- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
"Nem csak a TouchWiznek kell tehát sok rendszermemória, hanem az LG-nek"
Nana! Ez azert szemet szurt. Lehet hogy jo hatassal van a mukodesre a 4 giga ram (sot, biztos, ebbol nem arthat ha sok van), viszont nekem semmi hatranyom nem szarmazik abbol, hogy a G4-ben "csak" 3 giga van. A taccsvizelet szenved meg 3 gigaval is, viszont a G4 tokeletesen smooth, es hasznalhato, a multitaskingja pedig remek. Nem szabad egy lapon emlegetni semelyik Samuval.A teszt nagyon jo lett, regota vartam, koszi!
Ez a telefon gyonyoru, minosegi, tenyleg le a kalappal az LG elott. A fem keretet en G4 tulajkent borzasztoan irigylem (az egyetlen pontja a G4-nek a muanyag keret, ami ront a minosegen, es pillanatok alatt hajszalkarcos lesz kb. attol hogy ranezek, ezt a reszet szabalyosan utalom, pedig ez is egy borzasztoan minosegi cucc, plane bor hatlappal). Az ujjlenyomatolvaso egy olyan dolog, ami nekem sose hianyzott, tokeletesen megvagyok nelkule, de ketsegtelen hogy hasznos ujitas, nem bannam ha tudna az enyem is. A masodlagos kijelzonel a kivitelezes problemas, szerintem is amoled kellett volna oda, plane, hogy az uzemidore sincs jo hatassal. Maga a haz gyonyoru, a kijelzoje is szep lehet (plane hogy a szinhomerseklet is kozel van a tokeleteshez), tenyleg borzaszto jo telefon. G2-rol, G3-rol mindenkepp megerheti a valtas, viszont G4-hez kepest durva az arkulonbseg (igaz, ha annak a kezdoarahoz hasonlitjuk, mindjart jobban nez ki a dolog).
Ha most allnek telefonvasarlas elott, mindenkepp a V10 volna az elsodleges jelolt.Szivesen megtaperolnek egyet eloben is.
Wynsent: kihasznalja az a kijelzo teljes szelesseget fektetett nezetben is, csak be kell allitani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (101A)
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest