- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aTe014
aktív tag
válasz gretzky77 #3080 üzenetére
Röviden: MEGÉRI.
Egyébként itt írtam a váltás után és raktam fel összehasonlító képeket: [link]
Hosszabban (ezt egyszer privátban küldtem egy érdeklődönek, bemásolom ide is):
A G6 is egy jó telefon, de amikor kézbevettem a V30-at, eléggé "aztak***a"-érzés kapott el, méretben, súlyban ez a tökéletes telefon szerintem. Vékonyabb kávák, szélesebb kijelző, ami így férfiasabb, komolyabb megjelenést ad, a kék eszméletlen jól néz ki akár napsütésben, akár a szobában.Én az OLED kijelzőtől annyira nem vagyok elájulva, mondjuk az AOD-n tényleg észrevehető, hogy sehol nincs fényszivárgás és csak az AOD betűi világítanak, nem úgy, mint a G6-nál (ha jól emlékszem) minden irányból jött egy kis fény. Egyébként pedig valószínű a technológia sajátossága, de alacsony fényerőn a fekete dolgok körül mosódás vehető észre. Pl. fehér képen középen egy fekete madár, akkor görgetésnél csúszkál fel-le a madár, vagy sötét háttérrel portré kép és az ember hajánál látszódik a mosódás.
Üzemidő terén is javulást hozott a V30, G6-tal olyan 3óra - 3óra 30 perc jött össze, V30-cal 4óra 40perc-5óra 10perc között az átlag.
Talán úgy lehetne leírni a különbséget, mint az XBOX One S és a One X közötti különbséget. Aki kevesebbet akar rákölteni, az vegye a One S-t (ez esetben G6), mert 4K-t és HDR-t az is tud valamilyen szinten, de az igazán b*szó, az az X (ez esetben a V30).
i14Pro
-
JoeCockBill
senior tag
válasz gretzky77 #3080 üzenetére
én szinte g6ról váltottam. annyi hogy a 2 gép között volt egy 5t. és igen, rohadtul megéri. ha tudtam volna hogy ennyire, az 5t kimaradt volna.
a g6 olyan mint a a v30 demo változata. legalábbis én kb így éltem megúj videoklippünk: https://www.youtube.com/watch?v=eg1ZCT_agpU
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Delta Force (2024)
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Windows 11
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest