- Mobil flották
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
P.H.
senior tag
Szóval az AMD két lovat ül meg egyszerre?
buherton #3:
"Lehet csak én futottam át rajta de végül miért is lenne jó az API?"
Az FSA mint API csak egy megközelítés lenne a sok közül. Viszont ha kvázi iparági szabvánnyá tudja fejleszteni az AMD, akkor idővel elterjednek az azt közvetlenül hardverből támogató megoldások is, amelyek már előnyt jelenthetnek a többi résztvevővel szemben. (Az NV mint a CUDA feje úgy cserélte/cseréli eddig az alatta levő hardver-megközelítést - G80/Fermi pl. -, hogy ahhoz is külön fordító van a driverben.)
Példának fel lehet hozni a Java-t, amely byte-kódját az ARM-termékek egy jó része natívan is tudja futtatni; bár úgy tűnik, nem túl sikeresen, gyorsabb a fordítós megoldás, de ez nyilván az alkotót nem érdekli, jól keres rajta."Na meg arról sem feledkezzünk el, hogy oké ARM procik jók meg erősek, de azért a csúcskategóriába való eléréshez nagyon sokat kell tenniük, mert Intel AMD mögött nagyon sok tapasztalat áll, ami az ARM mögött nincs még meg egyenlőre, de jó úton haladnak felé."
A Cortex A15 már out-of-order 3 utasítás széles végrehajtást kínál, ami nyilván se nem a kényelmesen hordozható kategória már (főleg a többmagos változata), se a csúccsal nem veszi fel még a versenyt, de egy VIA Nano ellen már elég önmagában érdekes lehet. Aztán hogy a licenszelő cégek hova fejlesztik tovább... -
Móci
addikt
Szerintem egyelőre inkább az otthoni, vagy mérsékelten erőforrásigényes felhasználásra szánják ezeket a processzorokat. Bár ez is változhat, de...
Mondjuk ha az AMD licencelné a gpu-kat, akkor talán jó bevételhez juthatna, ha valóban elterjednek az ARM gépek.
Sajnos az XP van, és még lesz is, szóval amíg az ki nem hal, addig valóban akadály lesz szerintem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest