- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Hányszor tört meg eddig a kábele a törésgátló mögött?
2005-ben vett első Ergo4000-emet asszem háromszor kellett kontakthiba miatt megforrasztani 4,5 év alatt, aztán a Vista logós utódjának 3 év alatt elporladt a szigetelése, és szó szerint kettétört, szóval annak a kábelét forrasztani sem volt érdemes.
Gumidómjaik persze már 2 éves korukra felkeményedtek, szóval gépelni sem volt jó rajtuk. -
nyunyu
félisten
válasz
Synthwave #16 üzenetére
Na jó, de ez egy tömeggyártott
szemétbillzet *, nem egy kézműves point-to-point-wired mecha.(Nem jut eszembe, hogy hívták a mozgássérülteknek perifériákat gyártó brit céget.
De akár ezt is linkelhetném.)*: hasonló tudású MS NED7000-et huszonpárezerért osztogatták tizenéve, egérrel együtt!
Vezetékes NEK4000 volt ~15k, egér nélkül.Inflációt, árfolyamokat rászámolva 25-30k környékén lenne reális a cikkben szereplő új billzet.
De sajnos mínusztech marketingesei jó 3-5 éve követik a kukacosalmát evett kígyós modellt, miszerint évente kihoznak valami minimálisan újabbat, még nagyobb árcímkével.(Mittudomén MX700 került 17 éve újonnan ~70$-ba, MX Revot már 100$-ért adták 2006-2007-ben, most MX Master 3 már 130$???)
-
nyunyu
félisten
válasz
SunMount3r #11 üzenetére
Én szerettem az MS Ergo4000 nagy csuklótámaszát, pont ideális távolságra tartotta a gombokat a hasamtól, ha fotelben hanyattfekve gépeztem.
Kényelmesen, egyenes csuklóval lehetett rajta gépelni akkor is.Most használt oldschool, nem ergonómikus Cherry 1129-emnek sajnos csak 3 centi a kávája, azóta érzem a bal csuklómat, hogy nagyon feszül, ha hasamra tett billzetet használok.
Január végén mehetek ultrahangra, hogy kiderüljön mennyire vagyok kéztőalagút szindrómásNemrég kipróbáltam egy félkész világításorientált mechanikus kapcsoló tesztplatformot, de az teljesen használhatatlan volt a combomra támasztva, mert káva hiányában a szóköz kupakja támaszkodott a hasamon, alig tudtam megnyomni az alsó sorban lévő gombokat.
(Még egy ok, amiért a floating dizájn használhatatlan.) -
nyunyu
félisten
Mondjuk nekem még mindig egy Cordless MX 5000 kéne.
Persze nem a vacak Logitech, hanem ez a Cherry drótnélküliben.
-
nyunyu
félisten
MS Natural Ergonomic Desktop 7000-et lehet még kapni?
Ja nem, 2013-ban beszántották
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest