- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenceShearer
aktív tag
De ez csak a töltés sebességét befolyásolja, a "minőségét" azt nem...nemde?
-
BenceShearer
aktív tag
Na, most került 15% alá az aksi, és enni kért. Tegnap délután 17-kor húztam le az USB-ről, akkor kb. 72 százalékon járt, most, 14-en van.
Éjszakára nem volt kikapcsolva (2g-n van), és kb. 15 percet telefonáltam vele és küldtem 5-6 sms-t.
Játékok, wifi, net, nyomkodás, mutogatás, pár fénykép készítése, stb. meg összesen kb. egy órán keresztül történt.
Ebből lehet következtetni....ha tudtok valamire!
-
BenceShearer
aktív tag
Hiába Froyo, flash sajnos nincs benne. Én úgy tudom, az csak ARM11-s procikra van.
Nem tudom, rá lehet-e valahogy hekkelni.A böngészés egyébként jó, bár mondom, nincs tapasztalatom, ez az első ilyen cuccom.
Van kétujjas nagyítás, és tetszik, hogy dupla tapintásnál az adott bekezdést húzza ki teljes képernyőre.Youtube persze megy hibátlanul (HQ is).
Micro-t kb. 8 centitő érzékeli, ennél kisebb távolság esetén nem lesz éles a kép.
Mindjárt rakok fel párat.Egyébként most már nálam is van, ahol brutál belassul az Angry Birds. de nem akkor mikor lövök, vagy nézelődök (ilyenkor teljesen jó), hanem mikor becsapódik a madár. Van, hogy szinte semmi sem borul, vagy törik az akadályból, de mégis szaggat.
Szerintem ez program hiba. Nem hinném, hogy őrületes grafikai meg fizikai számítások mennének a háttérben. Mindenesetre ilyen, hogy később kijavítják-e nem tudom.
Viszont a GPS elképesztő jó (nincs viszonyítási alapom). Tegnap elkavarodtam, pont jól jött. Pillanatok alatt jelet talált (mobilnet nem volt bekapcsolva), mire a címet beírtam be, már berakott a térképre.
Tegnap beugrottam a MM-be, kézbe vettem egy Galaxy 3-at. Nos, az ehhez képest játék telefon. Mind használatra, mind megjelenésre. Szerintem nagyon jól össze van az Optimus rakva. Igényes benyomást kelt ( bennem).
Volt benne 2 gigás SD, és van rajta gyári fólia. Lehet hogy leszedem, mert ugye nem csak a kijelző előtt van, hanem egy nagyobb keretet vesz körbe.
Hátulja gumiszerű tapintású, nagyon kellemes, és nem csúszik. Nem tudom mennyire fog karcolódni, most még nagyon óvom mindentől!
Estére már látni fogom az akku üzemidőt is, most még várok a beszámolóval, de hamarosan lesz már némi rálátásom a dologra.
-
BenceShearer
aktív tag
Szerintem nincs olyan szintű grafika és fizika az Angry Birdsben, hogy beszaggasson...szerintem simán még optimalizálatlan. Mondom olyan, hogy szaggat, akkor az ujjammal "körbebejárom' a báját, és akkor nem szaggat már.....aztán megint elkezdi...érdekes. De eddig még szerencsére játszható maradt.
Egyébként csúcs 3D-t szerintem senki ne várjon tőle...de a Galaxy3-at és társait veri, mert abban semmilyen 3D nincs....ebből a szempontból simán jó a teló.
Csináltam még két kültéri képet, hátha valakit érdekel: Kép1 ; Kép2
Egyébként kezdem megszokni a telót, most már beveszi amire bökök, nincs olyan, hogy nem érzékeli. Valahol csak ujjbeggyel, valahol nagyobb területen kell megérinteni....kezdek ráérezni a trükkjére.
Majd még írok tapasztalatokat, bár 3 nap alatt még nem gyűlt össze sok. Eddig nagyon tetszik a kis masina. Az aksiról nem tudok nyilatkozni, hogy mit bír, mert állandóan nyomkodom, feldugom, wifi, net...szóval nyúzom rendesen.
Viszont 2g-n készenlétben éjszaka 2%-ot vesztett az aksi 6 óra alatt, tehát ha nem babrálom, szerintem sokáig kibírja majd.
Remélem segítek egy esetleges "döntésben" az itt leírtakkal....de mindenkit figyelmeztetek, ez az első okos telóm, tehát nem vagyok szakértője a témának!
-
BenceShearer
aktív tag
Még egy 3D-t megnéztem. NFS Shift jól megy, kivéve ha fékezek, és ég a féklámpa...akkor belassul. Ki érti ezt?
-
BenceShearer
aktív tag
Kicsit toltam az Angry Birds-et. A 21. pályán járok, ott azért be tud lassulni. Egyébként érdekes. Néha kicsit beszaggat, után hirtelen felgyorsul.Tegyük hozzá, SD kártyán van a program (nem tudom számít-e). És főleg akkor lassul, mikor jó messziről nézem a történéseket. Eddig játszható volt, nem tudom a későbbiekben mennyire fog(?) lelassulni.
3D teszt: Qualcomm Neocore : 44.3 FPS
Képek, videók:
Csináltam most reggel párat. Mint itt az MA-n, és is beraktam egy cipőt!
A videó felvevő sajna csak 3gp....az nem túl jó. LG Optimus ONE képek és videó
-
BenceShearer
aktív tag
válasz
jooker82 #201 üzenetére
Normál fülest kaptam hozzá, nem agyba dugósat. Normálisan szól, de azért nem egy több ezer forintos füles. De nem volt szar. FM rádió szépen szól, RDS is van hozzá.
3D-s ből kipróbáltam a marketen található Raging Thunder 2-ő lite-ot, megy. Angry Birds megy. FIFA 10 szaggatott rendesen......
De ha mondtok valamit, és lesz időm, akkor megnézem hogy megy.
-
BenceShearer
aktív tag
Na, egy nap után is tetszik a teló. Kezdem megismerni. A wifi villám gyors, bekapcsolom, 2 másodperc múlva már fent is van a routeren. A GPS is erős, irodában látja a műholdakat. Azért mondom, mert tudom, sokaknak ez fontos.
Amit viszont nem értek, hogy a programok 80%-át nem lehet SD.re áthelyezni....
Ezek szerint a programnak is támogatnia kell ezt a 2.2-es lehetőséget? Másra nem tudok gondolni......Jópofa, ha telefonálok, és a fejhez rakom a kagylót, akkor lekapcsolja a kijelzőt, így nem is világít, illetve megnyomni sem lehet füllel véletlenül.
-
BenceShearer
aktív tag
Feketét vettem, oldalt ezüst csíkkal.
A népszerű navi program hibátlan, szobában is talált GPS-t net nélkül.
-
BenceShearer
aktív tag
válasz
Paarthurnax #194 üzenetére
A Market-et nyisd meg, ott rengeteg ingyenes cucc található.
-
BenceShearer
aktív tag
Még valami...(nekem, mint kezdő androidosnak új), ki lehet a 3g-t/2g-t kapcsolni, illetve az adatkommunikációt a mobil csatornán. Így lehet 2g/edge 3g/hsdpa külön külön ki be kapcsolva nettel vagy anélkül
Most 2g-re raktam, kikapcsolt adatkommunikációval.
-
BenceShearer
aktív tag
Még valami. Kipróbáltam a hirhedt angry birds-öt. Hibátlan. (Tudom, ez sokakat érdekel)
És jelentem, most hibátlan az érintő kijelző, most érdekes módom simán veszi az alsó ikonokat is......nem értem, miért szarozik néha...
-
BenceShearer
aktív tag
Pár mondat röviden:
A külső szép, jó a fogása. A kijelző szintén kellemes. Mikor beraktam a SIM-et, egyből ment 3G-re és a netre, gyorsan lőttem is ki, mivel csak mobil start csomagom volt (10kb/10ft). Remélem nem rántott le hirtelen sok adatot. Most átléptem Telenor Mobil M-be (1000Ft/100MB), remélem jó lesz. Most egyenlőre kikapcsoltam a 3G-t, így elvileg (és nagyon remélem) nem megy már magától a netre (ha most bármit próbálok, azt írja ki "connection error").
Wifi-t itthon és munkahelyen is gond nélkül megtalálta, megy. Este sokat nyomkodtam, neteztem vele, töltöttem le vele, nem volt probléma. GPS-t a teraszon látta, szépen berakott a google maps-ra. A két újjas nagyitás is elég jó. Divx megy, tekerni lehet vele.
Próbáltam ébresztést kikapcsolva, nem szólt. Quadrant 450 pont. Nem minden alkalmazás magyar, bár engem az angol sem zavar. Gépelni elég jól tudok már, főleg úgy jó ez, hogy ez az első okostelefonom.
Egyetlen negatívumot találtam, ami szvsz(nagyon remélem) szoftver hiba. Ha belépek az alkalmazások közé, és lehúzom legalulra, akkor az alsó sor ikonjait gyakran nem tudom megnyitni. Rábökök, de nem vagy nagyon nehezen veszi be. Ugyanez volt, mikor hívásnál kihangosítóra akartam tenni, nehezen vette be a jobb alsó részen lévő "gombot".De nem az érintő kijelző a hibás, mert más esetben minden ponton hibátlan. Remélem erre lesz javítás. Erről mit gondoltok?
Az viszont tetszik, hogy az alkalmazásoknál lehet külön kategóriákat létrehozni, és abba belehúzni az ikonokat. Így szépen rendben lehet tartani a sok-sok felrakott programot. Jópofa a Google-ön a hangfelismerés (angol), szépen bemondom, és elég jól kitalálja mit is akarok.
Hát röviden ennyi, ha kérdés van, és tudok, válaszolok.
-
BenceShearer
aktív tag
-
BenceShearer
aktív tag
NA, vettem egyet az Edigital-ban. Sok a munkám, de majd beszámolok róla!
Nem volt még soha okos telefonom, kíváncsi vagyok. remélem nem bánom meg.
Külsőre igényes, jól összerakott darab. Olyasmi minőség mint a Spica.
-
BenceShearer
aktív tag
A GSMLine ezt írta nekem vissza:
"Természetesen kap mellé számlát. A készülékben nem létezik magyar nyelv egyenlőre. Így is érdekes lehet? Két év bolti garanciát tudunk rá adni ami nálunk érvényesíthető. Az árak a honlapunkon a jelenben vannak maximálisan."
Az utolsó mondatot nem tudom tisztán értelmezni.
-
BenceShearer
aktív tag
69900 bruttó.
Itt vajon rendes LG garival és ÁFA-s számlával adják? Én úgy tudom az Edigital nem sufni...javítsatok ki, ha tévedek!
-
BenceShearer
aktív tag
Megjelent a magyar szoftver rá az LG update-en ([link])
6 Hungary LGP500.AHUN V10b 2010-11-09
Kíváncsi vagyok, a boltok ezzel árulják-e? Ezt vajon honnan lehet megtudni?
-
BenceShearer
aktív tag
Nem tudom. Én külföldi telefont kérdeztem meg. De gondolom ha csere van akkor a SufniGSM intézi...ha még lesz boltjuk, és nem szűnnek meg gazdasági okokból.
Illetve kérdéses, ha netán csere van mennyi idő alatt intézik.
Érdekes, hogy a nagyobb, ismertebb GSM boltok nem árulják.
A szolgáltatóknál szerintem idén nem lesz....egyszerűen túl körülményesek ahhoz. (Illetve a Telenor ami engem érdekelne, ott meg kizárt, hogy legyen.)
-
BenceShearer
aktív tag
Ere már írtam nem oly rég:
"- külföldön vett (EU) telefonon itthon is érvényes a garancia, számlával és garancia papírral
- viszont, ha cserélni kell a hibás készüléket (nem javítható), akkor azt csak ott lehet, ahol az vásárolva lett"Ezt egy LG ügyfélszolgálatos mondta nekem telefonon.
-
BenceShearer
aktív tag
Valami új hír esetleg....vagy bolt, ahol emberi áron és feltételekkel van? Én nem találtam semmit....
-
BenceShearer
aktív tag
Nekem az LG ügyfélszolgálatos hölgyike azt mondta, javítást végeznek az EU-ban vásárolt telefonon garanciálisan. Csak ha nem javítható, és cserélni kell a telefont, akkor ott lehet csak elintézni, ahol a telefon vásárolva lett.
Ezek a "JózsiGSM"-ek gariban sosem erősek......taknyolás, gányolás, lassan....
Mindenesetre remélem hamarosan beáll ez a 65 körüli ár, az már teljesen elfogadható.
-
BenceShearer
aktív tag
Esküszöm, összeállna 10 ember innen a fórumról, megrendelné külföldről, akkor a posta lehet, hogy fejenként nagyon alacsony lenne (vagy ingyenes).....
A magyar nyelvet meg majd rátesszük.
Meg ahogy a GT540-nél is látom, több hónapos csúszással jelenik meg a ROM, tehát az LG supportja itthon e-téren amúgy is gyenge....
-
BenceShearer
aktív tag
76e és 79e....
Üdvözlet Magyarországon.....
Most néztem, Angliában ingyen adják havi 15 Fontos (5000 Ft) fontos előfizu mellé...
Németeknél meg függetlenül 230 euró (63000 Ft).....20%-al több itthon....jellemző
-
BenceShearer
aktív tag
Beszéltem az LG ügyfélszolgálattal, pár dolgot megtudtam:
- külföldön vett (EU) telefonon itthon is érvényes a garancia, számlával és garancia papírral
- viszont, ha cserélni kell a hibás készüléket (nem javítható), akkor azt csak ott lehet, ahol az vásárolva lett
- itthon már van a telefonból, a rightphone-hoz irányítottak, de az ahogy látom nagyker -
BenceShearer
aktív tag
Újabb külföldi videó teszt, 3D sebesség mérés is:
Azt hiszem mire ideér mindent tudni fogunk róla.....
-
BenceShearer
aktív tag
És egy újabb angol nyelvű teszt:
http://www.androidcentral.com/hands-lg-optimus-one-video
-
BenceShearer
aktív tag
http://www.youtube.com/watch?v=jnPsY6Z6Uu4
Érdekes hiba....és ezek szerint ez több fajta telefonnál előfordult már?
-
BenceShearer
aktív tag
Illetve ahogy a hazai viszonyokat ismerem, a szolgáltatókhoz nagyon soká fog elérni....a GT540 is csak most ért a T-mobil-hoz...vicc....
(A Telenor meg (bánatomra) gondolom hozza majd a jól megszokott formáját, és be se kerül.....vagy ha igen, annyiért 2 év hűséggel mint függetlenül!
)
Ezért lenne érdekes, hogy a kint vett cuccokra van-e itthon LG garancia.....mert szerintem akkor is olcsóbb, ha kimegyek Bécsbe érte kocsival!
-
BenceShearer
aktív tag
Nem tudok németül, de ezt találtam (Osztrák árak):
Ha itthon a Galaxy 3 60e függetlenül, akkor a Optimus One 70e lesz.
-
BenceShearer
aktív tag
Ha külföldön veszek egy ilyen mobilt, arra itthon érvényesíthető a garancia? Erről tudtok valamit?
-
BenceShearer
aktív tag
Közben a youtube tele lett videó tesztekkel...látható a google maps, képnézegető, internet, angry birds...mindenféle....
-
BenceShearer
aktív tag
gsmarena-ról:
"Media compability in general is great. LG's 3D Gallery is nicely to use, no lags. The Photos are just fine, videos are recorded fluently in VGA, seems to be more than 18fps to me.
Sound is loud enough, voices via phone calls are way more understandable than my old phone.Phone specs by Quadrant:
ARMv6 CPU @ 600Mhz
512MB RAM
Qualcomm GPU
Orientation, 3-axis Magnetic Field/Acceleration, Proximity sensors.Quadrant score:
412
so a bit below SE XperiaX10 and the HTC DesirePrice was 230€ in Germany"
-
BenceShearer
aktív tag
Külföldi tesztet látott már valaki róla?
-
BenceShearer
aktív tag
Én is ezt várom már...kíváncsi vagyok...a vaku kivételével minden van benne....3D, FM rádió, 2,2, multi kapacitív kijelző rendes felbontással.....
-
BenceShearer
aktív tag
A Telenorra meg gondolom továbbra sem jön.....
-
BenceShearer
aktív tag
Nem Chick a neve hanem Chic (sikkes)
Nem ugyanaz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest