- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
-
leviske
veterán
-
Frawly
veterán
Ez a phoronixos tesztes cikk is megerősíti, hogy össze-vissza szórnak ezek az I/O schedulerek, egyik programban az egyik, másikban a másik ad jobb eredményt. HDD-nél nincs is nagy különbség, SSD-nél is sokszor elég közel vannak. Nem látom értelmét ezzel bohóckodni, persze ingyen van megpróbálni, de sok munkát nem tennék bele ilyenbe, pedig SSD-m van. A default schedulerrel sem volt soha problémám, nem lassú a gép vagy ilyesmi. Ennek is kb. annyi értelme van, mint a low latency kerneleknek.
-
Ilyesmire gondoltál? Nekem ez a szint már magas, de már amúgy is túl vagyunk a 4.12-n, persze bevallom, ki se próbáltam még. Amennyire értem az írást, nekem az jön le, hogy az SSD_t nem érinti ez a gond.
(#54) pengwin
Te vagy a második, aki ezt írja, de én egy szóval se említettem, hogy fel kéne neki támadni, ha kontexusba helyeznétek azzal a hsz-szal, amire válaszoltam..... az első kifogásolásra azért nem reagáltam, mert egyrészt nem írtam ilyet, másrészt a desktop Linuxokról volt/van szó. Annyit én is tudok, hogy milyen eszközökön fut Linux kernel alapú rendszer. Persze, van Linuxos telefon is, ha még van.....de mindegy, ezekkel tisztában vagyok valamelyest.
Él és virul, köszöni szépen.
Amúgy kösz, hogy szólsz, fel sem tűnt az utóbbi 5 évben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Könyvajánló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Linux kezdőknek
- MotoGP & WSBK
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged