- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabessz
tag
válasz
randras #6217 üzenetére
Én beszéltem most Lg ügyfélszolgálattal azt mondták ha Expansys-tól EU-s számlát kapok, akkor bármilyen javításra beadhatom a készüléket a szervizünkben,ha a magyar számla akkor kell magyar LG-s jótállási jegy is.
Az Expansys Euro-ba számláz ha jól tudom ,így tehát elfogadják csak a számlát is garinál.Itthon sajnos csak Ázsia régiós van már,Eu-s nem nagyon. Expansys meg biztos Eu-t add ha jól tudom
-
sheep
addikt
egyujjas kezelés pl. gépeléskor vagy híváskor (egy oldalra csoportosított billentyűk amiket könnyen el lehet érni), quick memo ( a képernyőre írhatsz az ujjaddal pl. hívás közben, multitasking videózás közben (átlátszóvá teheted pl. a videó ablakot és elolvashatod az emailt amíg az láthatóan fut a háttérben), az értesítési sávon a gyorsgombok cserélhetőek és testre szabhatóak (ehhez máshol root és külön szoftverek kellenek), és még lehetne sorolni.
Ezek szerintem hasznos újítások. -
dokee78
félisten
"Ebben a Samsung különösen jó, meglehet nézni bármelyik Samsung Galaxy telefont, milyen király porszívóműanyagból van."
Ez mennyire igaz és tetszett a mondat.
Na persze ha mégis valami véletlen folytán Samsung lenne a következő telóm,akkor visszaszívom minden fikázásom.Ed3r_X_Nem mondtam,hogy nem lehet jó anyagból egy porszívó.
-
Fitzgerald
veterán
Azért valljuk be, hogy ezt az "Apple-ihlette" dolgot nagyjából 6 éve az összes candybar touchscreen telefonra rá akarják fogni legyen szó akár külső, akár belső design-ról (OS).
Pedig még csak nem is az Apple találta fel sem a formát, sem a menüstruktúrát amit az iOS is alkalmaz...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest