- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
komyka
tag
válasz
Prodidzsáj #717 üzenetére
Engem ez az új üzenet bubble vagy miatököm kikészít. Nem lehet valahogy visszamókolni a régi messengeres üzenetbuborékokat? Vagy ha legalább megjegyezné, hogy hova húztam legutóbb mielőtt bezártam, és nem a legtávolabbi pontra ugrana fel mikor újra írt valaki az is elég lenne.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Prodidzsáj #714 üzenetére
Én lehet várok még.
Tapasztalatokra kíváncsi leszek. -
bakosarpi
tag
válasz
Prodidzsáj #709 üzenetére
Szia! Nekem még semmi, de biztató, hogy elkezdték kiadni. Üdv! Fel is tetted?
-
Sunyista
tag
válasz
Prodidzsáj #709 üzenetére
Mondhattad volna hamarabb is, már unatkoztam nagyon, aprilis óta semmi nem történt.
-
stemplar07
őstag
válasz
Prodidzsáj #703 üzenetére
az LG G8x -re most jött meg egy hete a Droid 11 .. a V50-re az megjött már ?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Prodidzsáj #703 üzenetére
Szia,
Elvileg kell(ene) jönnie még igen, aztán majd kiderül
-
zdanee
őstag
válasz
Prodidzsáj #690 üzenetére
Én végül az LG G8X-nél kötöttem ki a V50 helyett. De amennyire látom, a V50-el is vissza tudsz állni Android 9-re.
1: LGUP tool 1.16 vagy 1.17-et szerezd be, valamint a V50 windowsos (feltételezem) driverjeit! (google)
2: az LG fan-club vagy LG firmwares oldalról (google első találat) töltsed le a telefonod pontos modellszámának megfelelő magyar firmware-t!
3: A telefont indítsd újra, majd amint a képernyő elsötétül tartsd nyomva a hangerő-fel gombot, ameddig "download mode" felirat jelenik meg a képernyődön!
4: Az LGUP tool-t rendszergazdaként indítod el, érzékeli a telefonodat, kiválasztod a "recovery" módot és betallózod a korábban letöltött KDZ fájlt!
5: Start! A telefon 2-3 alkalommal újra fog indulni, ne nyomogasd, ameddig a program be nem fejezi a futást 100%-nál! Semmiképp ne húzd ki közben, ne kapcsold ki a gépet, stb.Minden adat törölve lesz a telefonról, minden partíción. Nem tudom, hogy a V50-nél is probléma-e, de érdemes az egész előtt az ujjlenyomataidat törölni a beállításokban, mert állítólag elképzelhető, hogy az ujjlenyomatolvasó nem működik, ha ráflashelsz... (se megerősíteni, se cáfolni nem tudom, de nem vesztesz a dologgal semmit)
-
gretzky77
veterán
válasz
Prodidzsáj #525 üzenetére
Szia sztem igen, de ha rákérdezel biztos megmondják! De elvileg már nem zárják a telefonokat!
F86 : el lehet, van teljes gesztus vezérlés -
liba1
tag
válasz
Prodidzsáj #525 üzenetére
Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Anime filmek és sorozatok
- PlayStation 3
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest