- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
blade zte #26 üzenetére
Nem, ne haragudj, de tényleg baromira nincs értelme.
(#38) HawerKing
Ne csoldáld, Bog khm... Sose kedvelte a Nokiát (szerintem finom voltam most).(#48) azopi74
A lejátszók terén baromi szar a WP. Még jó, hogy mobilon nem nézek filmet (sose néztem, droidon se, pedig fent volt mindig a BS Player, hátha, de nem szeretek egy 10" alatti kijelzőn filmezni), zenére meg van külön céleszközöm (itt viszont pozitív példa a droid, imádtam ezt a Nexus S-emben, Voodoo Sound támogatással és Neutron Music Playerrel gyönyörűen szólt, sajnos a Lumia 800 elég tré). Viszont böngésző van, nem az átskinezett IE klónokra gondolok, ott van például a Nokia Xpress, az egy elég jó adattömörítéses böngésző (többieknek meg a UC Browser, de mondjuk az elég fos), ez el tud menteni is weboldalakat az későbbi offline olvasáshoz. Viber Nokiákra szintén van, meg még egy csomó hasznos dolog, ami a többieknek nem érhető el. Ezért is mondom, ha WP, akkor csak Nokia.
Persze a natív appok engedélyezésével baromi nagyot tud fejlődni a platform ilyen téren, nem is értem, hogy mi értelme volt ezt nem támogatni már a legelső verzióltól...
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elektromos autók - motorok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest