Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
joestone
addikt
Na akkor egynapi használat után Blade vs GT540 :
A Blade hangja hangszórón keresztül körökkel jobb , mint a GT540 .
A GT540 hangja fülesen keresztül szebb , mint a Blade hangja .
A Blade a nagyobb felbontás miatt szebb képet ad , viszont a bootoláskor az android logo egy kicsit idétlen.
A több memória miatt a Bladen gördülékenyen fut minden , nincs akadás késlekedés. Ugyanakkor a GT540 mind a neocore , mind a quadrant tesztekben jobban teljesít a gyári 2.1 rommal , mint a Blade a gyári 2.2 vel. A szokásos három gomb (home, menu , back) a blade esetében hagyományos nyomogatos gomb , viszont nincs se piros se zöld gomb a telefon hasznlatához. Ez nem annyira tetszik. A gyári virtuális billenytűzet szerintem jobban használható , mint az LG esetében valószínűleg a kapacitív kijelző miatt. A telefon gépre kapcsolásához driverek rajta vannak a telefonon , az első rádugáskor telepíthető minden driver. A kijelző fényerejét tekintve a két készülék nagyjából azonos , viszont a Blade képes a külső fényviszonyoknak megfelelően automatikusan szabályozni azt.
A szokásos gyári appokon kívül adnak egy stoppert, egy féjlkezelőt és egy feladatkezelőt.
Mind a wifis , mind az usb-n keresztül történő internetmegosztás működik szépen. USB -n keresztül képes a wifis netet is megosztani , szépen települ is az rndis eszköz a windowsra. Tesztelni még nem teszteltem ezt a funkciót. viszonlyag kevés használattal 9 óra 46 másodperc alatt 9 % -ot esett a töltöttség .
Így első körben nem tűnik rossz választásnak a gt540 után, a Nexustól messze van , de nem is egy kategória. A gyári szoftverfrissítés gördülékenyen működik (a kapott telefonon nem volt elérhető a teljes 512MB ram) ami az én esetemben a voda oldáláról lett letöltve . -
bulek
tag
fasboot-mód sikerült, de a fastbootflashe-ben a runra kattintva restartolt a gép (xp alatt).
az rc1 és rc2 telepítésekor (a letöltött zipben lévő update-cm-7.1.0-RC1-signed.zip)ezt írja ki a recovery:
assert failed: getprop("ro.product.device") == "swift" || getprop("ro.build.product") == "swift"
|| getprop("ro.product.board") == "swift"
install aborted -
joestone
addikt
válasz
novoszath #35361 üzenetére
Az LG weboldalán írtam egy emailt az ügyfélszolgálatnak , leírtam , hogy mennyi bajom volt a telefonnal . Másnap válaszoltak , hogy az illetékes osztálynak továbbították a kérést. Ma pedig felhívtak telefonon, hogy jóváhagyták a cserét . Megköszöntem a segítségüket és megmondtam , hogy tegnap már megkaptam a cserekészüléket is.Azt kell mondjam maximálisan korrektek voltak az LG ügyfélszolgálatnál.
-
lacika1125
csendes tag
Sziasztok
olyan problémám van hogy mióta rotoltam a telcsit és a v20b szoft van rajta azóta nem nagyon akar ébreszteni a telcsi nem tudom miért lehet ez tudtok segíteni??
Köszi sziasztok
-
Latza
aktív tag
Nah, most jól sikerült az RC2 telepítés, megy a swap, link2sd, minden app felmászott és működik.
Kipróbáltam a Zeam Launcher-t, messzemenően bevált, egyszerű mint a satu, de villámgyors kis cucc (eddig a LauncherPro-t használtam).
Ha nem lesz túl sok restartom (azért most is volt már egy-kettő, de még nem vészes) akkor egy ideig megmaradok ennél a rendszernél. Kár, hogy az a bizonyos hangerőszint megint el lett barmolva benne és a képernyőlezárás (vagy újraindítás) a kikapcs gombbal egy félórás próbálkozást igényel... -
bulek
tag
Sziasztok!
Frissíteni szeretném a recoveryt (2.5), mert nem tudom felrakni az rc1, rc2 romokat.
Visszaolvasva a korábbi kommenteket a következőket kéne tennem:
1. uj recovery beszerzése (letöltöm a 4-st)
2. telefon fastbootba indítása
3. a fastbootflasher 2-vel a recovery mellé pipa és betallózom a letöltött file-t.
4 run
5 örülNos akérdés, hogy indítsam el fastboot-ba? A hangerő fel és kereső gombok egyszerre nyomása nem járt sikerrel.
Joe 2.1 B deodexelt romja van fent -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
SektorFlop #35381 üzenetére
Recoverybol legyen particionalva (4.0.1.4-es a legujabb, itt fent van ), pillanatnyilag igy a leggyorsabb a teló... es az ext3 particiora kerülnek az athelyezett programok, athelyezheto a lib fileok es a hozzajuk tartozo dalvik-cache is Link2SD-vel. Gyári beépített NEM javasolt szvsz.
A swapiness az /etc/init.d/07swapon fileban kell szerkeszteni, 30 javasolt. Memlimitekhez nem kell már nyulni, alap VM heapsize is megfelelonek tunik. (32)
Termeszetesen recovery particionalasnal a kartyan levo adatok elvesznek.
Javasolt még felrakni az SD Speed Increase programot, elinditva az auto futtatast beallitani es 2048KB-ra venni az sd cache-t.
-
BRIKLY
veterán
ha még valaki szabadulni akar az LG-től,kaphat helyette egy i900 omniát
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
SektorFlop #35372 üzenetére
nem kell.
(#35375) manoarc bíztato.
-
lexter00
őstag
hát nemtudom de nekem hállisten semmi baja nincs a telónak pedig napi nyúzásban van a kicsike.ja csak az akksi repedt de kidobtam és más lg tipust vettem bele
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Norbi14 #35373 üzenetére
Dehogynem... Google a barátod..
Például... Első találat Joe blogja.. Pár találattal lentebb ott van alatta a Cyanogen mod is az XDA fórumról. Mindent lehet, csak akarni kell.
-
manoarc
senior tag
Akit érdekel,hogy mi lett a gari intézéssel :
Csereutalvánnyal vissza kellett mennem oda ahol lett véve a teló , vissza is vittem rögtön . 55k-ig választhattam LG telcsit , vagy pénz vissza opció is volt . Egyedül az optimus one volt ami árban is normális volt , de közel sem érte el az 55k-t az ára, szval bluetooth headsetet vagy vmi mást még adnak mellé , hogy kijöjjön az összeg amennyiben a pénzvisszafizetést nem sikerül elintézniük az LG-vel és a nagykerrel. Ez még a héten elválik. A lényeg, hogy aki GT 540-et cseréltet , megnyugodhat mert már nem kapni hála az égnek
-
SektorFlop
aktív tag
felraktam én is a 2.3, kérdésem az lenne hogy 2.1 volt app2sd és hogy igényli még a 2.3 az ext2 partíciót, vagy törölhetem azt?
-
Norbi14
senior tag
Van gyári soha nem piszkált 2.1 -es rendszerem, valaki megdobna pár linkel, hogy melyik a legfrissebb és legstabilabb 2.2 vagy 2.3. Gondolom kell csináljak recovery menüt és onnan feltolni.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
5150head #35364 üzenetére
fujd le fekete neolux-szal.
amit irsz nem letezik, vagy darabja tobbezer forint. raadasul elonyos ha ragad rendesen.
Ebayen keress 3layer clear foliat, 5os csomag 1e penz korul van.
lexter00: beallitasok/fiokok es szinkronizalas/autoszink be van pipalva illetve lejjebb a fiokodban engedelyezve van a gmail szinkr.?
-
lexter00
őstag
Hello!
Az mitől van hogy mostanában nem kapom meg a telefonra az emaileket csak ha frissitem a gmailt a telefonon
-
5150head
senior tag
Ti milyen fóliát használtok a telcsihez? Honnan rendeltétek? Melyik a legfaszább? -értem ezalatt h nem vonza a zsírt piszkot meg nem ragad-
-
novoszath
senior tag
ha mar tobb mint 3x or cserltek ugyan azt a fo darabot a telon akkor lehet v.mit csinalni?
csere utalvanyt kerni v.hasonlo?
-
5150head
senior tag
válasz
CactuS #35356 üzenetére
A gyári updater sok embernek letéglázta a telcsijét (az enyémet mondjuk nem). Több leírás is van itt a fórumon (pl első hozzászólás) h hogyan lehet felrakni 2.1et vagy annál magasabbat.
Ha magad akarod megcsinálni akkor célszerű feltolni egy recovery-s romot, amiben aztán lehet cserélgetni a romokat akár 2.3 ra is frissíthetsz, anélkül h tégláznád/kárt csinálnál (én ezt ajánlanám, főleg a 2.3 miatt)
Ha viszont félsz tőle, akkor add le és ők megcsinálják neked a flash-t. a Döntés a tiéd.
(amúgy ha rendesen utánaolvasol/kérdezel biztos neked is megy és akkor van egy 2.3 a telcsiden)MÁS beadtam ma a telcsit a vodához kijelzőporosodás miatt. (apróság tudom, de engem zavart) Viszont amit érdekesnek találtam, h a csajszi levette a hátlapot és odaadta, ő csak az aksit meg a telcsit rakta bele egy zacsiba és annyi. ez normális eljárás?
-
novoszath
senior tag
fel toltam az rc2 -t es mikor hivnak akkor a hangero nel max rol 1 el viszabb nem lehet semmit hallani
RC1 be nem volt ilyen gond
-
Sziasztok!
Régebben írtam már párszor ebbe a topikba, érdeklődés gyanánt a telefonnal kapcsolatban. Az enyémen még 1.6os rendszer van és lassan kezd idegesíteni az állandó akadás/fagyás (hívás közben fekete képernyő, vagy befagyott billentyűzár stb.). Nem vagyok valami nagy telefonguru, ezért megelégednék egy 2.1es (telenor-os) frissítéssel is.
Annyit szeretnék csak, hogy ha lehet, akkor az smseimet eltároljam valahol (illetve vissza is tudjam tenni). Kíváncsiságból tegnap feltettem az LG pc suite-ot, hogy megnézzem talál-e új szoftvert. Keresés közben közölte, hogy nincs, vagy nincs csatlakoztatott telefon. Ez már ígéretes kezdet. Jobban járnék, ha beadnám a Telenorhoz (vagy az LGhez) egy frissítésre?
-
Katapult
csendes tag
Akit érdekel egy jó rendszer ellenőrző app az töltse le a marketről az OSMonitor-t.
Hasonló mint a Quick System Info Pro.https://market.android.com/details?id=com.eolwral.osmonitor
-
apaszka
veterán
Egy éjjelen át ment az RC2 a telómon! Titániummal raktam vissza mindent! Nem ezzel szoktam,hanem App List Backup -al ! De most a próba kedvéért ment a titánium! 60% zártam az aksival! Ebben volt 3 óra mp3 hallgatás,és 1.5 óra mobil net! Meg nyomkodtam 10 órán át!
Vannak benne új dolgok,de a profil nekem nem kellene! Amúgy is orosz maradt! Sőt az újr indítás menünél is felesleges nekem! Törölni lehet ugye? A többit róla majd később! Jaaaa! Az aksit a rom felrakása után feltöltöttem! Simán 4200 ra ment 100% ot mutatva! Kalibrálni lehetett!
-
perecc94
tag
Szép estét!
Van egy app [link] ,és nekem az vele a gondom, hogy ami bal oldalt van Hőmérséklet jelzőt nem teljesen mutatja...
Kipróbálná valaki, hogy neki is így jelzi- e ki?
Köszönöm -
nos úgy néz ki sikerült megoldanom
-
akkor ez sem jó megoldás :S
adva van ugyanis a szomszéd, neki ugye nyitott wifije van, nekem meg adva van a teló (ami wifin át csatlakozni tud hozzá), és adva van egy tl-wr741nd router (amiről meg most tudtam meg, hogy pont a 743 tudna kliensként csatlakozni más hálózatokhoz). Ha viszont elindítom a tether progit (a barnacle-t is), akkor a wifim lekapcsol (a barnacle direkt írja is, hogy nem engedi visszakapcsolni... akkor most csak a 3g netet tudná wifin át osztani más wifi adapterhez? vagy van valami módszer, hogy mégis eljutassam a szomszéd netét a gépemre?tehát van az androidos teló, ami tud csatlakozni a szomszéd netére wifin át, és adva van a 741ND routerem, no meg a gépem, amire a netet el kéne juttatni (és nem a mostani pdanet és aziLink progikkal, mert az elsőt lelövi az adb, a második meg nem tud svn-hez csatlakozni...)
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Menthirist #35334 üzenetére
Hányas csatornán megy a wifi-d?
Ezt próbáltad?
-
joestone
addikt
válasz
Menthirist #35334 üzenetére
Tudtommal nem voltak vele ilyen bajok , a barnacle gond nélkül fut . A Native megosztás nem működik az produkálhat ilyeneket.
-
re all...
vettem egy wifi routert, és mivel perpill az nem tud csatlakozni a szomszédtól lopandó netre, ezért felmerült, hogy talán mégis a telónak kéne tethereznie (az legalább tud rá csatlakozni). na már most akár a settingsből kapcsolom be a tethert, akár egy wireless tether nevű progival próbálom, lelövi a kapcsolatát a lenti routerrel, errort ír, és nem is enged addig wifi-t bekapcsolni, amíg ki nem kapcsolom a tether progit... joestone szinte első rendszerpartíció-cserés 2.3.2-je van fenn, annak volt ilyen problémája? -
joestone
addikt
válasz
manoarc #35329 üzenetére
A díjcsomag azért érdekes , mert nem mindegy mennyibe kerül a teló. Nekem surf 100 plus van , ebben annak idején 18kHUF volt az LG a Blade pedig ebben díjcsomagban most 20kHUF , így jött ki , hogy rá kellett fizetnem 2kHUF -ot.
Ott is lehet buktató a dologban , hogy a gyártó kiköti , hogy csak az ő gyártmányaiból választhatsz , úgy adja a csereigazolást. -
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
manoarc #35324 üzenetére
soha többet LG.
#35325) joestone erre voltam kíváncsi...
tehát a vásárláskori árát kapod meg, amit levásárolhatsz...de melyik díjcsomagban?
nálam most egyértelmű, mert ezt vitamaxban vettem 2. telonak...tehát nyilván a vitamaxos telefonok árával kell majd szemezgetnem...
de mi van, ha én a díjcsomagomban 2000ftért vettem volna meg? akkor 2000FTért választhatnék a díjcsomagomban?
-
joestone
addikt
válasz
darál0w #35321 üzenetére
Semennyit nem adtak , a teló vásárláskori értékéről kaptam egy helyesbítő számlát , kaptam egy számlát a bladeről (a díjcsomagomhoz tartozó árral) és a kettő különbözetét fizettem be a kasszába.
Mondjuk írtam az LG ügyfélszolgálatra is , hogy cserét kérek .#wwenigma : amit felraktam azt kaptam hivatalos válaszként az ügyfélszolgálattól.
#manoarc: Nem is kérdeztem az optimus one-t , de mivel nincs fent a voda webshopban gyanítom , hogy nincsen . GT540 , GW620 és Optimus Me P350 van . Ezek egyike sem szimpatikus.
-
novoszath
senior tag
-
joestone
addikt
válasz
5150head #35315 üzenetére
rá kellett fizetnem 2000 Ft -ot , KP visszafizetés az nem nagyon jön szóba . Telefon nélkül nehéz fejleszteni , de az egyik lengyel srácnak van egy félig működő 2.3.4 amihez a régi publikált forráskódomat használta , de a gsm rész az még hibádzik.XDA-n szoktam privátba segíteni neki. A 2.2 ből is van már AOSP ott is segédkeztem egy kicsit.
-
5150head
senior tag
Nah Joe blogjában találtam egy recovery módból telepíthető deodexelt Magyar V20B ROM-ot. Ezt pl hogy lehet felrakni recoveryből? úgy ahogy az update.zip-eket? Mert ahogy néztem nem olyan a filerendszere a .zipnek, mintha restore-ból lehetne felrakni
-
joestone
addikt
Na most végeztem a Vodánál. Nagyon kellemes meglepetés ért , csereutalvánnyal vártak. Úgyhogy mostantól Blade tulaj lettem.
Holnap még vissza kell vinnem az összes tartozékot (füles, töltő , usb kábel , doboz) . -
Katapult
csendes tag
Egy kis off, hogy milyen perek keletkeztek a google - android körül:
http://www.bloomberg.com/news/2011-07-21/google-rejected-java-license-offer-lawyer-says-in-oracle-case.html
-
5150head
senior tag
válasz
FET-MEN #35300 üzenetére
Igen, pont most láttam köszönöm szépen.
Ezt a verziót megtaláltam én is Joenál, de igazából nem akarok visszatérni gyári romra, elég a sima 2.1 recoveryből. Sztem úgyse veszik a fáradtságot h megnézzék h van e rajta recovery, meg ha látják a 2.1et (mert felismerehető) nem fognak foglalkozni h milyen rom van rajta, mert amúgyis csak aprósággal viszem vissza.
Szval ha vki linkelne nekem egy sima 2.1et ami recoveryből restore-al felrakható azt megköszönném. -
apaszka
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kiváló hardveres adottságokkal rendelkező, Android rendszerre épülő okostelefon az LG-től, tudásához képest meglehetősen olcsón.
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest