Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
válasz
Davidoff91 #4 üzenetére
Én tökéletesen meg vagyok elégedve a T-Mobile mobilinternetével, drágának se drága. Azt meg már lassan megszokom, hogy december elején minden évben leáll
-
Davidoff91
aktív tag
Az első két HSZ-re...HiHi
Addig jó nekünk amíg az emberek jórészének a fejében az a tévhit él, hogy a mobilinternet használhatatlan és drága (régen engem is ezzel etettek, azóta kiderült, hogy megbízhatóbb a Telenor internete, mint a T-home-é).
-
Kobaljov
senior tag
A napokban elérték a cégek, hogy a marketingjük erősebb legyen a szabványnál: már a sima LTE-t, HSDPA+-t, stb.-t is hívhatják hivatalosan 4G-nek (amihez eddig hivatalosan gigabites sebesség kellett volna, tehát amikor valamire rámondták akkor az általában nem volt igaz..)
-
r4z
nagyúr
Alig várom már amikor mindenki mobilneten fog torrentezni
-
X3B6O0X
aktív tag
Hehh... Lassan ott tartunk, hogy hamarabb lejön az Angry Birds, mielőtt rágondoltam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest