- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gippazoid
őstag
válasz
Aprósólyom #45 üzenetére
Azzal a pixel garanciával, amit "adnak" (semmi) nekem nem sok kedvem van LG TV-hez, monitorhoz, mobilhoz. Pedig mind a három vásárlását tervezem, de ahányszor elolvasom a feltételeiket (alpixel, meg anyjukkínja) annyiszor gondolom azt, hogy szórakozzanak mással...!
Amiket még belülről is jobban ismertem, azok általában igencsak vacak LG mobilok voltak, a problémákra sosem lett megoldás.
LG-éknél lehet az van, hogy senki nem mer szólni, hogy kicsit el van szállva az árazás, meg nem jó az irány, meg a kínaiak kicsit máshol járnak már, mert minden manager félti a seggét. Inkább hagyják süllyedni a hajót, de ők jók legyenek a felettesüknél. Utánuk meg majd a vízözön...
-
Zvezda
tag
válasz
Aprósólyom #45 üzenetére
Ha csak 15 ezerrel lenne túlárazva... Ez egy jó teló lenne 45 ezer alatt. De sok helyen 100 ezer fölött van. A "hogy baszd el a pénzed" verseny abszolut győztese. Ehhez hasonlót talán csak a htc produkált amikor kiadtak egy Snapdragon 400 (!)-as modellt 100 ezer körül 2017 elején. A neve nem jut eszembe, de az volt utoljára ilyen szánalmas.
-
Aprósólyom
addikt
Túlárazott, de ez első ár, bár valószínűsítem, hogy később is az lesz. Azt viszont súlyos aránytévesztésnek érzem, hogy egy LG hivatalos forgalmazást és szervizhátteret 15k HUF értékre taksáljatok...
-
Silεncε
őstag
Jót röhögtem az árán. Ezt komolyan képesek 90k-ért eladni? Hát így nem is fognak kimászni a gödörből. Ha a Pocophone-t nem is nézem (mert az tényleg nagyon durva ajánlat), ezen a szinten már Mi A2-t kapni (de Lite-ot tuti, ami oda-visszaveri ezt az ipari hulladékot. De igazából bármi normálisabb telefon is agyon veri). Vicc...
-
válasz
Fitzgerald #39 üzenetére
Itt átszámolva 420$-t tippelnek. Mondjuk az EU-ban erre talán rátesznek még egy kicsit.
-
béke
aktív tag
Szegény LG, a mai "szegény belsővel" átlag külsővel semmi újítással és nagyon átlagos már-már unalmas hátsó résszel és a tetején a
90-X ezres árcimkével csak sajnálni tudom pedig gondolkodtam egy LG-n de..... sajna nem! -
válasz
RetepNyaraB #38 üzenetére
Android One + SD835 + IP68 + MIL-STD-810G + 32bit DAC + 3.5mm jack. Nem tudok hasonlóról.
-
-
Teo.
aktív tag
Ha az LG így folytatja ők lesznek az új HTC .... Legalàbb is a mobilos divízió.
Az egymàs utàn piacra dobott életképtelen ajànlatok felemésztik az LG presztizsét. -
-
batai15
félisten
Szégyen, lg mtk? Mindennek az alja a készülék.
-
tixem
addikt
(#32) aprokaroka87
de hát ők az LG, essé má hasra tőle na. Kb valami hasonló filozófiát látok mindig az ilyen és ehhez hasonló telefonoknál. A vevő meglátja a márkanevet és azonnal magához nyúl tőle. Mást úgysem tud felmutatni a nevén kívül.
-
aprokaroka87
nagyúr
Na meg ac3 hangot sem tud alapból, a Meizu m6 azt is tudja, meg dts-t is.
Ami azért lássuk be, egy alsó kategóriás telefontól szép teljesitmény
-
Zvezda
tag
Úgy látom az LG-nél is elment mindenkinek az esze. A vízállóság dícséretes, na de ennyiért ilyen hardvert? Vicc
-
Fitzgerald
veterán
"...az alsó- és középkategóriás szériák eredményei nem az igaziak, és ezt igyekeznek orvosolni..."
Ha ez tényleg így lenne, akkor feleennyiért adnák ezt a telefont. Ha meg ezt nem tehetik meg, akkor inkább hanyagolják ezt a szegmenst úgy ahogy van. Ma már nem lehet presztízsre, névre árazni.
100 rongy alatt (meg 100-200k között is igazából) egyszerűen minden A brandet lemostak mára a kínaiak.
A supportjuk meg ráadásul még a csúcskategóriában is borzalmas. -
janeszgol
félisten
Egy valami volt szimpatikus és az a beszédhangszóró. Minden más kuka. Kijelző ratyi, az SoC ehhez az árhoz ratyi, a kamera ratyi (az állóképekre még megadtam volna a kettest, de ez a videofelvétel... ez ritka pocsék), üzemidő kettes.
Ez a telefon tökéletesen bemutatja az LG tudását és alázatát a piachoz. Egyik sincs. -
törölt tag
Azok az éjszakai képek kb a vicc kategóriát súrolják. Ez most komoly, itt tartunk 2018-ban? Ennél már az 1 évtizeddel ezelőtti telefonok is tudtak jobb képeket csinálni.
-
Twyzx909
kezdő
Törnek fel a kínai márkák, de a bevett brandek(tisztelet a kivételnek pl.:samsung, apple) nem ráerősítenek, hanem még meggyorsítják a buktájukat ilyen mobilokkal
Az LG-t meg külön nem értem, mivel egész jó ár-érték aránnyal dolgoztak a múltban. Mi történt, hogy egy ilyen mobil kijöhetett?
Ps.: Ez az üveget imitáló műanyag hátlap a régi jó zongoralakk műanyagokat juttatja eszembe,de ettől függetlenül veszik, mivel az ujjlenyomat nem csúnya, hanem design elem, ami egyedivé teszi a mobilt.
-
SkyLine3000
addikt
Mintha direkt vágná maga alatt a fát az Lg. Szerintem itt közülünk bárki tudna olyan tippeket adni nekik a telefonokat illetően, amikkel egyből az élmezőnyben találnák magukat. Nehéz elhinni, h ennyire balfaszok.
Ez a teló max 45-50ért lenne jó vétel. 80-90 ezért!??? WTF??? Régóta Lg párti vagyok, de amit mostanában csinálnak az szánalmas. -
-
stellaz
veterán
A frissítés sem érv mellete. Májusi biztonsági csomag, miközben a kínai xiaomi telómon, ami fele ennyibe került augusztusi csomag van...
-
K0vasz
aktív tag
mindig meglepődök, hogy még mindig jönnek készülékek olyan kijelzővel, amit nem lehet látni napfényben... és akkor ezért képesek elkérni ennyi pénzt (a tökéletes szaggatásélményt biztosító ezeréves SoC-ról már nem is beszélve)
-
80 ezerért?
Az vicc ugye? A Meizu M6 a felébe kerül , és ugyanez a tudás...
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #15 üzenetére
Bár az sokkal olcsóbb.
(#16) embe: +1
-
Az LG is követi a HTC utat? Mitől olyan vonzó ez az út?
-
embe
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #15 üzenetére
Meg az ugye fele ennyibe - sem - kerül.
-
Sajnálom, mert régebben szerettem ezt a márkát, de mostanra már...
-
Köszi a tesztet, érdekes volt! A kijelző jobban szerepelt, mint a Notebookcheck tesztjében, gyorsan el is olvastam a mérési metodikátokat. 60-65-öt szerintem megérne, ha hozzánk is a Snapdragon 450-es változat jött volna, így viszont 50-nél többért szerintem nem jó üzlet a potenciális vásárlóknak.
Annyira gyengus ez a 28nm-en gyártott régiség, hogy az tragédia! A SD450-es változat lenne minimálisan az Exynos 7870 felett, ráadásul így már egyből jobb lenne a fogyasztás is (28nm -> 14nm).
A 643 / 2320 pont helyett:
Ha valaki mégis erre a mobilra vágyik -pl. a jó méret vagy IP68 miatt-, szerintem várjon 3-4 hónapot a vásárlással, szerintem be fogja majd hozni az országba néhány magyar webshop a SD450-es változatot is, addigra meg az ár sem lesz már annyi, mint most!
-
embe
nagyúr
Ez komoly?
Mert viccnek durva lenne!
De ha komoly....akkor az LG is mehet a levesbe. Kár érte! -
törölt tag
Ez ennyiért...sz*r. A MediaTek processzor meg...inkább nem mondok semmit.Pedig sikeres lehetett volna, mert kompakt cucc...
-
doooo
veterán
Undorító. Főleg az az SoC.
-
kbyte1024
veterán
édes istenem katasztrófa!!! hát ez már a legalja basszus...
-
Zé.
tag
LG híreket legközelebb csak a V40-ről olvasok - merő időpazarlás....
-
aprokaroka87
nagyúr
Biztos a Mediatek 6750 van benne?
Mert az ahogy olvasom max 1280x720 felbontás támogat kijelzőből.
A 6750t az meg 1920x1080-at.
-
Szerintem 60k még reális lenne a vízállóság miatt, de 80k feletti ár már tényleg erős túlzás.
-
darvinya
titán
…biztosabb a támogatás…
És itt LG telefonról befejeztem az olvasást, mert annyi támogatást ad LG, mint 3rd NoName gyártó.
-
törölt tag
Középkategóriás... ilyen HW mellett ez lassan belépőszint
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged