Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zombinyul

addikt

"Nem csak a TouchWiznek kell tehát sok rendszermemória, hanem az LG-nek"
    Nana! Ez azert szemet szurt. Lehet hogy jo hatassal van a mukodesre a 4 giga ram (sot, biztos, ebbol nem arthat ha sok van), viszont nekem semmi hatranyom nem szarmazik abbol, hogy a G4-ben "csak" 3 giga van. A taccsvizelet szenved meg 3 gigaval is, viszont a G4 tokeletesen smooth, es hasznalhato, a multitaskingja pedig remek. Nem szabad egy lapon emlegetni semelyik Samuval.

A teszt nagyon jo lett, regota vartam, koszi!
    Ez a telefon gyonyoru, minosegi, tenyleg le a kalappal az LG elott. A fem keretet en G4 tulajkent borzasztoan irigylem (az egyetlen pontja a G4-nek a muanyag keret, ami ront a minosegen, es pillanatok alatt hajszalkarcos lesz kb. attol hogy ranezek, ezt a reszet szabalyosan utalom, pedig ez is egy borzasztoan minosegi cucc, plane bor hatlappal). Az ujjlenyomatolvaso egy olyan dolog, ami nekem sose hianyzott, tokeletesen megvagyok nelkule, de ketsegtelen hogy hasznos ujitas, nem bannam ha tudna az enyem is. A masodlagos kijelzonel a kivitelezes problemas, szerintem is amoled kellett volna oda, plane, hogy az uzemidore sincs jo hatassal. Maga a haz gyonyoru, a kijelzoje is szep lehet (plane hogy a szinhomerseklet is kozel van a tokeleteshez), tenyleg borzaszto jo telefon. G2-rol, G3-rol mindenkepp megerheti a valtas, viszont G4-hez kepest durva az arkulonbseg (igaz, ha annak a kezdoarahoz hasonlitjuk, mindjart jobban nez ki a dolog).
    Ha most allnek telefonvasarlas elott, mindenkepp a V10 volna az elsodleges jelolt. :) Szivesen megtaperolnek egyet eloben is.

Wynsent: kihasznalja az a kijelzo teljes szelesseget fektetett nezetben is, csak be kell allitani.

Új hozzászólás Aktív témák