- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
saddybaddy
tag
Kapható nálunk a V20-179.900-ért. Ha érdekel valakit : http://www.partnerogsm.shp.hu/hpc/web.php?a=partnerogsm&o=lg
-
saddybaddy
tag
Haverom S7E-je ugyanígy dobálja elfele a 4G-t Telenor és Telekom kártyával is...
-
saddybaddy
tag
válasz
Kavinton75 #4637 üzenetére
Érdekes, nekem több mint egy éve nincs fent a hivatalos Facebook kliens és a Messenger (helyettük Metal Pro & Messenger Lite) de soha nem is volt merülési gondom, mindig hozta a kötelezőt. Amióta elindult ez a merüléses mizéria egyfolytában olvasom, hogy mindig szívtok vele és egyben örülök, hogy nincs ilyen bajom. Egyébként iPhone-osoknál ugyanígy fent áll a probléma, úgyhogy ez nem csak LG gond.
-
saddybaddy
tag
válasz
zozzzzzzzzzz #4578 üzenetére
Ajánlom a Messenger Lite-ot.(ebben semmi extra nincs, csak Chat és képküldés)
-
saddybaddy
tag
válasz
stemplar07 #4520 üzenetére
De jó, nagy kő esett le a szívemről mert csak ez az egy dolog zavart a V10 esetében, főleg este ☺️
-
saddybaddy
tag
válasz
stemplar07 #4495 üzenetére
Szia. Másodlagos kijelző bevilágítás probléma a V20-nál is jelen van mint az elődnél?
-
saddybaddy
tag
Kellemes Karácsonyt minden V10 tulajnak ☺️
-
saddybaddy
tag
Gyerekek, nekem van egy sokkal jobb böngésző alternatívám. Az a neve, hogy YuBrowser. Teljesen Chrome alapokon nyugszik csak még annyi csavarral, hogy kifejezetten Snapdragon processzorokra van optimalizálva ami annyit tesz, hogy rohadt gyors. Apró finomságként említeném, hogy alapból beépített AD blocker-ja van és minden Chrome-os cucc szinkronizálható vele bejelentkezés után. Én mióta megtaláltam nem vagyok hajlandó mást használni 😎
-
saddybaddy
tag
válasz
stemplar07 #4359 üzenetére
Rakhatok én bármilyen Keyboard-ot fel ha a Messenger xar.
-
saddybaddy
tag
válasz
zoleeno1 #4355 üzenetére
Dettó. Google Keyboard, LG Keyboard, SwiftKey ugyanúgy laggol, szánalmas ez a messenger már. De van megoldás, le lehet tölteni régebbi verziókat amik meg faszán futnak. Az automata alkalmazás frissítést meg el felejteni mert eszi a rendszert,nekem Android 4.0 óta ez ki van kapcsolva és sok erőforrást spórolok vele.
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #4352 üzenetére
Akkor inkább veszek egy eredet LG pót akksit bele. Köszönöm a választ! ☺️
-
saddybaddy
tag
Más. Találtam eBay-en 3800mha-es akksit V10-hez és azt írja, hogy ugyanúgy belefér a gyari hátlap mögé. Kíváncsi lennék mennyit menne plusz 800 mha-el.
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #4348 üzenetére
V10-sem volt, mégis lett. Én érzem, hogy lesz. Túl jó telefon az ahhoz, hogy ki hagyják az EU piacot.
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #4345 üzenetére
Jaja, jövő karácsonyra nálam is a V20 fogja váltani a V10-et. Nekem nagyon bejön az a koncepció is főleg Titanium színben ☺️ (130-ba jó lesz az is majd)
-
saddybaddy
tag
válasz
stemplar07 #4342 üzenetére
Én meg vettem egy iPhone 6S-t,hogy majd lecserélem arra de szegény nem szerette ezt a Decemberi hideget és random kikapcsolgatott, meg jó, hogy nem adtam el a V10-em... (köszi Apple 150-ért) Ezt megmertem említeni az itteni 6S topicban, hogy mekkora gáz már erre flamelésért kitiltottak 😂 Egy szó mint száz, kellene a faszomnak megegyszer iPhone. A V10 nálam mindenbe megeszi azt a kakit, zenében meg egyenesen alázza azt a szethypeolt rohadt almát.
-
saddybaddy
tag
válasz
stemplar07 #4316 üzenetére
Igen, V20c.
-
saddybaddy
tag
Elkezdett rohamosan merülni a V10-em. Kb 5 órát bír, valakinek valami ötlete?
-
saddybaddy
tag
Valaki tud már valamit arról, hogy mikor kapunk Nougat-ot?
-
saddybaddy
tag
Jaja, egyszer felrakod es utána az ott marad de a széleknél is faszán! Plusz van rajta valamilyen Anti Glare bevonat ami taszítja az ujjlenyomatot és ez is működik. A régi üvegfóliáim mindig tiszta zsíros meg lenyomatosak voltak. Én mar csak ezt rendelem egy ideje, nagyon patent cucc. A múltkor kijelzővel lefele landolt a V10-em mert balfasz módon a hasamon hagytam tv-zés közben miközben persze bealudtam, egyszer csak csengetett valaki én meg hirtelen felugrottam az ágyról a hasamon a telóval és kb. 1m magasból arcal a laminált padlóra esett 😤 De a Nillkin jó szolgálatot tett csak a jobb sarka repedt be az üvegfóliának. Úgyhogy én leteszteltem élesben és mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom ☺️
-
saddybaddy
tag
válasz
saddybaddy #4207 üzenetére
Baszdki, az patent vétel volt gratulálok! Mindenképpen én is 32GB-ost fogok beszerezni mert a 16-ossal kín volt az élet 😆
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #4204 üzenetére
Komolyan mondom pont begondolkoztam a múltkor, hogy be kellene szerezni egy G2-őt tarti telónak mert az volt nálam régen a best LG. Megvan még a régi G2 de sajna anno betört a kijelzője meg tönkre ment a közelségérzékelője is.Mennyibe megy most egy G2 amúgy?
-
saddybaddy
tag
Gyerekek, besokaltam a display ghost miatt és vettem egy iPhone 6S-t de a V10-et még nem adtam el. Úgy érzem jól tettem, egyszerűen hiába szép meg jó az iPhone de a V10 köröket ver rá szinte mindenben. Úgyhogy jövő héten megy vissza a kicsike szervizbe kijelző cserére a 6S-t meg viszi haverom, öröm és bodottá ☺️ Hang minőségben pedig a fasorban sem volt a 6S ugyanazzal a Piston Hybrid fülessel 😎
-
saddybaddy
tag
Hát pedig létezik a dolog sajnos. Van egy jó pár XDA-s fórumozó is aki ettől szenved.
-
saddybaddy
tag
Na jó, en beleuntam ebbe a kijelző beégés dologba. Imádom a V10-em de ez már kezd gáz lenni az LG részéről. (G3 ház repedés, G4 bootloop, V10 kijelző beégés). El küldöm kijelző cserére utána meg eladom a piccssbe... Komolyan ott tartok, hogy veszek egy iPhone 6s-t.
-
saddybaddy
tag
Amennyire szeretem a V10-em annyira kezd ki lenni a tököm ezzel a kijelző beégéssel, reseteltem egy hete eddig jó volt, most megint előjött. Másnak nem jelentkezett még ez a hiba?
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #4049 üzenetére
Faszság, a Nova Launcher klasszisokkal többet tud mint az a xar alap LG launcher... Sosem használtam a gyári launchert egy percig sem.
-
saddybaddy
tag
Azaz nem modok hanem MODULOK.
-
saddybaddy
tag
válasz
stemplar07 #3988 üzenetére
Én azt mondom, hogy várjunk vele jövő április - május - ig és akkor már 150 lesz. Egyértelmű, hogy az fogja a V10-et váltani.
-
saddybaddy
tag
-
saddybaddy
tag
Sziasztok.
Jártatok már úgy,hogy beég a kijelzöbe homályosan pl. egy sokáig megnyitott alkalmazás?
Ha újraindítom a telefont akkor eltűnik de most megint előjött.
Remélem nem kell gariztatni a V10-em mert besírok
-
saddybaddy
tag
válasz
Fail3D! #3804 üzenetére
Én is hybridel hallgatom a zenét V10-en.
A helyedben kipróbálnám az impedancia növelővel mert úgy szól igazán durván az a Hybrid
Tegnap leszedtem a Nirvana - Nevermind (Remastered) albumot 24bit-es FLAC-be,Kurt Cobain ott zenélt a szobámban olyan durván szól és élethűen.
-
saddybaddy
tag
válasz
joco1977 #3747 üzenetére
Nekem is megjött de komolyan mondom azóta laggol a rendszer
Neked nem? Lehet ebből Hard reset lesz
Amúgy ez csak biztonsági frissítés vagy jöttek új feature-ok is?Frissítés : azóta "beállt" a rendszer, már minden faja. És valóban mintha javult volna az ujjlenyomatleolvasó hatásfoka
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #3693 üzenetére
Pontosan ugyanezt rendeltem 😎
-
saddybaddy
tag
Hidd el,hogy leteszteltem 5 fajta no name-et. Mind egy rakás szar volt, két hét után elkezdtek fel válni és rohadtul gyűjtötték az ujjlenyomatot ez viszont semennyire sem és alig tükröződik.
Ja és,hogy 2,5D-s az valami iszonyatosan frankó mert a szélei belesímulnak pont a keretbe amazok az ocskák meg mindig picit kilögtak és ment alá a por.
-
saddybaddy
tag
Szerintem meg te 😃
-
saddybaddy
tag
Hát ezt semmiképpen nem mondanám 😂😂😂
-
saddybaddy
tag
Te tényleg semmit sem tudsz az Ebay-ről.
Javaslom az Ebay topik olvasgatását.
A "jó nagy büntit szabnak ki"- ra meg annyit,hogy eléggé nagy érvágás az az eladónak ha bannoljak a profilját amit már évek óta èpitget és azzal keresi a kenyerét...( Mert ugye értékeléses rendszer van)
Mivel kis tételekről beszélünk így nincs vám,és én csak úgy rendelek ha Free Shippinges azaz ingyé hozzák 😂
Most jött meg egy nálunk boltban kapható HiFi audio kábel Free Shippingel 2000 ft-ba. Nálunk ez 5200 ft... -
saddybaddy
tag
Hát nemtom,én többet rendelek kinntről mint itthon vásárolok.
Sokszor az itthoni árhoz képest féláron megveszem a dolgokat így én jobban szeretem.
Visszatérve az Ebay-re,nagyon komoly szabályzások vannak ám ott és ha megszeged akkor komoly bünti van.
Egy olyan aki ebből él nem fogja megkockáztatni,hogy bannolják a profilját.
-
saddybaddy
tag
Én az OIS híve vagyok psg5.
-
saddybaddy
tag
2 hónap használat után azt mondom,mindent amit kell és azt kurva gyorsan csinálja.
-
saddybaddy
tag
Sziasztok!
Jártatok már úgy,hogy a Power AMP elfelejti folyamatosan az albumhoz beállított EQ-kat? Nem hiszem el,87 albumhoz a fa..omnak van kedve újra beállítani azt a szaros EQ-t. AaahhhGrrrrr 😡
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #3535 üzenetére
Vegyétek mert a minősége is teljesen jó! Ár-érték arány BEST BUY.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest