- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
CaNNa3IS
senior tag
Én win 7-et használok a mindennapokban de bár olyan egyszerű lenne winre telepíteni mint pl debian meg a klónjaira apt-get install csomagnév. Azt függőségekkel együtt leszed mindent beállít és utánna meg csak indítod.
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz
CPT.Pirk #193 üzenetére
Nem. Az emu nem szólt. Az egy pci-os belső kártya. Nekem amugy is csak a koax kimenete kellett volna 96/24-hez. Egy másik külső usb-s dac volt ami szólt de az csak a 48/16-ot tudja. Mind1.
Steamen nem néztem még mást de ki fogom próbálni. Igazából össze akartam hasonlítani a win-es verzióval mert nem sűrűn játszok csak amikor rámjön. -
CaNNa3IS
senior tag
válasz
CPT.Pirk #182 üzenetére
emu 1212m
Sajna nekem ez van. De persze ez nem jelent semmit mert ahogy mások írják náluk pont fordítva van.
Most fent van egy kubuntu és usb-s dac-ot használva van hang de én zenehallgatásra akartam belőni RT kernellel meg deadbeff qjack és sajnos az emu nem ment akármit is csináltam. fordítottam alsa drivert is. Béna vagyok biztos.
De ha már fent volt kipróbáltam a steam-et de ami nekem játék volt benne az nem támogatott cs:go. -
CaNNa3IS
senior tag
Az hogy a linux ingyenes az édeskevés ahhoz, hogy játék platformként elterjedjen. Sajnos a hétköznapokban sem használható rendesen a driver hiányosságok miatt.
Aki nem warezol (aki igen annak végképp nem értékelhető alternatíva) és megveszi a játékokat 5-10k-ért annak nem fáj 30-50k egy windows licenszre. -
CaNNa3IS
senior tag
Nem kell ide steam.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Építő/felújító topik
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest