- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
Új hozzászólás Aktív témák
-
zh1972
tag
Egy ilyenre vevő lennék. Meg is nézem az ebayen!
-
azopi74
addikt
Valaki feltette már az Update 3 (alias GDR 3) preview-t?
Amber cuccok megmaradnak a frissítés után? -
kpal
nagyúr
L1020 bőven jó és éppen határon van a tepsik között. ezekhez külön hátitáska kell
-
GeorgeV
aktív tag
Majd kézben dől el, hogy az 1320 vagy az 1520 lesz a nyerő méret. Szerintem az 1520.
-
junior11
veterán
Más források szerint az L1320 nem az L929-es változata, hanem egy low-end, nagy kijelzős Lumia lesz. Meglátjuk...
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
kekegsm
őstag
csinálhatnának már egy 22" méretű telefont is...
Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...
-
azopi74
addikt
És mire használod office-on kívül? Ha lenne egy normális, a jelenlegi office rt-val azonos funkcionalitású, és hasonlóan egérrel-billentyűzettel is kényelmesen kezelhető modern ui-s office, dobnák a desktopot, cserébe gyorsulna a rendszer 50%-ot, nőne az üzemidő és negyed akkora helyet foglalna az OS, annak te is örülnél, nem?
-
Rickazoid
addikt
Ez egy gúnykép a rendszerről? Ilyen ocsmány és kaotikus összeállítást még a Facebook sem tudott produkálni a saját oldalának megjelenítésével, pedig nagyon erőlködnek.
(#38) culas25: Felteszem a belső kódnév nem, viszont a terméknév jogdíj-köteles lenne, ha olyasmit tennének bele, mint Batman.
[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
Wa2x_
veterán
Nagyon tuti cucc lesz ez, várós!
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
moleculez
veterán
Tokeletes meret,es tudas lenne nekem ez a spec. Remelem lesz nemzetkozi premier.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
azopi74
addikt
válasz madd dogg #46 üzenetére
Olyan kaotikus, amilyen kaotikusra csinálod,
Mondjuk az jó lenne, ha lehetne csempe-csoportokat létrehozni, és elnevezni azokat, hasonlóan a Win/WinRT 8.1-hez, (és mondjuk swipe-olással váltogatni közöttük). Tudom, van a Group Tiles nevű 3rd party app, de az nem az igazi. -
sid87
senior tag
Ilyen csempe áradat kéne a fürdőszobámba is. :-D
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
madd dogg
senior tag
Kezd kaotikussá válni a homescreen.
-
azopi74
addikt
Az "összemosás" hosszabb folyamat, és már a WP7-el elindult.
Win/WinRT 8.1 és WP 8.1 lesz a következő lépés.
Pl. előbbi támogatni a kisebb, (7-8 inches kijelzőméreteket is), WP 8.1 meg támogatni fogja a 10 inchesetRemélem ez nem azt jelenti, hogy 10 inches telefonok jelennek meg, de lehetségesek lesznek a WP-s tabletek (kiváló, ez már a harmadik házon belüli versenyző a MS-tól tablet forntot)
A 8.1 update után a jelenlegi 33% helyett a WinRT API 77%-a lesz közös.Az egy év múlva esedékes 8.2 update-ben tovább közelít a két platform, a teljes "összeolvadás" 2 év múlva várható, a következő major update-et jelentő 9-es generációval.
-
Meteorhead
aktív tag
Én is azt várom, hogy mikor fog a desktopról, de legalábbis az alkalmazásboltból MINDEN progi átszivárogni a mobil piacra. Felőlem maradhatna kétkülön platform is, csak az RT ismerje fel a mobil internetet benne, lehessen telefonálni vele, és ugyanazt az arcát mutassa, mint a tableteken.
A kernel valóban ugyanaz a kettő között, az API-k is ugyanazok, de két UI-t kell tervezni minden app-nak, egyet WP-re, egyet RT-re. A fordításuk sem teljesen azonos... szóval két nagyon hasonló platform. Én baromira várom, hogy mikor lesz desktop-képes egy mobil. Az Ubuntu Phone ha behozza az egész Ubuntu repositoryt a mobilra, az nagyon nagy királyság lenne. WP-től is hasonlót várnék.
-
danilla
őstag
válasz HUNgaroczel #42 üzenetére
Nem az 1320 van a képen, kicsit még káosz van a készülékek közt. Majd a nokia event után lesz minden tiszta.
[ Szerkesztve ]
-
HUNgaroczel
tag
Ha a 1320 van a képen mért 15:20-at mutat az óra?
-
vince
őstag
Azért jó a számozás, mert azonnal elárul egy csomó információt a termékről. Kb mint az autóknál a típus számozása, ld bmw.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Kasya
nagyúr
válasz alfaromeo33 #11 üzenetére
Nem is volt Nokiam N8-ig
FragMaster: Nem mindegyiknel...
-
culas25
tag
Annyira jó belső kódnevük van a telefonoknak (nem csak Nokiánál) nem értem miért kell mindig egy semmitmondó 3-4 jegyű számmal eladni őket. Mennyivel jobban hangzana, hogy Nokia Batman, mint a Nokia kilenchuszonkilenc
-
Lomha 8V
addikt
Batman... Röhej ez a név.
-
Blyan
félisten
válasz azigazimoris #29 üzenetére
Az igen, csak ne felejtsd el, hogy EZ kifejezetten a Verizonnak készült.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
azigazimoris
aktív tag
Mondjuk némi problémát okozhat, hogy középen a hangszóró rése van
Blyan: Fáradt vagyok, na...
[ Szerkesztve ]
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
hito
nagyúr
Tudnál valami linket dobni a 2.generációs WP8-ról? Még nem hallottam róla.
Cyberpunk: legyen úgy! Én nem sajnálom tőletek Nekem mindig is ez volt a legszimpatikusabb irány. Minél kisebb eszközben teljes értékű asztali rendszer. Ezért is kerestem annak idején az UMPC-ket, ezért volt nagy álmom mindig egy Fujtisu F-07C.
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Cyberpunk
félisten
Tetszetős.
hito: az alma is tervezhet ilyet sőt valószínű a 64 bit az sejtett némi átjárhatóságot a jövőben iOS és OSX alatt.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
hito
nagyúr
-
dreamdancer
őstag
Nekem bejön, fél évtized után végre egy Nokia, ami valóban csúcskategóriás. (Bár ez az én méret-igényeimet messze meghaladja.)
Nem a lényeg a fontos.
-
hito
nagyúr
Rettenet amatőr kérdés lesz (fingom nincs a WP-ről), de a MS miért nem mossa össze a win8 RT-t a WP8-cal? Mennyire jó lenne már egy rendes desktop a csempék mellett...még csak annyira nagy meló sem lenne szerintem, mert mindkettő ARM köré épül.
Jöhet a tojás, meg a saláta
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
roli543
őstag
nemrég a kínai Weibo oldalon is felbukkant Lumia 1320 néven, mely alapján a nemzetközi premier is valószínűnek tűnik. ... Olvassatok, mielőtt hozzá szóltok..
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Lacces
őstag
Hát nem tudom, nekem ez egy olyan utolsó nyögésnek tűnik egy halott vállalat részéről...
Nem tetszik . Bár az amcsiknak biztosan bejön majd .
Bár ezt a hírt kellemesebb volt olvasni, mint a sosem érkező 1520-at. (Már teszt szintjén sem érdekel az a telefon...)[ Szerkesztve ]
-
Cruzolka
aktív tag
A megbízható forrásairól ismert @evleaks a Lumia 1020 PureView premierje után egy jóval nagyobb kijelzővel szerelt készülék fotóját szellőztette meg, mely azonban kizárólag az amerikai Verizon Wireless kínálatában lesz elérhető.
Akkor nem mindegy hogyan néz ki??? Idehaza hivatalosan úgysem lesz elérhető
Zolka
-
Hadrian
tag
A Batman egy low end készülék nagy kijelzővel, nem a 1320-929 páros.
http://www.wpcentral.com/nokias-batman-not-lumia-1320-low-end-windows-phone
[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
addikt
válasz alfaromeo33 #11 üzenetére
Ezt inkább úgy kellene mondani, hogy régebben is volt olyan Nokia, amelyiknél nem középen volt a márkajelzés.
-
2ofthem
aktív tag
Nekem kifejezetten tetszik ezzel a csemperengeteggel
Sokkal vállalhatóbb méret mint az 1520.
-
Kasya
nagyúr
Nokia felirat nem kozepen? ... nem is kellene. A lekerekitett forma sem tetszik, kicsit a kozepkategoriat emlekezteti...
-
ldave
félisten
Szerintem nem jó marketing ennyire túlzsúfolt kijelzővel mutogatni, a legkisebb csempeméret ekkora kijelzőn már nem mutat jól.
A Slime draws near! Command?
-
HawerKing
őstag
Jobban hangzik mint az 6 inches mittom en mar hanyas nokia
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
roli543
őstag
Inkább, mint a hàt colos..
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- Filmvilág
- Óra topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest