Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Georg17

tag

válasz cszn #43 üzenetére

Egyet értek. Bár lehet velem van a baj, hogy én még abban a korban születtem, amikor még az is nagy dolog volt, ha valakinek tárcsázós telefonja volt. Ja és telefon vonal is volt hozzá.
    Most is fizetek eleget a NET-ért, s ehhez képest el-el tűnik a szolgáltatás időnként. Nyilván akkor, amikor használná az ember. Ugyanis munka, alvás, ill. egyéb háztartási teendők mellett néha még erre is jut idő, ha működik. De ha nem, hát nem. Akkor elfoglalom magam mással. Mert a gép ott van nálam és tudom használni. Feltéve, hogy van áram.
    A világon sok féle ember van, sok féle életvitellel. Pl. szeretnék okos telefont, de akárhányszor átgondolom, arra jutok, hogy pénzkidobás lenne. A régi telefonomban még a születésnapok figyelmeztető hangját is kikapcsoltam, mert ha alszok úgysem hallom, munka közben nem használhatom a telefonom, s 3 műszak miatt eleve más ritmusban élek, mint a többség.. Fölösleges tovább ragozni a témát.

Úgyis a pénz diktál, s mivel a fizetőképes többségnek a mobilitás megfelel, úgyis ebbe az irányba fog tovább haladni a történet. Csak azt remélem, hogy a felhők minél később jönnek meg./OFF]

Új hozzászólás Aktív témák