Új hozzászólás Aktív témák
-
eight
senior tag
válasz
Bogyó bá' #10 üzenetére
Igen hozzáírtam mert lemaradt, elnézést
Nekem is nagyon tetszik az új Bitnefix, de szerintem ITX-nek egy kicsit nagy. Egy akkora házon az a pár plusz centi hogy mikro-ATX-es legyen már nem oszt nem szoroz. Pl. ROG-GENE-vel egy nagyon pofás és teljes értékű kis erőmű lehetett volna, de hát semmi sem tökéletes ugyebár
szerk: visszatérve a témához, szerintem azt az 5 mm-ert simán kifaragod a házból ha nagyon akarod
-
eight
senior tag
Az elsa ELSA GLADIAC GTX 560 Ti mini 1GB csak 170mm, de a hűtését annak is egy-slotosra kéne variálni valahogy
bár ha álmodozásról van szó, akkor inkább egy olyan Bitnefix Progidy-t kérnék szépen ami egy hangyányival nagyobb és belemegy egy ROG-GENE
-
Bogyó bá'
nagyúr
Szopás van, mert a legkisebb - már használható teljesítményű - 1 slotos 5770 sem fér bele 4 mm híján... 184mm a kártya, 180mm fér bele. Akkor ennek így tényleg semmi értelme.
nVidia oldalon sem jobb a helyzet, egy single slot-os GTX 450 210 mm hosszú...
Hülyék ezek a LianLi-nél???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged