támogatással és Neutron Music Playerrel gyönyörűen szólt, sajnos a Lumia 800 elég tré). Viszont böngésző van, nem az átskinezett IE klónokra gondolok, ott van például a Nokia Xpress, az egy elég jó adattömörítéses böngésző (többieknek meg a UC Browser, de mondjuk az elég fos), ez el tud menteni is weboldalakat az későbbi offline olvasáshoz. Viber Nokiákra szintén van, meg még egy csomó hasznos dolog, ami a többieknek nem érhető el. Ezért is mondom, ha WP, akkor csak Nokia.
    Persze a natív appok engedélyezésével baromi nagyot tud fejlődni a platform ilyen téren, nem is értem, hogy mi értelme volt ezt nem támogatni már a legelső verzióltól... :(

Új hozzászólás Aktív témák