- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pantal
senior tag
Nem konkretizáltad, hogy a 4" átlagos, hanem azt, hogy az 5,3" már nagy az átlagnak egy kézzel. Emellett kijelentetted, hogy neked 4"-4,3"-tól kezd kényelmes lenni egy kézzel. Ebből gondoltam, hogy szerinted a 4,3" még az átlag által egy kézzel kényelmesen használható kategóriába esik. Erre reagáltam én, hogy akkor te nem vagy átlagos kéz mérettel rendelkező, vagy más az elképzelésed róla, hogy mekkora az átlag. De még egyszer kihangsúlyozom, hogy persze ez szubjektív. De azt még mindig tartom, hogy szerintem az átlagnak nem kell 4"+. No offense, de tényleg. Ha valahol elbeszélek melletted, kérlek javíts ki.
A milliméter különbséget meg hagyjuk ki, főleg, hogy az átmérő nem csak a szélességből jön ki. Volt 3,2"/3,5"/3,8"/4"/4,3" telefonom, tudom, miről beszélek. -
Pantal
senior tag
Offba raktam, szmájlival a végén->nem komolyan gondoltam.
(#51) D1Rect:
Bocsánat, én belevettem az azt megelőző hsz.-edet is (mivel ez egy hsz sorozat volt) és abban még a 4+t átlagosnak vetted.
A szubjektív véleménnyel meg egyet értettem, azt én is kiemeltem.
De nyilván rossz a szövegértésem, köszönöm, hogy emlékeztettél.
-
Pantal
senior tag
Akkor nyilván te nem tartozol az átlagos közé, vagy érdekes elképzelésed van az átlagos kézröl. Nekem nincs kis kezem, sok telefonom volt, és azt mondom, nekem 3,8 az ideális. Igaz ez szubjektív, de azért azt kijelenteni, hogy az átlagnak 4-4,3tól kezd kényelmes lenni a gépelés, elég meredek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest