- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Nem lesz iPhone 19
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedSwallow
tag
Xubuntu nálam különböző hardveren is telepítés után pár nappal már dobta, hogy küldené a bugreportot, mert valami elhasalt boot közben (nem emlékszem mivel volt gond, letiltottam). MX Linux már sokkal jobb volt, de Mint 19.3 vált be igazán.
Majd lehet erre is ránézek, bevallom én is csak az elejét és a végét olvastam a cikknek, de kedvcsinálónak elég volt.
-
Krugszvele
senior tag
Nekem van egy nő ismerősöm, akinek egy kb. 10 éves laptopja van. Win 7 helyett ajánlottam neki a linux mint-et. Csak böngészik, semmi extrát nem használ. Pár évig problémamentesen használta/használja, a hetekben beszéltem vele és egy ugyancsak nő ismerősének ajánlotta, majd telepíte a mint-et, ráadásul annak az ismerősnek windows-only könyvelőprogramját is futásra bírták wine-al! Megjegyzem egyikőjüknek sincsen semmilyen infós érdeklődése, végzettsége.
Szóval csak nem olyan rossz az a linux desktop
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sweet.tv - internetes TV
- sziku69: Szólánc.
- Konteó topic
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- Dell OptiPlex 3010 MT , i3-3240, 8Gb RAM, 256GB SSD- KIS HIBÁS!!
- Zotac Magnus One barebone számítógép Core i5 processzor, 32 GB memória és RTX 3060 VGA kártyával
- PATRIOT 32GB Viper Venom DDR5 6400MHz CL32 KIT PVV532G640C32K
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest