- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lalajos
csendes tag
egy nyaralásos probléma: WI-FI hálózat WEP jelszava hexadecimális, első karaktere máris egy backspace. hogyan tudom beadni a telefonnak ezt a jelszót?
-
MarduK666
csendes tag
Sziasztok!
Egyik ismerosom egy hete vett egy LG P500-as telot.
A problema a kovetkezo, a kijelzo es a fedlap koze bement a por!(nem a folia ala, nem is kosz)
Mas tapasztalt mar ilyet? Kulfoldi forumokon azt irjak h tervezesi/gyartasi hiba.
Viszont jolenne tudni itthon hogy lehet az ilyet rendezni. Gari meg boven van ra, viszont mukodesben(eddig) nem okoz problemat, viszont iszonyatosan idegesito.
Meg ha gariban meg is tisztitjak, ez a problema forrasat nem fogja megszuntetni, masik keszulek se(gyanitom nem orvsoltak a hibat).
Szoval, mit lehet tenni ilyen esetben?
Elore is koszi a valaszokat! -
majkel
tag
válasz
Forchalad #291 üzenetére
Ez a frontális megközelítés a korábbi (mára már elavult struktúrájú) mobil operációs rendszerek esetén igaz volt, manapság már nem. Itt az árban már nem a nagy vízválasztó, hogy milyen funkciókat kapsz közvetlenül, hanem milyen teljesítményt.
A számítógépeken is tök ugyan az az operációs rendszer futhat egy olcsóbb és egy drágább gépen, szóval a tanulási és a megszokási fázisban ez egyáltalán nem mérvadó.
Meg összességében az is elmondható, hogy egy jó középkategóriás Androidos mobil és egy felsőkategóriás között, csak hardverileg van eltérés, funkcionalitásban ugyan azt hozzák, hozhatják. A 2X is csak annak jó móka aki szeretne játszani is a mobilján... közben kifizetsz érte egy konzol+HDTV vagy számítógép árát... nem biztos, hogy megéri.
-
Forchalad
tag
válasz
talpalavalo #290 üzenetére
Szerintem nem gagyi, jól néz ki, de ízlések és pofonok. Amúgy meg a pénzért amit kifizetsz egy jó készüléket kapsz, szóval nem lehet rá panasz. Azoknak akik még ismerkednek az okostelefonokkal illetve az androiddal tökéletes választás. Itt az ember mindent megtanulhat aztán jöhetnek a komolyabb készülékek is
LG elég rendesen belehúzott a mobilok fejlesztésébe is lsd 2X, szóval nem csak a tv-k terén bizonyít
A Wifi hotspot funkció jól működik?
-
talpalavalo
aktív tag
Nem az a lényeg, hogy milyen neted van hanem hogy legyen és mint írtad is Neked is volt akkor...
A Navigon-ról is hallottam már, most az iGO-t nyüstölöm...A múlthéten egyébként az egyik barátom vett egy Optimus One-t és hát noh.... Jó-jó, de nekem különösebben nem tetszik, nem a tudása mert azzal nincs gond csak a formája, számomra kicsit "gagyi" hatása van :S
-
majkel
tag
Na, azért ez nagyrészt igaz, de ennek ellenére szükség lehet arra, hogy ki tudd kapcsolni az internet elérést. Meg én is használtam már Androidos okostelefont úgy fél évig, hogy nem volt aktív mobilnet kapcsolatom, mert melóban, egyetemen és otthon is volt Wi-Fi az ezeket a helyeket összekötő útvonal meg kb 20 perc járásnyira volt... így meg minek.
De tény, hogy az Android előnye akkor mutatkozik meg igazán ha van mobilneted.
-
viola49
csendes tag
válasz
kabostitanil #283 üzenetére
Az biztos, hogy az okostelefonok valódi okossága az internetben rejlik.. vagyis a lényeg mobilitás és az internethozzáférés adta lehetőség együtt!
-
kenguroo
tag
válasz
talpalavalo #285 üzenetére
Én Navigont használok, tökéletesen működik (Desire 2.2). Olyan részletes magyar térkép van hozzá, hogy még a Mari néni zöldséges bódéját is mutatja a "Marosi dűlőben". (Nem vicc, vidéken használtam és ilyen részletességgel mutatta a dolgokat még egy 4. rendű úton is.)
Fogalmam sincs, hogy ezzel a felbontással hogyan működik, ki kell próbálni. -
talpalavalo
aktív tag
Ti melyik navigációs rendszert használjátok rajta? Úgy értem, ami Android alatt is fut, van hozzá rendes magyar map (ami helyesen is működik, és jelzi az utakat, nem csak a főutakat :S), és a felbontása is olyan, hogy kezeli az Optimus One...
Én Tom-Tom-ot használtam ,de nem az igazi, a közép Európa térképe, kicsit karcsú :S -
jooker82
nagyúr
válasz
kabostitanil #283 üzenetére
Van olyan mobilnet is amelytől nem kell félni...nekem 1000 ft 50 mb kb jó 3 hétre elég,úgy h videót nem nézek utána valamelyest lassul..de nincs túlforgalmazásii dijj.tehát 1000 ft a vége akármennyit netezek..
-
kabostitanil
csendes tag
A mobilnet hihetetlenül hasznos számomra. Igaz, hogy nem szabad nagy mennyiséget letölteni a mobilról, mert ha túlléped az adatforgalmat , akkor szépen fizethetsz, de sima levelezésre menetrend megnézésére kiváló. Otthon meg szépen letölthetsz a korlátlan internet előfizetéseddel
Nem kell csodákat várni a mobiloktól, még a felső kategóriásoktól sem, örökké azok sem lesznek jók, de rengeteg hasznos alkalmazás van rajtuk, ami megkönnyítheti az életed.
-
viola49
csendes tag
Hát, milyen jókat látok itt. Csupa jót. Mondjuk a mobilos internettől nagyon félek. Egyébként is nagyon drága, meg amilyen analfabéta vagyok, és nem értek hozzá,. De annyit mégis, hogy csatlakozhassam az előttem szólóhoz: igen, nem csak azokat a zavaró élményeket okozza a flash, hanem rengeteg netes videó lejátszását is lehetővé teszi. Na, ha nekem végre lesz ilyen telefonom, keresek valakit, aki majd szépen mindent beállít rajta, és akkor nem lesz gond vele. Mert a képeken nagyon jól néz ki
-
horatiocain
csendes tag
válasz
MikroTikker #280 üzenetére
Javítson ki valaki okosabb, ha rosszul mondom, de a flash nem abban merül ki, hogy mindenféle villogó hirdetések meg egyéb hasztalan dolgok jelennek meg a képernyődön, hanem például a netes videók lejátszását támogatja, illetve bizonyos oldalakon az alapvető használathoz is szükséges, amit enélkül bajosan tudsz elérni. Bár mobilon még nem találkoztam vele, hiszen én ennyire friss Androiddal még nem futottam össze, de egészen biztos vagyok benne, hogy le tudod tiltani, ha éppen nincs rá szükséged, mert csak olvasgatni akarsz, nem pedig különféle animációkat nézegetni
Úgyhogy nem kell ettől félni - persze fel kell készülni, mielőtt bekapcsolsz egy netes telefont, mert ettől függetlenül jelen pillanatban is csomó olyan program futkározik az okostelefonokon, amik hajlamosak önállóan adatforgalmat generálni - ezeket gondosan le kell tiltani, hogy ne lepődj meg a számlát kézhez kapvaÚgyhogy csak óvatosan! Bár a szolgáltatótól is függ, mekkora ennek a veszélye, van aki túlszámláz másnál az előfizetésbe foglalt korlát elérése után lelassítják a kapcsolatot - mindkettőnek van előnye és hátránya is, netfogyasztásnál tehát inkább az előfizetés ügyes megválasztása a fontos
-
MikroTikker
tag
válasz
kenguroo #274 üzenetére
Lehet, hogy megint butaságot mondok, de az, hogy flash is lesz rajta, nem fogja jobban enni az adatforgalmat a böngészés közben? Mármint, hogy akkor a flash tartalmakat is letölti majd mindig az oldalakról - gondolom - ami a nem valami olcsó (legalábbis számomra) mobilnet mellett nem mindig kellemes következmény...
Vagy ez a flash dolog ettől független? Meg ugye a böngészőben ki is lehet kapcsolni?
Egyébként egyéb pozitív változásokat is von maga után a dolog? Úgy értem magát a flash-t más téren is használja egy telefon vagy csak a netezési élményben nyújt pluszt? -
majkel
tag
válasz
kenguroo #277 üzenetére
Pahh...
Tényleg nincs:
http://mobilarena.hu/hir/skies_of_glory_android_vs_iphone.htmlVan több is, de szerintem ez a legjobb. Múltkor egy iPod Touch ellen játszottam, bár az én kis középkategóriás vasamon nem fut olyan jól, kicsit több kakaó kéne neki, de Optimus One-on még nem próbáltam. Majd legfeljebb karácsony után ha öcsém végre el tudja dönteni, hogy milyen telefont is akar venni...
-
lexxa83
csendes tag
válasz
kenguroo #274 üzenetére
Köszönöm a linket kenguroo. Viszont van valami amit nem értek benne: ha most valóban gyorsabb, mint a többi verzió, tehát ténylegesen, akkor jól értem, hogy az adatforgalom is gyorsabb a GSM vétel miatt. Tehát a 3g gyorsabb, a net gyorsabb és mint hallottam WIFI-spotként is használható a készülék, akkor ezzel jó kis hálópartikat tudunk teremteni a cimborákkal, nomeg a GPS is használhatóbb lesz, mint a korábbi verziókon.
-
-
kenguroo
tag
válasz
talpalavalo #273 üzenetére
Érzed ezt a paradoxont?
De ami a legjobb, hogy sokkal több alkalmazás fog menni, ugyanis van ami el sem indul, 2.2 alatt
itt van a válasz, hogy mi az előrelépés az andriod 2.2-ben, szerintem az egyik legfontosabb, hogy működik a 10.1-es flash.
-
talpalavalo
aktív tag
Ohhh ez csak az én hülyeségem, nem érdemel több szót
A 2.2 hogy miért jobb? Ez is kb. hasonló jellegű kérdés volt mint az én kijelentésem, de szummázva az a lényeg, hogy a 2.2 gyorsabb és sokkal jobban dolgozik a meglévő erőforrásokkal, tehát kevesebbet fog fogyasztani, ergó tovább bírja az aksi
De ami a legjobb, hogy sokkal több alkalmazás fog menni, ugyanis van ami el sem indul, 2.2 alatt
És ez a lényeg -
MikroTikker
tag
Milyen ez az új LG telefon? Gondolkodom egy okostelefonon, de nem nagyon értek hozzá.
Androidos, meg 2.2-es szoftver. Tudom, mit jelent általánosságban, de konkrétan ennél a telefonnál ez miben nyilvánul meg,?
Jobb az üzemidő, gyorsabban tölt???
Az ára picit magasnak tűnik nekem, de gondolom, idővel úgyis lentebb viszik majd. -
majkel
tag
válasz
talpalavalo #266 üzenetére
Ezt én sem értem miért is zavar, ez csak egy plusz feature ami segíti és gyorsabbá teszi a pozicionálást. Egyébként valóban, a 60 ezres bevezető ára elég baráti, de mi lesz akkor mikor hetek múlva beáll "normálisra" és már 50-ért elvihető lesz. A hülyének is jobban megéri, mint egy Galaxy 3 (a Galaxy Spicánál meg főleg jobb... bár annál jobbat nem nehéz összehozni).
-
jooker82
nagyúr
-
redina24
csendes tag
válasz
MikroTikker #268 üzenetére
Tényleg elég szimpatikus, bár nekem LG-m még sose volt, így nem tudom mennyire megbízható. Nekem a Nokia 3210-es után mindig csak Samsungom volt, nagyon szeretem, így alapból én erre indultam el a keresgélésben, de nyitott vagyok más márkákra is, ha jók a tapasztalatok vele kapcsolatban.
Én jópár évig használnám az új telót, ha beruházok rá, így nem lenne mindegy, hogy meddig bírja.. ezzel kapcsolatban vélemény? -
MikroTikker
tag
Lehet, hogy azért zavarja, mert fél, hogy az amerikai kormány a cellainformáció alapján megtalálja, mikor illegálisan vizel közterületen mondjuk
Bocsánat, amúgy nem akarok indulatokat szítani - úgyhogy leszögezem, hogy csak vicceltem
Engem leginkább az érdekelne, hogy lesznek-e majd rá frissítések, vagy várhatunk arra is, mint a Duke Nukem ForeverreMert oké, hogy most elég friss ez a dolog, de azért az ember - legalábbis én - hosszabb távra vesz telefont, mint pár hónap. Mondjuk, ha lenne több pénzem, akkor lehet, hogy megvenném mindig a legújabbat
-
Inarus
addikt
válasz
talpalavalo #266 üzenetére
Az A-GPS, vagyis a cellainformációs és adatforgalom alapú rásegítés a pozícionálásra miért is zavar?
-
talpalavalo
aktív tag
Elméletileg fog, azaz külföldön konkrétan Angliában már kapható a T-nél tehát szerintem maximum jövő első negyedévében idehaza is bekerül a repertoárba, bár nem minthogyha a maga 60 ezer forintos kártyafüggetlen árával és az ahhoz tartozó tudásával nem lenne eléggé meggyőző...
Engem egy valami zavar de nagyon az az A-GPS :S -
Tompkins
tag
És meg is érkezett a várva várt TESZT!!!!!!!!!!
Szerintem ezen fórumot is ott kéne folytatni.
No, megyek, elolvasom.
-
Zayl01
tag
Hát én itt egy kicsit feljebb tettem a mércét vagyis olcsóbbat néztem ki de úgy gondolom megéri az a plusz pénz, emígy még a Galaxy S3 amit nagyon nézegettem, de az olcsóbb, meg a HTC Wildfire, de annak meg a kamerája és az alakja nem tetszik. Úgy hogy most dől el hogy nekem is ez-e lesz az első okos telefonom avagy se.
-
stefi68
addikt
Mi az ami még szóba jöhet ilyen áron?
Egyébként IGEN én is ezt néztem ki az első androidos telefonomnak még szeptemberben!
Ahhoz képest még elég türelmesen várom a tesztet, bár voltak már fellángolásaim, hogy na most megrendelem.
Főleg amikor a múlt héten megtudtam, hogy a Vodánál valószínű nem is lesz idén.... -
Zayl01
tag
Nekem ugy tunik mintha egy kicsit akadozna mar menuben is, meg a bongeszo alatt a nagyitas is, lehet egy erosebb proci kellett volna bele. Na de azert a full tesztet megvarom. Egyebkent ezt a telot neztem ki magamnak vagyis ez is lehet jo alternativa.
-
stefi68
addikt
Tényleg ma kellene, hogy megjelenjen a MA-s teszt, de én még ezt az előzetest sem láttam: [P500 előzetes]
Azt írja vékony a kijelző ....
Nagyon kíváncsi vagyok a tesztre....
-
Tompkins
tag
Nagy nap ez a mai!
Állítólag mára várható MA-s teszt! Ezt erősíti meg az is, hogy a kedvenc videómegosztó oldalunkon már fönt van az MA-s videóteszt!Már várom az írásos részt is!
-
Inarus
addikt
válasz
Oppenheimer #253 üzenetére
Grat és egyúttal köszönjük az ide vágó megszólalást.
-
Prien
addikt
Csak kár,hogy itt sem esik szó,hogy mennyi RAM /ROM van a Chic-ben...Mintha ez nem lenne lényeges. Pedig szerintem okostelefonnál az. De az egész neten nincs erről egyértelmű infó. Van,ahol 256-ot írnak, máshol 418 Mb-t. Segítsen valaki!
-
jooker82
nagyúr
-
Oppenheimer
nagyúr
Igen! Megkapom Karácsonyra a Galaxy S-t! Ez lesz az érettségi ajándékom is megelőlegezve!
-
jooker82
nagyúr
Az a led amit ráraknának az annyit érne hogy semmit...én az arenámon egyszer sem használtam...kb másfél méterig hat sötétben,de akkor sem közeliti meg a vakut...ugyh ez nálam nem kizáró ok...az egyedüli xenonos tel ami androidps az egy motorola...de az lényegesen drágább..és rondább is...
-
Zayl01
tag
válasz
BenceShearer #249 üzenetére
Az érdekelne hogy epp mondtad kipróbálltad a Galaxy-3ast hogy észrevetted hogy a Galaxy-nak szebb színei vannak mivel 16m-es vagy nem?
Meg akkor esetleg azt írd le ha van valami negatív kritika. -
Zayl01
tag
Jónak tünik, az egyetlen bajom hogy miért nem tudtak LED-es villanót tenni rá?
bár igaz ebben az ársávban nincs egyetlen középkategóriás okostelefon (kivéve a SonyEriccson-t-ami nem jön be) amin lenne ledes villanó. Aztán ha meveszem és felévmúlva kiadnak egy jót led-el megfogok őrülni.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
BenceShearer #245 üzenetére
Az akkumulátor cellákat ugyan úgy feltölti, csak lassabban.
-
jooker82
nagyúr
válasz
BenceShearer #245 üzenetére
MINDKETTŐT...TEHÁT LASSABBAN IS TÖLTI FEL ÉS kevésbé hatékonyan....
-
BenceShearer
aktív tag
De ez csak a töltés sebességét befolyásolja, a "minőségét" azt nem...nemde?
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
BenceShearer #243 üzenetére
az USB kevesebb tápfeszültséget biztosít, elvileg.
-
jooker82
nagyúr
válasz
BenceShearer #241 üzenetére
Usb-ról nem tölti fel annyira mint hálózatiról..én már csak tudom...
-
BenceShearer
aktív tag
Na, most került 15% alá az aksi, és enni kért. Tegnap délután 17-kor húztam le az USB-ről, akkor kb. 72 százalékon járt, most, 14-en van.
Éjszakára nem volt kikapcsolva (2g-n van), és kb. 15 percet telefonáltam vele és küldtem 5-6 sms-t.
Játékok, wifi, net, nyomkodás, mutogatás, pár fénykép készítése, stb. meg összesen kb. egy órán keresztül történt.
Ebből lehet következtetni....ha tudtok valamire!
-
roti86
őstag
válasz
BenceShearer #237 üzenetére
Köszi.
-
Prien
addikt
válasz
BenceShearer #235 üzenetére
Nem, dehogy, a Legendben is ugyanez a proci dolgozik és mégis teljes flash támogatást élvez.
A Froyo-ra már le lehet tölteni az Adobe flash player 10-est, valószínűleg csak nincs letöltve neked...Ha lesz időd, megpróbálhatnádLátod,milyen az, ha elsőként veszel telót? Rajtad teszteljük le
-
legiaap
félisten
válasz
BenceShearer #237 üzenetére
Kamerázás terén próbáld ki a Camera 360 Pro programot. Azzal sokkal jobb képeket tudsz majd lőni.
-
legiaap
félisten
válasz
BenceShearer #235 üzenetére
A füles az hogy szól?
DivX filmet viszi? Amennyiben igen akkor prószálj ki egy 700 megás körülit. Pörgess bele, hogy azt milyen gyorsan teszi.
Akku időről akkor majd később beszélj. -
BenceShearer
aktív tag
Hiába Froyo, flash sajnos nincs benne. Én úgy tudom, az csak ARM11-s procikra van.
Nem tudom, rá lehet-e valahogy hekkelni.A böngészés egyébként jó, bár mondom, nincs tapasztalatom, ez az első ilyen cuccom.
Van kétujjas nagyítás, és tetszik, hogy dupla tapintásnál az adott bekezdést húzza ki teljes képernyőre.Youtube persze megy hibátlanul (HQ is).
Micro-t kb. 8 centitő érzékeli, ennél kisebb távolság esetén nem lesz éles a kép.
Mindjárt rakok fel párat.Egyébként most már nálam is van, ahol brutál belassul az Angry Birds. de nem akkor mikor lövök, vagy nézelődök (ilyenkor teljesen jó), hanem mikor becsapódik a madár. Van, hogy szinte semmi sem borul, vagy törik az akadályból, de mégis szaggat.
Szerintem ez program hiba. Nem hinném, hogy őrületes grafikai meg fizikai számítások mennének a háttérben. Mindenesetre ilyen, hogy később kijavítják-e nem tudom.
Viszont a GPS elképesztő jó (nincs viszonyítási alapom). Tegnap elkavarodtam, pont jól jött. Pillanatok alatt jelet talált (mobilnet nem volt bekapcsolva), mire a címet beírtam be, már berakott a térképre.
Tegnap beugrottam a MM-be, kézbe vettem egy Galaxy 3-at. Nos, az ehhez képest játék telefon. Mind használatra, mind megjelenésre. Szerintem nagyon jól össze van az Optimus rakva. Igényes benyomást kelt ( bennem).
Volt benne 2 gigás SD, és van rajta gyári fólia. Lehet hogy leszedem, mert ugye nem csak a kijelző előtt van, hanem egy nagyobb keretet vesz körbe.
Hátulja gumiszerű tapintású, nagyon kellemes, és nem csúszik. Nem tudom mennyire fog karcolódni, most még nagyon óvom mindentől!
Estére már látni fogom az akku üzemidőt is, most még várok a beszámolóval, de hamarosan lesz már némi rálátásom a dologra.
-
jooker82
nagyúr
Jól látom,hogy itt szinte mindenki az lg-re voksolt??
-
jooker82
nagyúr
Amit itt 1 perc 21- nél látunk az valami 3D-s gps lenne??? Tényleg,van már androidra 3d-s gps??
-
jooker82
nagyúr
itt egy reklám róla
-
Prien
addikt
Alakul a dolog, ahogy nézem, már sok üzletben kapható, függetlenül átlag 65-67 ezer körül.
Én a böngészős tapasztalatokra lennék kíváncsi, köszönet előre is. -
roti86
őstag
válasz
BenceShearer #216 üzenetére
Köszi a képeket és a videót. Nekem nincsen bajom a fotókkal, bőven megfelelne. A videó pedig jobb, mint amit a hasonló árkategóriájú gépek tudnak (CZ71, SG3).
Még ha sok időd lesz majd egy makró fotót is mellékelhetnél. Konkrétan egy újság oldalt, hogyha lefotóznál vele.
Még 1x köszi, hogy megosztod a tapasztalataidat.
-
jooker82
nagyúr
válasz
BenceShearer #222 üzenetére
Volt benne 2 gigás micro sd kártya??? Gyári fólia rajta van a kijelzőn???szerintem azt ne vedd le,ha rajta van... és a hátulja mennyire birhatja a karcolást??
-
Prien
addikt
Elvileg simán kéne futnia a flash playernek, nemcsak a Froyo miatt, hanem az 512 Mb RAM miatt is. A HTC Legendben 384 Mb RAM van, mégis simán futott vele. Tehát elvárható lenne...
-
Prien
addikt
Én pont ilyen döntés előtt állok,ezért folyamatosan olvasom a témát. Főleg a netes részére lennék kíváncsi a telefonnak,ugyanis nekem ez fontosabb. Online játékot elviszi vajon? Jó az adobe flash player?
-
legiaap
félisten
válasz
BenceShearer #222 üzenetére
Jók ezek a beszámolók.
Nyugodtan csak írd ide meg a véleményedet, szívesen olvassuk. -
BenceShearer
aktív tag
Szerintem nincs olyan szintű grafika és fizika az Angry Birdsben, hogy beszaggasson...szerintem simán még optimalizálatlan. Mondom olyan, hogy szaggat, akkor az ujjammal "körbebejárom' a báját, és akkor nem szaggat már.....aztán megint elkezdi...érdekes. De eddig még szerencsére játszható maradt.
Egyébként csúcs 3D-t szerintem senki ne várjon tőle...de a Galaxy3-at és társait veri, mert abban semmilyen 3D nincs....ebből a szempontból simán jó a teló.
Csináltam még két kültéri képet, hátha valakit érdekel: Kép1 ; Kép2
Egyébként kezdem megszokni a telót, most már beveszi amire bökök, nincs olyan, hogy nem érzékeli. Valahol csak ujjbeggyel, valahol nagyobb területen kell megérinteni....kezdek ráérezni a trükkjére.
Majd még írok tapasztalatokat, bár 3 nap alatt még nem gyűlt össze sok. Eddig nagyon tetszik a kis masina. Az aksiról nem tudok nyilatkozni, hogy mit bír, mert állandóan nyomkodom, feldugom, wifi, net...szóval nyúzom rendesen.
Viszont 2g-n készenlétben éjszaka 2%-ot vesztett az aksi 6 óra alatt, tehát ha nem babrálom, szerintem sokáig kibírja majd.
Remélem segítek egy esetleges "döntésben" az itt leírtakkal....de mindenkit figyelmeztetek, ez az első okos telóm, tehát nem vagyok szakértője a témának!
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Köszi a választ. Akkor az a sz*r Angry Birds nincs rendesen optimalizálva.
-
Tompkins
tag
válasz
BenceShearer #219 üzenetére
Mert a fék arra való, hogy lassítson...nem kell ezen meglepődni.
Bocs. -
BenceShearer
aktív tag
Még egy 3D-t megnéztem. NFS Shift jól megy, kivéve ha fékezek, és ég a féklámpa...akkor belassul. Ki érti ezt?
-
Tompkins
tag
válasz
Azért nem olyan szörnyűek szerintem. A MA-s Commtiva-s fotókhoz képest kifejezetten jók.
-
legiaap
félisten
válasz
Hát ezek nem lettek valami jó fotók sajna.
-
BenceShearer
aktív tag
Kicsit toltam az Angry Birds-et. A 21. pályán járok, ott azért be tud lassulni. Egyébként érdekes. Néha kicsit beszaggat, után hirtelen felgyorsul.Tegyük hozzá, SD kártyán van a program (nem tudom számít-e). És főleg akkor lassul, mikor jó messziről nézem a történéseket. Eddig játszható volt, nem tudom a későbbiekben mennyire fog(?) lelassulni.
3D teszt: Qualcomm Neocore : 44.3 FPS
Képek, videók:
Csináltam most reggel párat. Mint itt az MA-n, és is beraktam egy cipőt!
A videó felvevő sajna csak 3gp....az nem túl jó. LG Optimus ONE képek és videó
-
Prien
addikt
Talán a több RAM is számít valamit, nem?
-
legiaap
félisten
válasz
BenceShearer #205 üzenetére
Semmit sem akadt az Angry Birds?
-
Prien
addikt
Nincs már olyan nagy különbség a kártyás és a független telók között, csak pár ezer ft, viszont jobban el lehet adni a függetlent, ha cserélünk egy jobbra...
-
No-kia
addikt
T-mobilos forgalmazásról lehet tudni valamit?
-
stefi68
addikt
Háááát, elszomorodtam.....
Egy vodafonos dolgozó tájékoztatott, hogy már látta a karácsonyi kínálatot és ez a készülék náluk biztosan nem volt benne.
Szóval marad a független változat..... csak hát az ára ugye....
Nem sok esélyét látom ezek után, hogy sokkal lejjebb menne idén.
-
Tompkins
tag
válasz
Nem is gondoltad, hogy mennyi feladattal jár, ha Te veszed meg elsőként, mi?
De nagyon köszönöm/köszönjük az eddigi összes infót!!!
-
roti86
őstag
válasz
Ha lesz időd egy pár tesztfotót is készíthetnél vele és persze egy videó sem ártana
-
BenceShearer
aktív tag
válasz
jooker82 #201 üzenetére
Normál fülest kaptam hozzá, nem agyba dugósat. Normálisan szól, de azért nem egy több ezer forintos füles. De nem volt szar. FM rádió szépen szól, RDS is van hozzá.
3D-s ből kipróbáltam a marketen található Raging Thunder 2-ő lite-ot, megy. Angry Birds megy. FIFA 10 szaggatott rendesen......
De ha mondtok valamit, és lesz időm, akkor megnézem hogy megy.
-
Mic ACE
aktív tag
válasz
BenceShearer #195 üzenetére
A mobilos adatforgalom ellen az említett kikapcsolások mellett ajánlom az APNdroidot is. Ha ezt használod 100% nem lesz mobilos adatforgalmad.
-
jooker82
nagyúr
Itt már64900 tól is kapható..
és ingyenes kiszállitás... -
yogurt
csendes tag
lassan jöhetne egy MAs teszt is
-
jooker82
nagyúr
válasz
BenceShearer #198 üzenetére
Örülök,ha jó a navi
Zene,hogy szól és fülest kaptál hozzá??
Majd ha lesz időd egy 3d-s játékot is kipróbálhatnál....
Valaki leirhatná,hogy melyik a legjobb grafikájú ami elmenne ezen..
Tegnap beszéltem az lg ügyfélszolgálattal és mondták,hogy a chic még nincs a rendszerükbe igy többet nem tudnak róla mondani...én bizom,benne,hogy ide is elér...
az one meg lesz szolgáltatónál hamarosan..valószinű a ténél...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iPhone 11 Pro Max 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest