- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
Ebay-en nézzed meg szerintem. Ilyen tokot rendeltem, holnap jön meg. Sima átlátszó szilikon tok. A célnak tökéletes lesz. Alig lehet itthon összevadászni tokokat ehhez a telefonhoz. Ami meg van az nagyon drága: [link] Ilyeneket 1 dollárért kapni az Ebay-en, csak nincs időm kivárni. De 10szeres árat sem fogok fizetni érte..
-
bakterka
tag
Hali!Annyira nem nézegettem,kevés időm van!Telóval készült 3-4 perces videót néztem vissza és közben szaggatott!Win7 32bit-em van!Huawei tab,Alca teló,Bluepanther,Wayteq navi,ezekkel nincs semmi gond,bármit csinálhatok velük,de ezt a fost nem tudom szóra bírni!Még ezt a hetet adom neki,aztán megy a levesbe!Azt hittem veszek nem olcsón erős,jó telót egy-két évre,de csalódtam!Veszek Kínából 100 dolláros vackot és ha nem tetszik földhözvágom!Ötöt tudok venni ennek az árán,egyik csak jó lesz!
-
Ferenczi Áko
addikt
Szia! Nekem E986-os típus van, HUN régiókóddal, ami azt jelenti, hogy magyar. Rádió nincsen benne,de nem is zavar.. Független a telefonom. Melegedés nem magyon van,csak ha valami komolyabb 3d-s játékkal tolom! Az akksit még nem merítettem le, de az erős pozitívum, hogy éjfél és. reggel fél 6 között 1 %-ot merült tétlen állapotban. Tokom még nincsen hozzá, fólia van elöl-hátul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest