Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
Elolvastam a cikket, igaz 3-4 oldal átugrottam, mert számomra teljesen lényegtelen témákat érintett, videózás, képszerkesztés és társaik.
Ez a "családtagnak jó lesz netezni" ugyan igaz, de továbbra is erős sztereotípia
Semmi olyat nem olvastam a bejegyzésben, ami ezt alátámasztotta volna, akkor most jó alternatíva egy netezős gépnek az ubuntu vagy sem? Nyilván a telepítést és a beállítást nem a végfelhasználó fogja csinálni, hiszen még arra is képtelenek sokszor, hogy egy pendrive-ről áthúzzanak képeke a local drive-ra.
Persze, ha nem akarsz válaszolni a kérdésemre, akkor nem kell, túl fogom élni.
-
Ispy
nagyúr
Soha nem volt linuxom és szerintem nem is lesz, de családtagoknak a win helyett akkor lehet ez egy jó alternatíva, meg lehet spórolni vele egy win licensz árát. A legtöbb embernek kb. a fényképek lementése, nézegetése és a netezés a max. Mondjuk nem tudom pl. ha van egy HP nyomtató, akkor a gyártók szoktak hozzá csinálni linuxos drivert is? Vagy ilyenkor megy a net túrása, hogy menjen a cucc?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest