- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vulnrea
aktív tag
válasz #32577792 #1724 üzenetére
Ez igaz, Samsung is 2 év, de igazából csak 1 és bolti.. szerencsém volt, mert eddig nem volt gondom a garanciával.
Más:
LG reagált a kérdésemre:
"Sajnos egyik gsm üzletek sem tartoznak szerződött partereink körébe, így
készüléked javíttatását csak saját költségen teheted meg. Kérjük, hogy látogass el hivatalos szervizoldalunkra.
Itt leírhatod a megkeresésed okát, megtalálhatod a lakhelyedhez legközelebb eső hivatalos LG márkaszervizt és javítást is igényelhetsz.
https://www.lg.com/hu/tamogatas/javitasi-szolgaltatas/javitas-utemezese
Illetve írhatsz ügyfélszolgálatunknak is a lenti linkre kattintva, ahol a szervizeléshez szükséges minden fontos információt meg tudsz adni.
https://www.lg.com/hu/tamogatas/uzenetkuldes-ugyfelszolgalatnak
Üdvözlettel,
LG Magyarország"[ Szerkesztve ]
Oppo Find X6 Pro | Huawei FreeBuds 2 Pro | Huawei Watch Fit 2 Elegant | AMD Ryzen™ 9 3900X | ASRock X570 Taichi | Kingston HyperX FURY 32GB | Samsung Odyssey G7 27" | Sapphire Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition
-
vulnrea
aktív tag
válasz #32577792 #1718 üzenetére
Nekem ez a 6. telefonom a partnerotol. Két ismerősöm is vásárolt már tőle. Eddig nekem egy telefonnal volt problémám amit tőle vásároltam (iPhone 7 plus) volt is szervizben, elfogadták a papírt amit kaptam. Pedig nem hozzá vittem, hanem iStyleba. Annak idején a Sony Z3+ is volt szervizben, de csak azért vittem el, mert melegedett. Nem tudtak mit kezdeni vele, mert típushiba volt, de a garipapírt elfogadta a Sony, pedig hivatalosan nem is volt kapható. Nem adtam végül le a készüléket. Jelenleg G6+ van, elején az üzemidőm vacakolt, de most rendbe jött. Jelenleg is használatban egy 4 éves Sony Z2, ami a mai napig hibátlan.
Vásároltam tole: Z3+, Huawei Mate 9, P9, iPhone 7 Plus, Z2, G6+ telefont.
[ Szerkesztve ]
Oppo Find X6 Pro | Huawei FreeBuds 2 Pro | Huawei Watch Fit 2 Elegant | AMD Ryzen™ 9 3900X | ASRock X570 Taichi | Kingston HyperX FURY 32GB | Samsung Odyssey G7 27" | Sapphire Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition
-
turbuczn
tag
válasz #32577792 #1678 üzenetére
A külső borítás hőmérséklete az egy dolog, de mivel töltött a telefon, közben jobban melegedett, a CPU-GPU is, amit így védhet a telefon, visszavesz a frekvenciából. Ez minden telefonnál, laptopnál, tabletnél így működik. A telefon hőelosztása jó, de visszavesz a teljesítményből, ha úgy érzi túl meleg a a SoC. A második mérést már hidegen kezdtem el, és látható, hogy nem vett vissza nagyon a telefon, viszont ha eléri a borítás a 36-37 fokot, a SoC már szerintem túl forró. Nyáron, töltés közben, ha pl GPS-ként használod, éri a nap, és navigálsz, sokkal durvább lehet, számítani kell érezhető teljesítménycsökkenésre.
-
Quqesz
nagyúr
válasz #32577792 #1652 üzenetére
Az a kérdés mit akarsz a telefontól. Ha csak alap dolgok, akkor jó mind. Ha kamera, akkor már az op5t és a mi mix2 kiesik. 2 év gyári gari is nem mindre van: op5t és mate 10pro kap, elvileg a view 10 is.
Ha fontos a zenehallgatás, akkor v30.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Delta Force (2024)
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Windows 11
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest