- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
LG Optimus L7 II
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem végképp betelt a pohár a csodaszép és csodagyors kitkat rendszerrel! Egyszer csak úgy gondolta a rendszer hogy nem hajlandó mobil adatforgalmat bonyolítani. Hiába a beállítgatások sora,hiába a factory reset,hiába telepítettem újra,wifi ok,mobil adat nem jó. Szolgáltatás rendben,simet kipróbáltam másik telefonban. Szépen vissza raktam a JB-t,azzal minden eddigi kitkat-os lassulós akadós lefagyós,kamera alkalmazás nem válaszolós hiba megszűnt. Végre van megint egy tökéletesen működő L7 II telefonom,igaz JB rendszerrel,de legalább atomstabil. Minden működik,mobilnet,(ami egyszerűen nem jövök rá mi miatt nem volt hajlandó menni kk alatt),stabil folyamatos rendszer megfelelő akadás mentes válaszidővel. Pl a gyári galéria app alig akart elindulni kk alatt,kb 15-20 sec válaszidő min. Most azonnal válaszol minden program.
Kitkat ide vagy oda,gyári JB vissza és stabil a teló.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG Barcelonában leplezte le a második generációs L széria tagjait, melyek közül most a legerősebb, az Optimus L7 II járt nálunk.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Fűnyíró topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Philips LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Analóg fényképezés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest