- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
havast
aktív tag
Valaki használ már 6.0-t V10-en? Valahogy fel lehet varázsolni H961N-re?
-
havast
aktív tag
Tudna nekem valaki ajanlani esetleg WSKEN toltovel komoatibilis lg v10 tokot? Aminek nem kellene vagdosni a toltocsati részt, tehát eleg nagy a kihagyott resz a toltocsatlakozonak?
-
havast
aktív tag
válasz
stemplar07 #456 üzenetére
Nekem ma jött meg, amikor rendeltem konkrétan utolsó darab volt a dual sim 64gb fekete verzióból ebay-en, eu-n belül. Sok volt fent UK-ban, de ha nem UK-ban laksz, akkor kínából postázzák... gyorsan belehallgattam 1-2 zenébe, egyik eddigi telefonom sem közelíti meg. (Note 2-től felfelé az összes Samsung flagship, MS Lumia 950-el bezárólag)
Mindenesetre megvan, itt van, most már nyugodt vagyok. Nekem fontos volt a dual sim is... akinek nem az, partnero most szólt rám, hogy érkezett be az eu verzióból hozzájuk.
-
havast
aktív tag
válasz
stemplar07 #429 üzenetére
Valójában sehol nincs az országban. E-bayrol UKbol hozatom expressz postával ha holnap delig nem akad sehol.
-
havast
aktív tag
válasz
ForRedGlory #427 üzenetére
hat innen vagy onnan, de szerdara nekem is lesz
-
havast
aktív tag
Ha valaki megunta esetleg a V10-esét, és eladná, dobjon egy privit. 64GB Dual Sim verziót keresgélek, fekete színben. Csak sajna sehol nincs raktáron, a vásárlás pedig SOS :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest