Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Nagyon extrán néz ki, de nem tudom eldönteni, hogy kellene-e. Nem mondanám rá egyértelműen, hogy tetszik, bár az egyértelmű, hogy nagyon igényes a kivitelezés.
-
Ez a kedvenc házam egyedi és praktikus is.Sajnos az árcédula nem kíméli az egyszerűbb embereket.Még a felét sem adnám érte.
-
Lomha 8V
addikt
Kéne! Persze nem ennyiért.
-
Elég futurisztikus lett. Egy modern berendezésü szobában jól mutatna. A ház kinézete nem sznob, csak az ára.
-
Ruszki
senior tag
Vitrinbe kérek kettőt.
Viccet félre lehet, hogy jó dolog ez az alkatrész elszeparálás de igen csak szűk körben fog elterjedni.Már az ára miatt is.
Ha jól sejtem kb. 500 lesznek. -
Nem szokásom trollkodni, de ez a ház valami irgalmatlanul gusztustalan! A számítógépházak szégyene
-
törölt tag
válasz
zsoleszkai #11 üzenetére
Hát, én ezt még a kék LED-ek nélkül sem tartanám elegánsnak, azokkal együtt pedig végképp nem tetszik.[/magánvélemény]
-
CoDWaW07
őstag
válasz
zsoleszkai #11 üzenetére
széép
-
blaca83
őstag
-
zsoleszkai
tag
Szerintem szép és elegáns ez a ház, mármint amit eddig láttam itt a fórumon fatal1ty1984 kollégánál.
(ez szerintem valami botrányosan szép a kék ledes megvilágítással este) -
blaca83
őstag
Relatív, hogy kinek mi a szép. Szerintem inkább a drága és csúnya kategóriába tartozik. Ebből a márkából inkább a Overseer RX-1 vagy a Chaser A71 modellek amik tetszenének.
-
xmaas
őstag
Szerintem nagyon szep kulonleges,csakhat nagyon szok penz erte nem mi vagyunk a celcsoportja ennek sem
-
rulla
tag
Gáz nagyon ez a szerkezet. Nehéz, hatalmas, nehezen tisztítható, szóval a legkevésbé sem praktikus, de legalább nagyon drága.
Tehát sznoboknak ideális. -
vittorio7
őstag
Igen a Razer megoldásánál a koncepció valóban teljesen már, és meg is bukott.
Csak külső hasonlóság végett linkeltem be.
-
tsi
tag
-
vittorio7
őstag
Nekem ez nem jön be, de lényegtelen is. Nem én vagyok a célcsoportjuk.
Mondjuk kicsit hasonlít erre külsőleg: Razer Project Christine moduláris PC
-
XtremLor
őstag
Ugy tunik most mindenbol csinalnak limitalt peldanyokat, erre van igeny, ennek a veg 1000 $ korul lesz szerintem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest