Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
válasz
_Volkovy_ #125 üzenetére
Tudom, de az üldözési mánia tüneteit felerősíti, úgy vettem észre. (Szerintem üldözési mániája világ életében volt, de most extrém.) Tudod, "mindig csak kihasználnak, mennyit adtam én, az egész életemet, de senki sem szeret, mindenki csak kihasznál... Hogy írhatsz ilyet, hát ezt gondolod rólam, mikor az egész életemet rátok áldoztam?" Persze ilyet nem mond, de össze lehet rakni. Emellett nála már fizikai tünetei vannak a depinek, de ahhoz túl büszke, hogy szakemberhez forduljon, mondjuk ha pénzbe kerülne, be sem tudnánk vállalni. Necces dolog az anyagi kilátástalanság miatt ilyen állapotba kerülni, mert öngerjesztő folyamat.
Én viszont nem tudok mit kezdeni a racionális meglátásaimmal, amit könnyen félreért, nem is csak ő, hanem elég sokan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Nintendo Switch Pro Controller (18000 Ft / db)
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest