- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
ez így nyilván nem igaz. már valahol (egy még nem törölt topikban) kifejtettem, miért. ennyi erővel az is teljesen felesleges, hogy ismerősökkel beszélgess. hiszen nem írod fel ki mit mondott. az, hogy "megmarad az örökkévalóságnak", az elég pszeudo, elég megnézni hány megnézést kap egy korábbi személyes bejegyzés (kb 0). innentől marad az, hogy aki ott és akkor olvassa az több lesz a (hasznos...?) infótól, a többieket meg úgysem éred el vele.
szóval ez nem a radírgumi hatás, csak a szó elszáll hatás. én pont azzal szoktam trollkodni, hogy mikor valami provokatív és kényelmetlen életigazságot leírok, akkor az az olvasóban - ha akarja ha nem - már változást okozott. szóval amit ír az ember, az mindenképp elülteti a bogarat ha úgy tetszik, és jellemzően nem is ér többet annál.
-
ABE
őstag
Elnézést kérek mindenkitől, akiknek emiatt jelentősen csökkent a hozzászólás számuk, vagy egy-egy írást hiányolnak (párat azért mentettem). Eredetileg nem törölni akartam, de mivel a zárás nem volt megoldható, ahhoz viszont ragaszkodtam, hogy ne váljanak aktívvá a topikok, így inkább töröltem. Hogy miért, azt itt nem fogom leírni, max. elmesélem az okokat egy élő sörözésnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest