- iPhone topik
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz
Namelesske #82 üzenetére
Nekem W7-en az indulás után pár percig van 90 % processzorterhelés egy Toshiba Intel Core 3 CPU 2 GB RAM laptopon, az sem leányálom.
-
zoli62
addikt
válasz
Namelesske #71 üzenetére
Nagyon jó kis szösszenet.
Aztán másik oldalon meg írtad, hogy a nagy Windows 10 tesztelési lázban égve mennyire nem jött be a Linux Mint.
Én tartósan egy éve használom XP mellett egy sima, régi 1,5 MHz-es cerka laptopon, de már három éve ismerem. Én is Debiant használtam legtöbbször, megmondom őszintén, az Ubuntu "filozófia annyira nem nyerte el a tetszésemet, viszont már kellett nekem is egy olyan rendszer, ami felhasználóbarát, kevésbé kell konfigurálni, de mégis a korábban ismertekre épül, és ezt a Linux Mint-ben mind megtaláltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest