- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
Máshol még nem kapható?
-
tomson67
tag
Megjelent a PartNeronál, 65 ezer Ft-ért. Szerintem megér annyit.
Ha meg adnak hozzá plusz hátlapot, akkor szappantartót sem kell vennem...
Legszebb a sárga...de nem merném elővenni! -
Rozzo
tag
válasz
tomkom1969 #164 üzenetére
Hát +512MB RAM nem kerül +100ezerbe.....
-
tomkom1969
tag
Lecsomagolásra került az első 620-as.
-
Rozzo
tag
Remélem nem az lesz a helyzet mint a 610-nél, normális WP8-at akarok!
-
egy bemutató pár élőképpel a 620-ról.
-
Blyan
félisten
-
ADAM1337
nagyúr
A hírben elírás nem S4 plus hanem S4 play a SoC
Mod: 1-1 helyen mást írnak róla, most mi az igazság ? gpu szerint valóban a plus-os.
-
fornettisuti
veterán
Szep mondat, ahogy elnezem, valahol feluton tarthatsz a tiz es husz eves korosztaly kozott (inkabb kozelebb a tizhez), gratulalok.
Mas: 610-es volt nalam is vendegsegbe, meretre, szoftver gyorsasaga nekem megfelelo volt.
De az a keves RAM, amiert a skype nem telepitheto, az csunya dolog. A szappantarto hatlap sem tetszett.7.8 elvileg tavasszal jon, ( de minek?!) halottnak a csok...
-
-
Atos23
senior tag
Amúgy ez is úgy lesz a WP8 későbbi frissítéseivel, mint a Lumia 610, hogy nem megy fel rá a 7.8?
Az elég égő volna.
-
izécske
csendes tag
Hm, ez a telefon megfogott, pedig csak androidban gondolkodtam eddig.
-
tomson67
tag
-
athomi
veterán
Nőknek és gyerekeknek jól fog állni...
-
Atos23
senior tag
Kéne egy fekete.
Ennyiért sunáznám
-
FireFox1996
őstag
Ez igen női telefon lesz, ennyi színnel
jónak tűnik... -
Totis
aktív tag
Ma lesz a MobilArenaTV-n a HTC 8 bemutatója.
Az is 512MB RAM-al jön. Kíváncsi leszek.Engem is már csak az érdekel lassan, hogy telefonálni lehessen egy telefonnal.
Játszani ott a tablet-em. Amikkel játszik, azok elmennek rajta. -
Totis
aktív tag
Hát igen. Az új rendszer nagyon jó lett (WP8). Nyomogattam egy HTC 8X-et. Viszont az nekem kicsit nagy. Ez pont zsebbe való.
Ha a rendszer gördülékeny lesz akkor szerintem be fogok rá ruházni.
Tényleg jó lenne ha csak ennyi lenne a limitáció. Bár a launch-nál majd kiderül.
-
Totis
aktív tag
Lejárt a szerkesztési időm.
-
Totis
aktív tag
Remus911: Igazából maga a telefon formája (átlagos emberi kézben nézve) miatt linkeltem be.
Én sem értek egy szót sem belőle.
A feleségemnek is tetszik. Viszont szerintem itthon a nyitóára olyan 70-80 között lesz. Megvárom amíg lemegy 50-60 közé.
A felezett memória lehet a szűk keresztmetszet (WP8-as mobilok 1GB RAM-al jönnek). Viszont a többi paraméter nekem meg megfelel. -
kovike
tag
pofás kis darab az tuti...
ha még hasonlóan egyedi és jó árfekvésű telókat dob piacra a Nokia akkor van esélye a feltámadásra...
-
fojuzer
aktív tag
Nos ennyiért már érdemes beszerezni,aránylag jó tudásu,HM az "LTE??" vagyis 4G nem hiány cikk lefedettség budapesten is "SZAR+ leginkább csak GPRS-EDGE ami mindig elérhetö még a nyamvadt 3G sem/Bappal hm max 2-3MB/sec este Hm00-07 között 4-5 MB/sec a letöltéd na eröl ennyit,Mert ez van csak szégyeljük bevallani!
-
Totis
aktív tag
Van itt egy bemutató igaz francia nyelven.
remélem lesz matt fekete esetleg matt narancssárga vagy matt lime hátlappal. -
Totis
aktív tag
Szerintem jól néz ki. Nekem spec. feketében...
Pár kép róla ha valakit érdekel. -
noisia
aktív tag
Még, hogy 68k aprópénz!
Itt mindenki vagyonokat keres? ... Kétlem amúgy. Szátok nagy csak!
Majd ha gyereket nevelsz, megtudod, kishaver!
Mondjuk ja, 200 rongyos 920hoz képest tényleg aprópénz. -
törölt tag
válasz
AMD Power #115 üzenetére
FM rádiós bluetooth füles? Pl. Sony MW600.
-
kcsa
veterán
Ez tök jó javaslat, de TFH 500-as mobilnet csomagod van (átlagosnál szerintem több). Ebben az esetben összesen ha csak rádiót hallgatsz, 128k stream esetén 8 órányi rádióhallgatás fér bele lassításig. (lassítás után vodánál garantáltan nem hallgatsz netrádiót). Erről ennyit, köszönjük a 20k-s lassítást vodafone!
-
jan101
tag
ez a neonzöld szín nagyon horzsol... kíváncsi lennék rá élőben
-
dokee78
félisten
Ha ilyen jók lesznek az olcsóbb Lumiák akkor meglehet,hogy jövőre Android helyett ezt veszek bár sajnálnám a droidra megvett appokat.
-
-
ng0ofy
KORREKTOR
Most komolyan a jobb oldal közepén van a feloldó? (: Pedig tetszett a dolog nagyon.
-
becksim
aktív tag
Amúgy nem tudom, milyen hír volt ma még, de a nokia megint 12%os elszállást produkál a tőzsdén, a semleges hangulat ellenére.
[link] -
becksim
aktív tag
válasz
papamaci791 #101 üzenetére
Hmm, hát ez alapján a 610-hez képest egy Villám McQueen, szépen megy a maps is!
-
spammer
veterán
68k? Tényleg fillérekbe kerül. Tudom, hogy ott az idézőjel, de akkor is...
-
papamaci791
tag
-
catroot
veterán
válasz
hallerlaller #69 üzenetére
Ízlések és pofonok, anno a Nokia 6600-ám is tetszett, holott mindenki hülyének nézett vele
Az esélyes, hogy a többi gyártónak is elérhetőek lesznek bizonyos appok, viszont a Nokia így előnyben lesz support terén.
Persze kérdés, hogy mit hoz majd a jövő.
-
=Mentor=
őstag
De nagyon kellett volna ez a teló a karácsonyi szezonra, de jobb később mint soha...
-
saiyajin
senior tag
Tetszik a telefon! A tudasa teljesen jo, a kulsovel sincs gond. Bar kicsit sokallom a helyet a kijelzo alatt, de nem veszes. Velemenyezni ugyis csak akkor lehet igazan, ha eloben lattam.
Igazabol varok meg egy lumia 720ast is hatha, de orulok, hogy jonnek olyan telok, amik lehetseges versenyzok lehetnek egy jovobeni telefon vasarlasnal. -
becksim
aktív tag
Baba, egyetlen kérdés, hogy a RAM mennyire lesz itt korlátozó tényező.
A WP7es, 256os telóknál szerintem nagyon fájó pont a memhiány. -
blade zte
őstag
válasz
blackmajesty #93 üzenetére
A nexuson szinte biztos megoldható valami egyszerü dologgal. Iphone az amerikai fejlettségre készült, ahol mindenkinek van pénze netre. A wp8 az, ahol tök megalapozatlan.
-
blackmajesty
aktív tag
És azon túl, hogy az Optimus 7-ben nem túl jó a rádió, még iszonyatosan meríti az akksit is. Régen melóban 6-tól 10-ig rádiót hallgattam róla, reggel húztam le a töltőről, mielőtt melóba mentem, és 10-kor már kb 30%-on volt. Azért ez durva.
A tunein-el meg az a baj, hogy elég sok netet eszik, és pl én csak otthon nem hallgattam rádiót, ahol volt wifi, utazás közben, meg melóhelyen használhattam volna a mobilnetet, és az nem sokáig lett volna elég. De engem nem zavar, hogy a wp8-ban nincs fm rádió, ha megnézzük h egyik iphone-ban sincs, és a nexusokban sincs. Márpedig pont ezek azok a telefonok, amiket esetleg vennék ha nem wp8-at vennék. -
Elég jól fogják beárazni, és teljesen rendben van a HW! Csak így tovább NOKIA
-
zord01
senior tag
válasz
#42308056 #86 üzenetére
Jó, azért nem kezelhetetlen, de én ma már 10 (sőt inkább 9) mill fölött nem vennék telót. Iphone 7mm.
(Igaz az összes többi gyártónál is igaz az, hogy ha nem 4+ col a képátló, akkor cserébe vastag lesz a teló. Gondolom máshogy még nem fér bele a tokba az elektronika)
Egy dolgon viszont elgondolkoztam. Egyfelől ha nem lenne ez a második tok rajta, akkor vékonyabb lenne, viszont ez így nem is rossz. A második héj szolgálhat afféle stock tok-ként, ha összekarcolod elég azt cserélni. Gondolom olcsóbb, mint egy komplett ház csere Nem hülyeség. Bááárrr. amilyen strapabíró lett a 920 lehet már ez is felesleges. (Más kérdés, hogy ennyi pénzért felteszem ez nem polikarbonát, és nem is Gorilla Glass) -
gaben88
őstag
válasz
Oppenheimer #18 üzenetére
Ezt nem tudtam!
Köszi!
-
-
zord01
senior tag
Fehérben még tetszene is, csak egy baja van (azon kívül, hogy WP) de az nagy: Brutálisan vastag... Ezt leszámítva egész kellemesen fel van szerelve, és ennyiért tényleg megéri annak, akinek bejön a WP.
-
Úgy tűnik valamiért rendszer szinten vették ki az FM rádió támogatottságot.
Ha tippelnem kéne, akkor elsősorban gazdasági okai lehetnek... mára mindenhol megjelenő streaming zeneszolgáltatásoknak (Nokia Music, XBOX Music, vagy csak nézd a Telenornál a Deezert) nem akartak ingyenes ellenfelet...
Nem örülök neki én sem, bár azt nem mondanám, hogy most is nagyon hiányzana (iPhoneban megjelenése óta nincs FM rádió).
-
vince
őstag
Tekintve, hogy a WP8 nem támogatja az FM rádiót, azt gondolom érthető a hiánya
Windows Phone 8 does not support the FM radio feature.
A telefon teljesen rendben lévőnek tűnik, a viszonylag kevés memória miatti esetleges korlátokra leszek kíváncsi. Nehéz dönteni új telefon ügyében...
-
FM rádió ebbe se fért bele. Nevetséges.
-
blade zte
őstag
Csak szólok, külföldi árakkal én is tudok dobálózni: a xiaomi m2, amiben minden csúcs 70-ezer forint, a nexus 7 40-ezer forint... Nexus 7 árát nézd meg ehhez képest Magyarországon.
Egy jó 100-ezer forint lesz. Tudod, androidnál ennél max 10-20 ezerrel megy feljebb, ha nem HTC, vgy igazán csúcs. Optimus 4x 90-ezer.
-
Gyufaaa
veterán
Nah. Legalább a 920 mellé lesz asszonynak is w8-as telefon.
-
-
Greentea
senior tag
Tetszetős!
-
Ugyan a Full-HD videofelvételi lehetőség és a 4G LTE adatátviteli technológia hiányzik a repertoárból, de mindezért bőséges kárpótlást jelenthet az exkluzív Nokia szolgáltatások garmadája, melyek között a Scalado képkezelő megoldásain túl, a Nokia Térképek, a Nokia Autóval, a Nokia Közlekedés, valamint a kamera keresőjét használó Nokia Városnéző alkalmazás is szerepel.
Nálam mondjuk pont nem nyújt vigaszt egy Nokia alkalmazás sem, ha valami hw hiányzik.
Egyébként korrekt telefonnak tűnik, és ha ilyen áron nyitna, az csak hab lenne a tortán, de nálunk van olyan érzésem, nyaldosni fogja a 100k-t..
-
egoistus
tag
Ez jóárban van???? Hát szerintem ha majd egy 3-4 ezres előfizuval 15-20 adják akkor talán, de ez lesz minimum 60 ami szerintem horror.
-
taip
senior tag
Nekem nem teljesen egyértelmű, hogy hogy vannak ezek a Nokia appok más WP8-as telefonokon, lásd:
http://conversations.nokia.com/2012/10/31/frequently-asked-questions-maps-on-windows-phone-8/
Egyébként maga a készülék ígértesnek tűnik, ha nem lesz drága és elég az 512 mega RAM.
-
fffeco
tag
Kijelző minőségére leszek még kiváncsi. Nagy valószinűséggel a 8s-é jobb.
-
Polllen
félisten
Teljesen korrekt kis darabnak tűnik.
-
catroot
veterán
így videó alapján nekem bejövős. csak jó lenne tudni, hogy milyen érvágással jár majd az a félgiga ram.
A HTC-re természetesen nem jönnek Nokia appok, viszont a wp8 további frissítései elérhető lesz mindegyik wp8 modellre.
-
ricsi0307
senior tag
Fú az a neon zöld...csorog a nyálam
-
-
ftc
nagyúr
Szal 68K
a 8S 310EUR induló árcédulát kapott
-
törölt tag
Már csak egy HTC 8s kellene a ma esti MA!TV-be, hogy megnézzük mit tud a vas
(#57) fffeco: Szerintem kavarhatóak, legalábbis úgy értelmeztem az egyik külföldi oldal cikkét.
-
fffeco
tag
Az a két réteg sztem össze van gyurva nem lehet kavarni őket
-
SziberTomi
tag
Itt legtöbben a HTC 8S-sel hasonlítjátok össze. Megmondom őszintén nekem is a 8S tetszik jobban, de azt valaki tudja-e, hogy a Nokia alkalmazásai, Here, Drive, Transport elérhetőek lesznek-e a HTC-ken? És az új WP8-as frissítések is megjelennek-e hozzá, nem csak a Nokiakra? Köszönöm előre a válaszokat, aki tud valamit, küldhet linket is.
-
hallerlaller
addikt
öjj, ez már megint hogy néz ki..
-
szilagyiv
senior tag
Első ránézésre kikészítettek a színek, aztán elgondolkodtam: ha a készülékháznak van egy alapszíne és arra egy áttetsző, de színes burkolatot lehet pattintani, akkor az már színkeverési lehetőségeket vet fel - vagyis kiscsillió színű variáció! (valaki számolja már ki, nem voltam jó matekból sose)
A technikai adatok nagyon bizalomgerjesztőek. -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
blade zte #50 üzenetére
Biztosan mostantól minden alkalmazást úgy írnak majd meg, hogy lefoglaljon magának 600MB RAM-ot, még ha csak 20-50MB-ra van szüksége, akkor is. Márpedig egy hétköznapi app nem eszik ennél többet. De hát van 1GB ram szinte minden telefonban, szóval miért is ne foglalják el?
-
B1T3
addikt
Feketében (ami ráadásul matt is elvileg), fehérben és kékben vállalható, sőt.
Számomra ez mindenképpen jobb ajánlat, mint a 8S, nem is értem, hogy arról hogy hagyhatták le az előlapi kamerát.
-
GALARDO
addikt
Szép!
-
blade zte
őstag
Jöjjetek ,hogy a wp8 ennyiért jó, de 512mb rammal csúnyán el fog hasalni, mert azért az 1gb-s csúcskészülék felé fognak hajlani a fejlesztéssel, és itt annyira nem megoszló a paletta. De wp7-es programokra még elég lesz. Tökéletesen tudják a pénzt az emberböl kiszipolyozni 10 dolcsi extra ramért. A Nokia ilyen ádáz politikával persze hogy nem megy csödbe.
-
moleculez
veterán
Na erre vartam, kovetkezo telom. Varjuk a tesztet
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci #7 üzenetére
720 szerintem egy butított 820 lesz, mint anno a 710-800. Egyszerűbb, olcsóbb külső, gyengébb minőségű kijelző, de a hardver kb. ugyanaz marad majd.
Ez a cserélhető hátlap dolog tetszik, ha zöld csempés kedvem van, feldobok egy zöld hátlapot, ha piros, egy pirosat. Remélhetőleg itt is lesz ütésálló hátlap, mint 820-nál.
Ilyenem lesz, hacsak nem veszik el a kedvem a 8s tesztek. -
A WP8 Blade-je.
-
P84
csendes tag
És egy ilyen Nokia mellett is veszik a kínai vacakot mert hat az is okos telefon meg android.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
fornettisuti #20 üzenetére
Qualcomm S4 2012 decembereben, de meg 2013 januarjaban sem lessz epp elvult. De te bizonyara jobban tudod
-
tjb007
nagyúr
"Izmosabb, mint az eddigi osszes WP8-ban?"
Nem izmosabb.
Körülbelül az Adreno 220 -szal van egy szinten de a 225 -től (Lumia 820/920, Ativ S, 8X) már elmarad (igaz itt sem olyan nagyon sokkal, kicsivel több mint 10% -kal).
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Nagyon jó le ha tényleg ennyire jönne ki nálunk bruttóban de félek, hogy nem így lesz pedig kinézetre jobban bejön mint a 820. -
fú basszus, az a zöld, az mocsok rikító zöld.
Végre, nagyon kellenek a középkategória telefonjai - az alsó szegmenst meg tartsák meg a WP 7.x-nek, remélem az MWC-re már úgy mehet a Microsoft, hogy az ott bejelentettekkel együtt 10-15 készülék alkothatja a WP palettát (eddig van 6 hivatalosan bemutatott, egy lebegtetett kínaival).
-
Magnum_
nagyúr
ha minőségi házba gyúrmáznák bele...
-
Kaktusz92
tag
Nagyon tetszik, az se lenne baj ha nem rohangálna majd mindenki ilyennel, majd én.
-
Még a végén elcsábulok!
-
Jimmy66
senior tag
Nice! Végre nem egy tepsi...
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
Tévedsz. Abban igazad van, h ami ott usd, az itt eur lesz kb, de eur-ban már bruttó!
És nem hinném, hogy olyan elavult lenne az Qualcomm S4 SoC.Jó kis teló ez, bár nekem a HTC 8S jobban bejön külsőre. De ennyi, minden más miatt ezt választanám ha kb azonos áron lesz. Legalább van benne 8 gb belső memória, ami nálam a minimum, még akkor is, ha bővíthető. Már csak azt lenne jó tudni, hogy miben lesz korlátozva az 512 mb ram miatt, jó lenne ha az MS mondana vmit, mert így félek belevágni egy ilyen készülékbe. Pedig most sajna úgy néz ki, h kb ez az a szint ami elérhető lesz nekem a közeljövőben, bár még mindig a 8S felé húz a szívem.
-
nonolada1
senior tag
Legalább lesz mire cserélnem a 610-esem,mivel ez minden szempontból fejeli azt,pedig nekem az is nagyon jó.Remélem ennek is olyan jól fogja bírni a kijelzője,mint a 610-emé,mert az majd fél év használat után sem karcos.
-
kolosanyi
veterán
Bakker, jó kis cucc, mégjobb áron. Nice job.
-
anulu
félisten
nagyon bízom benne, hogy sikeres lesz.
-
Peathee
senior tag
Vajon a kijelző 16Millió színű?
-
válasz
Már ki van számolva bruttóval az ára.
-
válasz
mediumgecso #2 üzenetére
Melyik színe nem tetszik?
Amúgy szerintem is jó készülék lett, csak ne legyen drágább.
(#20) fornettisuti: elavult vas? Mit akarsz te a középkategóriában? 4 magos 2Ghz-s procit, meg 2GB ramot? Ráadásul ez nem Android, itt feltehetőleg többet ki lehet hozni ugyanabból a vasból.
-
NGA
addikt
válasz
Én úgytudom, hogy az átszámolt euro-s ár az már bruttó.
-
kcsa
veterán
válasz
Az elavult jelzővel azért nem dobálóznék.
-
ramrit
tag
Na végre, megjött a várva várt kijelzöméret számomra egy normális hardverrel, ennyi böven elég a wp8nak, az ára is kellemes...tetszik! Az akkura meg tök mindegy hogy mi van irva,jelen esetben 1300mAh, a lényeg hogy nem kell egy full HD kijelzöt és egy komplett erömüvet meghajtania, szóval birni fogja szvsz a bö 1 napot!
-
NGA
addikt
Azthiszem ez lesz a következő telefonom.
(#21) Spancho: Én Sony Xperia U-t akartam venni. Kollegám azt vett, és ha elinditja a skype-ot, a whatsapp-ot, és a böngészőt, akkor belassul az egész. Állandóan ki kell lépni mindenből. Ezt miért csinálja? A legujabb droid van rajt, ami megjelent.
-
HaZsolt
őstag
válasz
Oppenheimer #18 üzenetére
Ez tényleg az lehet, a külsejét nagyon eltalálták a hardver elfogadható és az ára pedig nem vészes.
-
Spancho
senior tag
Kb annyira lesz sikeres mint a Sony U ,kb olyan is
(mondjuk nekem az is tetszik.)
A 70k meg nem pont filléres ,de a 190k-s telefonokhoz képest egész 'olcsó' ,kb 1 havi bére az átlag magyarnak -
Oppenheimer
nagyúr
Ez még sikertermék lehet!
(#6) gaben88: az adreno 225 erősebb a 305-nél
-
Carbonado11
tag
Ha ennyi lesz a kezdôára,szerintem a legjobb ár-érték arányú telefont tisztelhetjük benne...Asszem,erre vártam az érintôs telefonok bojkottjával!
-
válasz
Plazmacucci #7 üzenetére
Lehet, hogy azt a nevet még tartogatják..
-
(An)Dante
őstag
Annyiból más a helyzet, hogy WP7-nél az első szériában nem voltak 256-os modellek, szóval a fejlesztők egyáltalán nem foglalkoztak vele. Most viszont már a legelső WP8 modellek között is van 512-es, amely ugyebár a HTC 8S. Valójában az nem is sokban különbözik a Lumia 620-tól.
-
Juveman
tag
válasz
Plazmacucci #7 üzenetére
Eggyetértek,nekem 710-em van,egyből ez ugrott be.
-
noisia
aktív tag
2 bajom van vele. Egy Lumia legyen szögletes, nem szépek a lekerekített sarkok (SZVSZ). A másik meg az akksi, ahhoz inkább no "cemment".
A többi teljesen korrekt! -
Egonyolc
aktív tag
Az aksi mint mindíg, most is lehetne izmosabb de ehhez a kijelzőhöz biztos jó lesz.
A színek kicsit bucsusak, kelet pár hét amíg megszokta az ember.
-
babo91
csendes tag
Szerintem még kapni fogunk egy 720-ast is. Mondjuk egy 4 colos izmosabb gépet.
-
Gusztáv
addikt
Az akku kicsit gyengének tűnik, de a többi nagyon össze lett rakva. Mondjuk ha 1 napot kibír, akkor együtt lehet vele élni.
-
Hans5341
csendes tag
Tetszik! Fekete színben landolhatna is a fa alá.
-
720 kéne, hogy legyen a neve.
-
gaben88
őstag
305-os Adreno GPU? Izmosabb, mint az eddigi osszes WP8-ban? TETSZIK!!!
-
Harlek
tag
Korrekt ár, remélhetőleg a vas is korrektül fog teljesíteni a motorháztető alatt. Nem ártott volna szerintem ezt már a kezdeti kínálatban elhelyezni.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Ez így elég korrekt, remélhetőleg nem szállnak el az itthoni kezdőárral sem.
-
cabal
tag
Ez elég korrektnek tűnik. Nincs elvasalva a memória sem.
-
mediumgecso
őstag
Ennyiért igencsak megéri, bár nem annyira jön be a színe....de mindenképpen érdekes!!!
-
Remus389
veterán
tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Elektromos autók - motorok
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest