- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
feliks
senior tag
Nemt'om, nekem az asztali gépem is 3éves, izmos gép, és nem érzek semmi késztetést, hogy újat kelljen vennem, mert nincs haszna ebben az esetben sem a frissítéseknek (igaz akkor majdnem top volt ez a gép amikor vettem, de még 3évig kiszolgál)
Szerintem inkább a szoftverre kéne nagyobb figyelmet fordítani, csak az nehezebben reklámozható..(Pl ez a Direct Call kifejezetten jó ötlet) Emlékszem még a régi i3G-mre, (400mhz körüli proci, talán 128 v 256ram), és a 4.2.1-gyel fut mostmár olyan ráérősen, mint a Nexus S (1Ghz, 512RAM)a gyári ICS-sel..És ugye a gyári rendszerre még rászemetelnek a gyártók is, meg ők is okoznak egy-két bugot, szóval szerintem ideje lenne inkább a SW-re fókuszálni.. -
v_atis
tag
nem jövőbeli technika. de semmi nagy újítás. egyik másik telefonhoz új kijelzőt találnak vagy annak védelmére szolgáló réteget. többihez képest jó kamera. szóval ilyesmire gondoltam. nem arra hogy "szemmel tudjam irányítani" vagy ehhez hasonló. ezekben semmi olyan nincs ami az elődökhöz képest megérné az árát szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest