- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
válasz
ittakary #1394 üzenetére
Én lassan négyezer napja vagyok itt, ezt egy kocsmában úgy mondanák törzsvendég, jól érzem itt magamat - ebben a körben, de maradjunk a kocsmahasonlatnál.
Barátaimmal iszogatunk, rendszeresen beszélgetünk, élünk, virulunk.
Ámde!
Van egy ipse, amolyan "falubolondja" aki néha bejön ide, beleiszik a sörünkbe, hangosan büfögve beleugat a beszélgetésünkbe, a hajunkat, fülünket rángatja, beletúr a zsebünkbe, táskánkba, kabátunkba, hangosakat fingik, azt hiszi ezzel ő jópofa.
Már sokszor szóltunk neki, nem kéne idejárnia, máig sem értem miért akarna valaki egy olyan közösség részese lenni, amelyből sokszor eltessékelték már.
Sokszor szóltunk neki, tehát, hogy nem kéne idejárnia, hagyja abba az idétlenkedését, nem tetszik nekünk, amit csinál. Mindannyiszor szépen szóltunk, néha ugyan megemelt hangon, de az eltessékelésen kívül nem bántottuk....
Most hazafelé battyogván látom ott ül a lakásom ajtajánál és egy darab kecskeszarral kenegeti a kilincsemet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest