Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
#82729984 #1177 üzenetére
Egy dolog kellemetlen csupán, hogy kiemelsz több hozzászólásból egy részletet ami rohadtul nem mutatja meg a teljes képet és ezt kiforgatva vered a melled a semmire. Kérdésem a következő: folytatod a topik szetoffolását amibe már más is beleokoskodik vagy befejezed és visszatérhetünk a topik témájához siránkozás nélkül amiből legutóbb is kiindult a dolog. Nos? Vagy lehülyézel még másokat is a nevemben?
-
tomboy0013
veterán
-
tomboy0013
veterán
válasz
#82729984 #1138 üzenetére
Mi köze ennek ahhoz hogy vettem egy G6-ot (adó nélkül), amire tudtam 4 hónapot várni? V30-at miért vennék?
Egyébként az oka egyszerű volt a G6 vételnek. Hivatalos voltam Mallorca-ra egy lagziba és elkápráztatattak a széles látószögű szenzorral készült képek. Szerettem volna egy olyan telót amellyel minél érdekesebb módon sikerül megörökíteni a helyet mivel lehet többet nem járok ott. És milyen jól tettem hogy megvettem, marha jók a második kamerával készült képek. Plusz az előző telóm üzemidejét kicsinálta az Android 7.1.2 így ésszerű volt a csere pláne hogy még azt is sikerült elpasszolni így kb 100-ba került 2 év gyári garival a G6.
"Ezt viszont egyáltalán nem értem. Minek várni rá?"
Hát én úgy működök hogyha valamit szeretnék akkor azt szeretném nem egy másik dolgot. Ha én széles látószögű kamerát akarok akkor kitörölhetem a Note 8-cal meg a Mate 10-zel is. Stb. Stb. Ez fordítva is igaz.
Az hogy az LG béna a mai piacon telefon értékesítés szempontból az nem kérdés. Inkább az a kérdés engem ez miért érdekeljen ha a számomra legjobb eszközt hozza ki? -
tomboy0013
veterán
válasz
#82729984 #1046 üzenetére
Ezek szerint te is rosszul emlékszel. Február 26-án jelentették be, március 10-től már Kóreában kapható volt. Amerikába április 7-től, Magyarországon május elejétől volt hivatalosan elérhető. Későn érkezett EU-ba de azért túlozni se kell, meg hát a DAC-os kóreai verzió már jóval előtte megvásárolható volt GSM boltokba, ha jól tudom neki pont olyan volt.
-
joey04
titán
-
mjani1172
addikt
válasz
#82729984 #607 üzenetére
Pontosan. Az Lg-nél valami szétcsúszott, és az is látszik, hogy nem egyszeri eset hanem általános. Furcsa modelllek, minőségi és marketing hibák, minden készüléknél.
Az hogy ez folyamatosan ismétlődik azt jelenti számomra, hogy szándékos, valaki rossz elv mentén vezeti a céget.
Múlt héten külföldön voltam, volt időm, bementem egy hatalmas MM-ba.Volt vagy 30 darab Note 8, borzasztó sok Samsung mindenhol.
LG telefon nem volt. tv-k voltak egyedül.
A piacot meg nem azért tarolja le a Note8 mert hamarabb megjelenik, hanem mert az emberek számításba sem veszik az LG-t,kb mint a htc. -
-
Andras828
tag
válasz
#82729984 #268 üzenetére
Nem szőrözni akarok, de szerintem a példád abból a szempontból nem helytálló, hogy automata módban a fő kamerával készített képek igencsak rendben vannak (nem csak MA tesztjei alapján). A széles egy f*s éjszaka, de nappal sem az igazi. De nyilván nem életszerű azzal fotózni főleg éjszaka, főleg (be)mozgó tárgyakat. Mindehhez dslr minőséget várni. Bár haver el van hűlve most az S8+ától ami az S6hoz képest 16x olyan gyors, meg legalább 4x olyan jó éjszakai képeket készít vele mint az S6 nappal, az akksiról meg nem is beszélünk... Engem különösen nem érdekel melyik telefon mennyire über, csak rossz azt olvasni amit néhányan írtok... Egy nagyon egyszerű gugli (igen, gugli) kereséssel kb 3 másodperc alatt találsz 30 cikket amiben leírják mennyire kúl a kamera semmi szégyellnivalója nincs stb. Youtuben ajnározzák milyen jó a kamera is. Note 8 meg S8+al hasonlítják. Természetesebb színek itt, kicsivel több részlet ott, fókusz gyorsasága ott, de itt sincs túl sok ok a panaszra. Mindegy is. Elolvasok a végleges telefonról vagy 15 különböző tesztet, megtapogatom, ha tetszik megveszem. Hibáival meg valahogy csak megbékélek egy ideig... Ha használható marad (mindegy, hogy 50 megabájt helyett csak 48.93-al tudok max letölteni amikor itthon úgyis 10 megabájt a max sávszél). Egyébként minden használati tárgynak van hibája legyen az autó, gitár, laptop, bármi.
-
válasz
#82729984 #266 üzenetére
"Gondolom te az autód gyújtásád is kézzel állítod meg a turbó sebességét is"
- mondjál légyszives egy nagy példányszámban eladott, közúti forgalomba hozható autót az elmúlt 20évből, ahol lehetséget a gyújtás kézi állítása valamit a turbó sebességének ( ! ) kézi állítása. A turbó sebességének kézi állítási lehetőségét bemutató robbantott 3D rajzért külön pontot adok. Csak mert annyira szép, érthető, hétköznapi és plasztikus példát hoztál fel. Köszi! -
válasz
#82729984 #225 üzenetére
Az lehet de óriasi különbség lehet két ugyan olyan kamera között ezt tapasztalatból mondom.Nekem egy xiaomi Mi 5s plusom van sony imx258-al ami kb olyan képeket csinál(rosszabb fényviszonyok között) mint egy galaxy y szintű telefon.Az LGg6-ban ugyan ilyen kamera van és zongorázni lehet a különbséget.Nyílvan itt valamilyen szoftveres különbségnek kell lennie
-
tomboy0013
veterán
válasz
#82729984 #227 üzenetére
Én mondjuk nem bánom ha nem frissül, a Nexus-om üzemidejét is hazavágta a sok rendszerfrissítés, már 1 év után drasztikus volt a változás. Az sem biztos, hogy főverziót fogok rajta frissíteni ezen okból kifolyólag. Az elején javítsák amit kell utána meg nem izgat a dolog. De egy biztos, nem lesz kamerafronton túl nagy javulás, a fizikát nem lehet felül írni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen notebookot vegyek?
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- Honor Magic V2 16/512gb - Szép állapot, garanciális, akár beszámítással
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független ÚJ 2028.05.24. iSTYLE jótállás
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest