Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmose33
őstag
Elsö képnél kellet vagy 2 másodperc mire leesett mi a helyzett.Utána még azt hittem először, hogy valami xbox utánzat alátét és milye jól néz ki, aztán tovább olvastam jót nevettem.Utolsó képen nekem is tetszik ,elegáns.
-
.LnB
titán
Na ez kellene nekem a monitor alá, nagyon pofásan néz ki!
-
nofi
addikt
Na igen nem mindegy, hogy egy jobb konfig után ülsz le a konzol elé vagy egy szódával elmegy high-on setuppal hasonlítod össze. Én úgy voltam vele, hogy FH3 kell és kész, ha új VGA-val sem megy kvázi-élvezhetően akkor visszacserélem és veszek egy refurb boxot - akár ideiglenesen. Szerencsére nem így lett
Destiny 2 már 0. nap jön PC-re jövőre -
.LnB
titán
Nos,
Azt vártam, hogy most majd, hogy ilyen közelről megismerkedhetek egy Xbox One S-sel, akkor majd meglágyul a szívem és azt mondom majd a végén, hogy "Na jó, nem is olyan rossz ez." De nem. Nem így lett. Hétfőig lehetett volna nálam. De már vissza is pakoltam a dobozába és holnap átadom fuvarra a gazdájához.
Nem azért mert annyira PC párti vagyok esküszöm, de ez "nem egy nagy szám". Ennél jobban inkább nem részletezem.
Viszont a Destiny egy fasza game! Kár, hogy nincs Pc-re. És sajnos a Halo 5-öt nem tudtam kipróbálni. Az még érdekelt volna.
Szóval maradok PC-n, minden nyűgje ellenére is. Ebben a generációban biztosan.
(#3) nofi Nos, flip queue ide, flip queue oda. A 30fps az Xbox One S-sen is 30fps. Azt konkrétan nem néztem meg, hogy konzolon jobb e a 30fps mint Pc-n. Elhiszem, hogy jobb. De még ha városba néha be is esik az fps. Akkor is 100x inkább pc-n nyomom 60-nal
Akinek nem elég a Pc-je 60fps-re annak valóban jó alternatíva lehet a konzol.
-
Mister_X
nagyúr
Bónusz kép fake, nem Titanfall 2 van rajta
-
-FreaK-
veterán
Hehe, jó teszt
bónusz képen jót röhögtem
-
nofi
addikt
Szerintem alacsonyan van még mindig, de szerencsére ma jelent meg egy 55mm-es Pro alátét is
Ha lenne még egy monitorod, érdemes lenne megsasolni mi is valójában a különbség a PC-s meg a konzolos 30fps FH3 között
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Delta Force (2024)
- Hyundai, Kia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- TP-Link EAP Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest