- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glenda
addikt
válasz
Quasi_modo #94 üzenetére
Ezzel kapcsolatos ez a cikk.
-
Воланд
titán
válasz
Quasi_modo #94 üzenetére
majd kiderul. ami biztos, hogy a lumia brand az ms-e lett. vagyis lesz.
-
Kasya
nagyúr
Eljott a reszvenyesek ideje
.. talan.
amduser: mint anno a Gyori edes marka nev...szep lassan feledobe mulik.
-
-
amduser
tag
-
-
És most már a Microsoft-é... kb az egész.... Megtörtént a bejelentés
-
Kasya
nagyúr
válasz
silmatauki #77 üzenetére
Soha ne mondd hogy soha
-
törölt tag
Jó telefon.
Brutál kamera. -
vjungesz
tag
válasz
Pikkolo^^ #43 üzenetére
Az i5-ben hogyan lehet 8 pontos a kamera amikor ugyanaz van benne, mint az i4S-ben és az szerintem gyenge.
Számomra is ez volt az egyik legmeglepőbb rész a cikkben. Van 4S és 5 is a családban és egyik sem csinál jó képeket, sőt az SGS4 meg simán jobb képeket lő nem ugyanolyat. Számomra ezek után inkább az egész tesztnek a hitelessége a kérdéses, nem mint ha nem lennék nokia párti.
-
kpal
nagyúr
szifon tul van pontozva .... Ennyire nem jo az...
-
MR007RM
addikt
válasz
Cyberpunk #76 üzenetére
Pontosan.
Itt van ez a drága találmány, technikai vívmány, meg levédett szabadalom és nem használják ki a vékony forma miatt.
Mint tudjuk ez a formák világa. Bármikor megfordulok csinos csajok után az utcán, de ha megkapnám valamelyiket egy életre azért jó lenne tudni hogy esze is van, mert hosszú távon az is számít, sőt igazán az!.
-
silmatauki
őstag
-
Cyberpunk
félisten
válasz
dreamdancer #67 üzenetére
Akkor most én jövők.
Legyen minél jobb kamera igaz, de legyen még vékony is. A két dolog nem egyeztethető össze fizikai korlátai miatt.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Akkor te nem veszel olyat.
Nem probléma. -
Cyberpunk
félisten
Nem meglepő.
-
MR007RM
addikt
válasz
Az 1020 főleg a kameráról szól. Már hogy ne legyen dromedár. Hány komoly fényképezőt ismersz ilyen karcsúsággal?
Szerintem jóval vastagabra kellett volna készíteni nagyobb érzékelővel, még a 808-nál is, és akkor lehetett volna durrantani. Ez anélkül nem megy.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
Pedig mindent nem lehet egyszerre... töltse be az előlapot a képernyő, legyen telepakolva a buci csúcshardverrel, gigaakkuval, rádiókkal, szenzorokkal, IR-el, SD kártyával, sztereó hangszórokkal, nagy szenzoros kamerával, vakuval, NFC-vel, Qi-tudással, mindez legyen ütésálló csomagolásban...
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Akkor csúcsmodellt nem használhatsz....
-
Dhampir
félisten
Jó lesz nekem még a 808 is. Inkább a hekkelhető Symbian, mint a korlátolt WP8.
-
törölt tag
Nem született meglepetés, hozta az elvártat. Az lett volna furcsa, ha egy ekkora méretű kamerával nem veri meg a többi telefont. Gondoljatok bele: 6 mm a különbség a kameránál mért vastagságban az S4-hez képest...
-
Воланд
titán
válasz
Quasi_modo #60 üzenetére
ja, ok. nekem a gyari alkalmazasokra kb ket-harom hetente jon frissites.
-
Воланд
titán
válasz
Quasi_modo #58 üzenetére
a rendszerre, vagy az alkalmazasokra?
-
Воланд
titán
válasz
Quasi_modo #53 üzenetére
11 frissites mire?
-
myckie2
őstag
A Galaxy S4 is 8 pontot kapott a kamerára. Nem értem nektek, hogy jött ki, hogy az iphone a második.
-
Matada2.3
veterán
hupsz nem ide
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Quasi_modo #53 üzenetére
0
-
alevan
őstag
Nokia. Ennyi
-
stewe780
őstag
válasz
Set-Comment™ #21 üzenetére
Legközelebb csapj fel egy szótárat, mielőtt valakit angolból helyesbítesz. A maintenance fenntartást, karbantartást és többek között támogatást is jelent. De ha nem a szavakon lovagolunk, hanem, hogy a Nokia mit ért alatta: erre a 808-ra simán több javítás fog érkezni, mint egy átlag androidos telefonra.
-
HawerKing
őstag
ami jo az jo
-
Quasi_modo
nagyúr
a Lumia 1020 képében, mely valamivel kisebb érzékelőt kapott ugyan és ND-filterrel sem rendelkezik, ám a megnövelt fényerejű optika, a mechanikus zárszerkezet, a BSI technológia és a jóval karcsúbb kivitel mindezért bőséges kárpótlást jelent.
Nekem nem jelent kárpótlást. Fejlesszenek még rajta.
Nokia kamerája 8,8 pontot ért el, míg a második helyet az Apple iPhone 5 szerezte meg kerek 8 ponttal.
Ez meg ugye ferdítés, ill. hazugság. Fotóilag a kategória legjobbja a 808 még a linkelt oldal szerint is. Mi lenne ha mindig az igazat, a színtiszta igazat.... ? Ez nem egy szakmai oldal ? -
Mr.Silkó
veterán
Jó kis telefon..
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Hát én nem dobtam hátast... a PureView 808 magasabb színvonalú képeket készít (jóval kevesebb zaj és több részlet teljes felbontáson, az 1020 emellett lassabb és kissé túlszaturál, mert a Nokia szerint az emberek szeretik a színeket. Ouch.) Pex pixel még mindig az Exmor RS a legjobb szenzor, és a G2-val sötétben is előreléptek az S4 Octához képest, a kérdés hogy a Honamival a Sony képes-e telefont fejleszteni saját szenzorához, mert az Xperia Z katasztrofális képeket lő. Maga a Lumia 1020 egy kissé feltupírozott 920 nem olyan jó kamerával, mint a 808, és a riválisokénál magasabb árral. Ezt figyelembe véve szinte biztos, hogy nem lesz ilyen telefonom... Talán majd legközelebb.
-
Pikkolo^^
addikt
GDR3-al majd jön a fhd-s, 4 magos szenzoros telefon. Addigra majd csiszolnak egy picit a szoftveren és lehet még jobb eredményt érnek el. Így is túl magas a saját maguk által emelt mérce.
Az i5-ben hogyan lehet 8 pontos a kamera amikor ugyanaz van benne, mint az i4S-ben és az szerintem gyenge.
-
2o1i
senior tag
Ez a videó tök jó lett!
-
ROBOTER
addikt
Az 5mp-es módban jól láthatóan AA nélkül végzi az átméretezést. Foveon utánérzés. Szögletes falevelek, irracionális részletek.
-
madd dogg
senior tag
Tisztelt Staff! Mikor teszteltek?
-
moleculez
veterán
Kicsit eroltetett, de azert oke, hogy kat.első. Irom ezt 925tulajként. Ha a Nokia kicsit eszes, akkor erre is nagyon ráfexik, mert az ingyen offline navi a mai napig fegyvertény, és ez is lehetne az.
-
Wa2x_
veterán
válasz
dreamdancer #25 üzenetére
Ahol kell, a listán kívül.
De amúgy kit leptek meg ezzel?
Egyértelműen a legjobb, van amiben jobb a 808-nál, van amiben nem. Ez az örök vita fent fog maradni az tuti.
-
AS
félisten
920 az új frissítés óta nagyon jó lett
-
Set-Comment™
senior tag
válasz
silmatauki #26 üzenetére
-
leslie_smith
aktív tag
Nem csodálkozom
Azért várom a sony homait is -
silmatauki
őstag
válasz
"Ez a lista elég hiányosnak tűnik, hol vannak az LG, Sony, Samsung újdonságok?"
Az általam bemásolt http://www.dpreview.com/forums/post/52081574 -ra gondolsz?
A DPR csak nagyon kevés telót tesztel (jellemzően a kimondottan kameratelókat + a legfontosabb nem kamera-centrikus zászlóshajókat, mint az iPhone 5, GS3/4, HTC One stb.) Valszeg azért benyomnak majd egy G2 meg persze Honami tesztet is.
-
WinPho
senior tag
Miért nem lepődtem meg?
-
WinPho
senior tag
válasz
Ugye nem az S4 Zoomra gondoltál?
-
silmatauki
őstag
"Nagy kár, én mindig azthittem, hogy a <9xx PureView-ok jók, nagyon dicsérve voltak mindig. De ezek szerint mégsem. Ezen az oldalon másokat olvasok.
silmatauki - úgy látom te otthon vagy a témában"
Nézd meg a Connect-es teszt 920-as képeit, pl. az ittenit: http://connect.dpreview.com/post/5234892048/nokia-lumia-1020-camera-review?page=8
állítsd be az ablakot úgy, hogy a középen levő közel vízszintes, összetartó vonalakat mutassa.
Ahogy látható, észrevehetően gyengébb az optikai felbontása a készüléknek, mint akár a GS4 / iPhone 5-ének: a vonalak úgy a 20-as osztásnál már nem megkülönböztethetően a 920-on, miközben ez az érték az iPhone 5-nél kb. 22-nél van, míg a GS4-nél kb. 30-nál. (A 1020-nál meg kb. 40-nél).
-
dreamdancer
őstag
Ez a lista elég hiányosnak tűnik, hol vannak az LG, Sony, Samsung újdonságok?
-
Ádám16
addikt
Örvendetes, de az lenne már igazán jó, ha megvásárolható lenne... Árasztani kéne a Nokiának vele a piacokat, mert ezekből a tesztekből nehezen lesz profit.
-
Lacces
őstag
Tudom, hogy nincs, de olvastam róla pletykákat
. Szerintem érkezni fog.
-
stewe780
őstag
válasz
Set-Comment™ #7 üzenetére
Hát ez mekkoraaaa
, akkor most leírom magyarul, hogy mekkora hülyeséget írtál:
"Dehogy tamogatott. A Symbian tavaly ota támogatott modban van..."
-
batai15
félisten
Ennek örülök mert kinézőben van a 1020.
-
Lacces
őstag
válasz
silmatauki #14 üzenetére
Nagy kár, én mindig azthittem, hogy a <9xx PureView-ok jók, nagyon dicsérve voltak mindig. De ezek szerint mégsem. Ezen az oldalon másokat olvasok.
silmatauki - úgy látom te otthon vagy a témában -
Lacces
őstag
Hm... érdekes a lista, a lumia 920 az hol van a mezőnyben? Az, hogy a HTC One X is megelőzi, az szerintem gáz a Nokiára nézve...
A listának hála legalább könnyebb lesz váltani a Nokiáról másra(köszi a linket)
-
silmatauki
őstag
"Az iPhone 5s vajon legyőzi?"
Biztosan nem.
1, pici szenzora lesz, ami látszik is a leakelt képeken. Még 1/2.3” sem lesz a szenzorméret (mint a Honaminál), valszeg marad az 1/3” vagy 1/3.2”.
2, az iOS7 kamera API-ja is ugyanolyan sz@r, mint az iOS6-é, azaz manuális módokat (ld. Nokia-féle Pro Camera, vagy akár a stock Android ISO / exposure compensation-beállíthatósága) az 5S biztosan nem kap.
Maximum a shot-to-shot, ill. induló sebességben lesz (lényegesen) jobb – ahogy az 5 eddig is. (Kivéve persze a 1020 10 burst-os, RAM-ba dolgozó, és ezért gyors action módját.)
-
walko
tag
Amiket hiányosságként felhoztak, azok nagyrészét jó eséllyel egy szoftverfrissítés orvosolni fogja. Szvsz.
-
Rage47
veterán
Az iPhone 5s vajon legyőzi?
-
AMD Power
titán
Ezen az eredményen meg se lepődök.
-
atike
nagyúr
válasz
silmatauki #1 üzenetére
Ezt akartam kérdezni, hogy mi a helyzet a 808-al... De itt a válasz... Érdekes.
-
Glenda
addikt
Megörültem, azt hittem MA teszt.
-
stewe780
őstag
válasz
Set-Comment™ #3 üzenetére
808 is még támogatott...
-
stewe780
őstag
válasz
silmatauki #1 üzenetére
A kategória legjobbja... Ha a 808 magasabb pontszámot kapott akkor miféle külön kategóriát hoztak létre, hogy a 1020 legyen benne a legjobb?
-
silmatauki
őstag
Apró kiegészítés: a GS4 is 8 pontos. Egyedül egy készülék van a 1020 előtt, a 808 9 ponttal.
Itt egy teljes(ebb) lista: http://www.dpreview.com/forums/post/52081574
Új hozzászólás Aktív témák
ma A DPReview kameratesztjében is messze a konkurensek előtt végzett a Nokia képalkotásra kihegyezett okostelefonja.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Battlefield 7
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest