Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winchester95
őstag
válasz
Cynicelectro #8826 üzenetére
csingcsungcsangcsung
-
Winchester95
őstag
-
Winchester95
őstag
válasz
Cynicelectro #8720 üzenetére
Részvétem.
Ez már távolról nézve egy ..........sry -
Winchester95
őstag
Szerintem akárhogy is nézzük ennél jobb telefon nincs.Kivéve az O3D Max/Cube.(Nem tudom a kettő közül melyik a jobb)
Dexter The Game 2 vel próbálkozott már valaki?
Amúgy akárhányszor feljön az ötlet(mint eddig mindig) hogy el kellene cserélni/adni a telefont, mindig tanácstalan vagyok mire cseréljem....Mert egyedül csak a Max-ra/Cube-ra tudnám lecserélni többi labdába sem rúghat a 3D miatt.(Visszaváltani nem fogok.)
Ezt a ..... ICS-t várom csak.Persze csak azért hogy kijavítsák a hibákat ami a 2.3 ban van.(Akadozó felvétel+sötétség/akadozó zenelejátszás) -
Winchester95
őstag
válasz
horimiki72 #8551 üzenetére
xD
-
Winchester95
őstag
Miért nem várjátok meg a hivatalos ICS-t?Biztos kijön
-
Winchester95
őstag
Valaki próbálta a Dexter Game 2-t?
Nekem nem megy.....Fehér képernyő és semmi.
Ha valaki tud megoldást megköszönném! -
Winchester95
őstag
válasz
jakszy198908 #8231 üzenetére
Én meg azért voltam oda vissza hogy 1év 2hónap után egyetlen egy karc keletkezett a hátlapján ami észrevehetetlen de már nem mondhatom azt rá hogy új.X)
Más: ICS?:d -
Winchester95
őstag
válasz
Cynicelectro #8188 üzenetére
Nem azt mondtam hogy nem kellene....Meg nem azt mondtam hogy nem írhatja le senki a véleményét....
Úgy szeretem amikor ezzel vágnak vissza.(idézőjelben) (Igen ezt vetted le....De még is miből?Semmi nem utal rá.)Lényeg az hogy: Akinek van LG 3D je annak lesz egy szép karácsonyi ajándéka.
-
Winchester95
őstag
Elnézést hogy beleszólok.Tényleg szemétség hogy nem adják ki az ICS-t meg hogy hitegetnek minket.
De tényleg azt hiszitek hogy ha írtok nekik akkor előbb lesz?Vagy akkor azt mondják hogy jaj mi lesz beszóltak és gyorsabban kell dolgoznunk vagy komolyan mit vártok?Hát persze hogy az ICS-t.Már majdnem hogy én is várom.De szerintem örülhetünk neki ha egyáltalán megjelenik egyáltalán.Mivel ha tényleg megjelenik hivatalosan rá akkor bizony nem sok ember fogja az új 3D-s LG t választani.
De komolyan nem értelek titeket.Főleg ez a szöveg hogy soha többet nem veszek LG-t......Szép és jó hogy így kiállsz magadért meg mindenkiért de ez nem az 1848 as forradalom.....
Le se sz**ák az egészet.Majd lesz ha lesz.
Bár arra nem kaptam választ hogy mi az új a 2.3 as V21F frissítésben......
Amúgy az is vicces lenne hogy kiadtak egy új frissítést.És rá pár napra meg ICS.
Gyerekek ez logikus hogy az ICS nem ebben a hónapban lesz.Ha egyáltalán lesz.
Bocs hogy nem építő jellegű h.sz.-t írtam de ez csak egy vélemény. -
Winchester95
őstag
MONDTAM hog karácsony!
-
Winchester95
őstag
Háháhá karácsony
Mit mondtam?
Ez már annál is nagyobb fail mint hogy GY.F. akar megint miniszterelnök lenni.
-
Winchester95
őstag
Megjelent az ICS!!!!(O3D)
-
Winchester95
őstag
válasz
Attis Radeon #7097 üzenetére
Egyetértek!
O3D 4Ever.Eddigi legjobb telefon.Igaz most kicsit el vagyok keseredve a kamera miatt.Erdőben fényképeztem vele jó fényviszonyok mellett és valami rohadtul ..... sikerültek a képek.Ilyet még nem láttam.:SMeg annak is örülnék ha a gyári zenelejátszó is működne.Meg a két magot is ideje lenne kihasználni.(Már csak a tudat hogy kihasználja......)
Szóval már én is várom a hivatalos ICS-t.....Karácsonykor! -
Winchester95
őstag
Én kíváncsiságból felraktam minden cuccal 32gb memkarival együtt.Ha adnak érte egy normálisan működő Iphone 4 8,16,32gb ot akkor elcserélem talán.De alább nem adom.Max Samsung Galaxy S Advance.(Ennek viszont zsírújnak kell lennie.bontatlannak
)
-
Winchester95
őstag
Vicc ez az egész.Majd arra leszek kíváncsi ha megkapjuk a karácsonyi ajándékot utána mennyien fogják földhöz vágni a telefont.Mert nem hogy az ICS nem jött még ki.Az sem biztos hogy egy normális verziót kapunk.Sőőt!
-
Winchester95
őstag
válasz
csapoadambp #6845 üzenetére
Akinek nem kell a gari meg nem full új telefont akar annak ja.
Nekem Tmobilosba van.(De még egy év teljeskörű papíros garancia.)
Bolti állapot.Esetleg még járna hozzá egy 32gb samsung kártya is.
Így elgondolkoznék egy Iphone 4 cserén......
(Csak azért mert nem használom ki a telefont.)
Igaz a 3D sok mindenre jó. -
Winchester95
őstag
válasz
csapoadambp #6840 üzenetére
Pontosan!
Én 65ezerért nem adtam el.....Esetleg Iphone 4 16gb csere lett volna jó.De az meg megint kevesebbet tud. Roszabb is...... -
Winchester95
őstag
válasz
horimiki72 #6772 üzenetére
Ez mekkora hülyeség.....Ha erről lenne szó akkor nem is frissítenék le a sima 3D*t.....
-
Winchester95
őstag
Lesz az még karácsony is...
-
Winchester95
őstag
Fejezzétek már be pls.Privátban!Sztem.
-
-
Winchester95
őstag
Azon gondolkodtam hogy hátha rá lehet ezt a telefont kötni egy sima pc hangfalra.Vagy valahogy megoldani hogy hangosabban tudjam róla hallgatni a zenét.Ugyan is így kevés.Kis hangszórók amiket lehet hozzá kapni.......Az is halk lesz szerintem.
Ötlet?
(Nem nem veszek 5-10-100k s cuccokat.) -
Winchester95
őstag
Gyerekek!
Én tudjátok mit sajnálok?Azt hogy lement az ára 50-45k-ra állítólag....Egy cikk is nem rég írta.
Meg leamortizálják a telefont egyesek.Iphone 3GS meg lassan többet ér mint ez...Sőt!...
Ha most készül valaki venni telefont akkor ez a telefon a legjobb választás az fix.Hol kapsz ilyen képességű telefont ennyiért?(45-55k) Sehol!
ICS meg csak egy álom.De ha megtörténik a csoda akkor el lehet rajta gondolkodni hogy megérte-e odaadni 45 50ezerért....
Vártam kb 20 25napot anno.65K ért akarták elvinni.Nem adtam oda.
Ti hogy vagytok ezzel? -
Winchester95
őstag
V21E szoftveren már csak egy hangyányit kellene javítani.(Ami persze az ICS ben nyilvánulna meg)(Gyári zenelejátszó akadozása+1080p videófelvételben: akadás+2gb korlát feloldása+mesterséges fénynél való besötétedés változtatása.) (Félre értés ne essék nem azért sötétedik be mert fényviszonyok rosszak stb...Alapból sötétebb mint mondjuk 720p ben vagy xy felbontáson(csak mesterséges fénynél) és nem lehet úgy kivilágosítani hogy normális legyen.) + néha flash player akad nagyon és a telefont újra kell indítani.(Nem.Nem elég kilőni a cuccokat)
Kb több mint 1 hónapja meg van a telefon.Ennyi hibát találtam benne.Ezekkel együtt tökéletesen megfelel nekem a telefon.Eddigi legjobb.
ICS (Normális hibátlan kiadásban) csak hab lenne a tortán.
Ha szerencsénk van akkor kiadják.Ha normálisan is fog működni akkor még nagyobb szerencsénk van.Ha meg a fent említett hibák is eltűnnek akkor tökéletes az egész telefon.Jut eszembe...Többi telefonnal mi van?LG 3D MAX, CUBE, BLACK, 2X.....
Hivatalos gyári frissítés meg van mindegyikre?De lehet az lesz hogy összecsapják.Direkt még hibákat csinálnak.És így egyszerűbb majd megvenni a mostani 3D telefont meg a többi telefonjukat.Ennyire csak nem hülyék.
-
Winchester95
őstag
válasz
Cynicelectro #6118 üzenetére
Ez tényleg nevetséges.
Videózásról röviden:Szép és jó az 1080p meg minden.....De rohadt sok helyet foglal.Továbbá 2gb nál nem lehet nagyobb.Különbség nincs köztük sztem... (720p/1080p)
Erre még rájön azis hogy néhol besötétedik a kép 1080p ben(mesterséges fény)+ akad ugye de nem annyira.
Kamera képek sztem jók.Szép képeket készít.Videófelvétel is nagyon szép és hihetetlenül hangosan veszi fel.(Alcatel OT995sehol sincs hozzá képest.Se képkészítésben se videózásban se hangfelvételben!!!)
3D az csak egy + de az is rohadt jó!
Aksi az nekem elmegy erős használattal minimum 1 napos.(Átlagos erős használat.Kinek mi..)
Normális használattal majdnem 2 napot.
GPS jelet is normálisan talál.(OFFLINE IGOval) (Kocsiban más a helyzet majd kiderül....)
Kamera nem fagy be.
Azt kell hogy mondjam(V21E) szoftverrel ez a telefon majdnem tökéletes.Közel van hozzá....Nagyon közel! Ez a szoftverkészítőkön múlik.
De sztem szerezzél be olcsón egy Alcatel OT-995 telefon.(hiába most 1 vagy 2 mag)
Használd teljesen úgy mint az LG-t. Utána mond hogy nemtetszik a kamerája meg a videófelvétel stb... -
Winchester95
őstag
Ja hogy már nem is szeptember hanem október és közepe....Meg karácsony
-
Winchester95
őstag
Mibe hogy nem fog kijönni az ICS csak október közepén november elején.
-
Winchester95
őstag
Ja ha már a bajról van szó.Kár hogy nem adtak a füleshez több gumiharangot+csíptetőt....
Állandóan kiesik a fülemből a füles.
Nekem ennyi problémám van. -
Winchester95
őstag
válasz
horimiki72 #5905 üzenetére
V21A Szar ahogy van.V21E re válts.Akkor no porblem.
-
Winchester95
őstag
válasz
horimiki72 #5885 üzenetére
Kijelzővel semmi bajom egyiken se.Soha nem is volt.
Betekintési szöggel mégúgysem.
Jailbreak,Cyda stb.. rátehető.Ezáltal a fizetős cuccok meg vannak oldva.
Csak nekem minimum egy IGO vagy egy Sygic Aura szintű OFFLINE cucc kell rá.Gondolkodtam:Telefont megtartom.Ennél jobb telefon nincsen már.Csak 100k fölött.Az is az Optimus 3D MAX vagy CUBE.
Eredetileg O2X et akartam de végül ez lett és nem bántam meg.
60Alatt eladni a telefont nagy hiba.Ha meg ICS is kint lesz rá akkor meg még jobban....... -
Winchester95
őstag
válasz
horimiki72 #5880 üzenetére
Ezt amúgy nem értem.Mármint az Iphone 4 es hsz.-t.
Engem nem zavar hogy kisebb a képernyő.
Én inkább attól félek hogy hamar el fog romlani.(ha meg gariat veszek az nem 70k hanem 80k 90k + letilástól is félek+Rossz lesz az offline navi.(sima gps)
Többi nem kérdéses. -
Winchester95
őstag
sztem csak sima szoftveres módosítás.
De ennyiért még úgy is megérné. -
Winchester95
őstag
válasz
szentkuti11 #5869 üzenetére
Szebb+könnyebb+méretbe kisebb(kijelző ugyan az)
+kicsivel jobb 3D+1gb RAM ami jól jön+1,2ghz proci 1ghz helyett alapból.
De 65 70k ért nem találok 3d maxot.
Esetleg Iphone 4 de hát..... -
Winchester95
őstag
Szerintetek 65-70k ért érdemes eladni a telefon?
Szétnéztem de ha eladnám nem tudnék jobbat venni ennél........
Sőt!
Csak a 3D Max lenne.Az meg csak újonnan van ha van és az is 100k fölött.:S -
Winchester95
őstag
Most erőteljes használattal"kb"(facebook+wifi szívott le egy csomót.Vagy másfél óráig ment)
1,5napot bírt ki egy töltéssel.Ez számomra tökéletes.
Aksinak semmi baja. -
Winchester95
őstag
válasz
horimiki72 #5762 üzenetére
Grat.
Az a baj hogy azzal az eredménnyel semmire sem mész szerintem.Telefon élettartamát is csökkented 1400-on szerintem. -
-
Winchester95
őstag
-
Winchester95
őstag
2 nap 4 óra összesen.Még pont 30% van rajta.
Ma nem volt semmi.Csak kb 2óra zene.(Nem is nagyon volt időm másra.)
Meg tegnap este is vagy 1,5óra zene!Wifin fájlátvitel.(kb 30perc)
Ma még jön 45percnyi filmnézés+zene.
Holnap D.u-n 1óráig remélem kibírja. -
Winchester95
őstag
Érdekes.ICS-t várd meg mindenféleképpen.(Ott se és most se használj battery calibratort stb..-t.)
Most annyit csinálnék a helyedben hogy:
-100%-ra feltölteni a telefont.
-Factory Reset.
-megvárod még lemerül.(töltőre,usb kábelre nem rakod.Arra már amúgy is ott a wifi file transfer)
-Megint feltöltöd fullra és ezt eljátszod 3-4napon (de én 1héten keresztül játszanám el).
-Ha ez sem segít benézel a régi ZTE-Blade topicba.Ott van egy leírás aksi kalibrációval minden program nélkül(ZTE nél nekem segített látványosan)
-Ha az sem segít akkor ugye meg kell várni az ICS-t.
-Ha meg az se akkor vagy a telefon aksijával vagy nálad lehet a hiba.Max még azt tudom elképzelni hogy nem auto fényerőn van neked vagy hívás közben nem kapcsol ki a képernyő vagy ilyen apróságok.
Ha rohadt sokat nyomkodom nálam is kifekszik a telefon akár 8 óra alatt is.
Nálam normál használat mellett(Amit az előbb leírtam) 2 napig tuti kibírja.
De ha 1,5napig akkor az már nekem bőven tökéletes.(Ja még annyi hogy kamera használat is volt ma.)
-
Winchester95
őstag
V21E van fent?
Amit leírtam az szerintem egy minimális használat.(Vagy lehet csak nekem?Ahhoz képest hogy állandóan nyomkodtam amikor megkaptam.)
V21A után felraktam a V21E-t.Semmi kalibráció stb... nem volt.Ahhoz képest egyből javult az aksi idő.Most szépen beállt az aksi is.Ez minden telefonomnál így volt.
Igaz most visszagondolva a Live With Walkman elég kevés ideig bírta. -
Winchester95
őstag
válasz
Psychlo #5711 üzenetére
Factory és használd úgy.Memkari is ki.Simkártya is.
Ha így nem csinálja akkor kipróbálod simkártyával.
Utána meg memkarival.
Én így csinálnám.
De ha a sim kártyát nem is akkor a memkarit min.Amúgy nekem már szépen beállt az aksi is.
Napi használatár telefon(nem sok)Pár perc 3D+Game+kis net+1-2óra zenehallgatás fülesen+hangszórón. (Napi használat)
Most van 67%-on.
Ha minden igaz holnap estig kibírja bőven.(este még lesz wifi+film)
Most megy 1napja pár órája..(2-3) -
Winchester95
őstag
Én meg winamp-ot használok és az egész telefonnal meg vagyok elégedve.
Egyik haverom is épp ma mondta hogy ilyet akar venni újonnan.Amikor meglátta egyből 3D bekapcs.És átjött neki.
Csak ő zsír újonnan akarja megvenni.De akkor már annyiért 3D Max.Psychlo:
Ilyenkor könnyen meg lehet állapítani a problémát és még gondolkozni se nagyon kell rajta.
Full gyári állapotra teszed.CSAK!Úgy használod.
Ha úgy is produkálja go szerviz.
Nekem semmi ilyen gondom nincs vele.Külsőleg belsőleg stabil az egész telefon úgy ahogy van. -
-
Winchester95
őstag
válasz
Ferenczi Áko #5701 üzenetére
Kijön rajta rendesen.Típushibája
Felteszed a V21E gyári szoftver ez után csak annyi hogy:Gyári zenelejátszó app akadozik és még jó pár.Winamp-al tökéletes)
Ennyi.De ez szoftveres és jön is rá egyből az ICS.Azzal kivalló lesz a telefon reméljük. -
Winchester95
őstag
válasz
horimiki72 #5689 üzenetére
Nem tudom.Sima V21E gyári rommal+winamp pro val tökéletes.Gyárival szaggat+neutronnal is.
Power ampal is néha néha. -
Winchester95
őstag
Ha valakit érdekel sikerült teljes mértékben megszüntetni az akadozást.Winamp Pro verziója van fent.Akármennyit hallgatom több beállításon is nem akad egyáltalán.
Gyári még mindig.
PowerAmp csak ritkán. -
Winchester95
őstag
Evo 3D csak visszalépés lenne 3D szemszögből nem?A kamerát meg hagyjuk is szerintem.
Vagy javítottak rajta?Nekem tény hogy ez a legjobb telefon amit valaha is láttam.
Értelme még S2 re se lenne lecserélni....
Live with walkman után azt tudom mondani hogy erre a telefonra már érdemes lecserélni.
(Gondolkoztam az Evo 3D-n de valaki említette hogy nem olyan teljes a 3D+a tesztben láttam hogy a kamera nagyon nagyon rossz.És csak elvileg 720p mindenhol.)
Erre viszont megerősítést várnék valakitől -
Winchester95
őstag
-
Winchester95
őstag
-
Winchester95
őstag
Sikerült beállítanom az IGO-t.Működik SD ről is.
Egy baj van vele.Egyszer elmondja mondjuk hogy fordul jobbra stb....
Utána meg nem lehet olyat mint az auránál: Megismétli amit előbb elmondott.(ott egy bökés volt a km számra)
Ezt valahogy nem lehet beállítani?
Elég rossz ha mondjuk megyek és véletlenül nem hallom meg és nem tudom már mit mondott...
(Nem az a lényeg hogy mi hogy van meg rá lehet nézni stb...) -
Winchester95
őstag
Értem.Akkor az jó.Amúgy is egyből az oktogoni szervízbe vinném.
Viszont addig nem próbálom ki ameddig valaki ki nem próbálta.Mondjuk hogy kamerán (1080p javítottak e a sötétedésen(villanynál nem természetes fénynél)+ 2gb korlátot feloldották e?+ zene nem akadozik gyárilag+aksi idő javult vagy rossz lett e nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- Hálózati / IP kamera
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Nem csalás, nem ámítás: megérkeztek a Xiaomi notebookjai
- Elektromos autók - motorok
- Nők, nőügyek (18+)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest