- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plebi
senior tag
Jelenleg honvéd szakszervezeti díjcsomagban vagyok, havi max 6000 volt eddig, átlagban 3-4k körül fizetek. Senkivel sem hívatom vissza magam, mindenkit fel tudok hívni akit kell, sőt még a net is, igaz csak 50 mega, elég bőven arra, hogy megnézzem a kedvenc oldalaimat, emaileket minden nap. Ahhoz, hogy ez a teló meglegyen, fél évig havi 15k-t kellene félretennem, ami hitelek nélkül bőven vállalható, a maradék másfél évben pedig csak a 3-4k-mat fizetem nem tizenakármennyit. Szóval ha te neked megéri havi 10-15k-t kiadni azért, hogy tnél pár ezerrel olcsóbb legyen, hát lelked rajta, én megmaradok így, gyűjtögetek ha kell, és élem úgy életem ahogy ésszerű, nem ahogy a marketing bedumálja és ha olykor olykor kell inkább félreteszek rövid ideig, nem rabláncon élek magas díjon x ezer kedvezményért.
-
jooker82
nagyúr
Ja,tényleg,ezt nem tudom,hogy néztem el
..
Azt nemis tudtam,hogy az iphone kijelzőit az lg gyártja,meg a nokiáét is...Ha jól tudom Legyelországba épitettek nemrég egy hatalmas panelgyárat,mely 4000 főt foglalkoztat...
De nem értem,hogy ők samoledet mért nem gyártnak..Vagy a Samsung levédette magának??? -
zseny
csendes tag
Komolyan, a voda marketingje meg a honlapja szánalmasan ócska gagyi, ragyi, fo..
Az aktuális árlistáknál még szeptemberi akciók, holott mindjárt november. Az online shopban a készülékeket nem lehet megnézni és abszolút nem tudni, hogy mi milyen feltételekkel mennyiért vásárolható ill. rendelhető. Ez már évek óta ilyen @ar, @os. Az egész oldal úgy rossz ahogy van! A t-mobilé az igen! Áttekinthető, érthető, gördülékeny.
Én már többször jeleztem a voda felé, kitöltöttem valami véleményezést, de lehet én vagyok a hülye csak akkor miért látom jónak a t-mobit?
Zs -
BloodRay
veterán
Valamivel biztos alacsonyabb a fogyasztása, de ugye kicsivel nagyobb is, így már oda is az az óriási fogyasztásbeli különbség.
Komolyan nem értem mi ez a folyamatos ajnározás a SAMOLED körül...
Aláírom, hogy szép rikító, meg elmondhassa az egyszeri ember, hogy az én telefonomba SAMOLED van és a Samsung azt mondta ez a világ legjobbja, de se a valósághoz semmi köze ami a színeket illeti, se pedig élességben nem veszi fel a versenyt a normál lcd-kkel. -
BloodRay
veterán
válasz
FRENK1988 #35 üzenetére
Nem tudom nekem nem kéne a kevesebb memóriás Samu drágábban. Samoled számomra nem lenne előny. Mi is lenne benne annyira csudajó? A kevesebb fogyasztás? Cserébe az agyonszaturált műanyag színekért?? És a 2-3 éves élettartamért?(jó tudom addigra már más telefonja lesz az embernek, de akkor is gáz...). Pluszban nekem már nagy lenne a 4" és emellett hiába fogyaszt valamivel kevesebbet a Samu oledje, mégis jóval kisebb az üzemideje mint az Optimus 7-é. Tényleg jó ez a samoled...
-
m@xsys
senior tag
Lehet a T-nél drágább a Samu Omnia 7, de az legalább OLED, viszont ennek az LG-nek is megkérik az árát. Vodafonnál még mindig nagyon tudnak árazni
-
-
FRENK1988
veterán
live menű?
-
Lirion
addikt
Mondjuk az LG-vel nekem elég rosszak a tapasztalataim. Ahányat láttam eddig, mindnek volt vmi bosszantó bugja. Ilyenek pl. naptárból törölsz egy ismétlődő bejegyzést és akkor is riaszt, amikor már törölted, vagy csak úgy magától kikapcsol, vagy nem reagál a gombokra, folyamatosan világítja a kijelzőt, stb.
Ezek után inkább választanék egy samsungot, ha a kettő közül kéne. -
Lirion
addikt
Másoknak viszont nem muszáj és a pénzt inkább félreteszik, és ha megszorulnak, lesz mihez nyúlni, vagy megveheti a telefont alacsony havidíjjal is és tud megint gyűjtögetni vmi másra. Ha vki keveset beszél/sokat hívják és állandóan wifi mellett van, annak pénzkidobás lenne a nagy díjcsomag.
-
jooker82
nagyúr
Tegyük fel,hogy egy olyan munkahelyed lenne ahol szükséges a kocsi és akkor már nem lenne pénzed,csak havi 4-5 ezer ft-os telszámlára...De lenne még 90 ezer ft-od megspórolva egy telefonra....Akkor melyik telefont vennéd meg??
Tudod mit...vegyed a samsungot...
Annyit leirhatok,hogy a samsungnk 2x annyi haszna van 100 ugyanolyan kategóriájú telefonból,mint az lg-nek....az ilyen emberek miatt... -
Lirion
addikt
A spórolás sose volt tipikus magyar mentalitás. Azt meg had döntse már el a jóember, hogy az összespórolt pénzét mire költi el, főleg, hogy nincs hozzá az égvilágon semmi közöd.
Az autovásárlást meg nem biztos, hogy ide kéne keverni, már csak azért se, mert senkit nem érdekel, hogy te auto helyett inkább bkv-zol, csak hogy legyen pénzed a havi 11k-s díjcsomagra... -
jooker82
nagyúr
Na,nekem 4000-nél nem több a telefonszámlám,havonta és ebbe mobilnet is benne van és androidos telóm van....Nehogymár csak akkor vehessem meg 80 ér az omniát,ha havi 11 ezres mobilszámlát bevállalok....Ráadásul sms-t 2 őt ha küldök egy hónapba...Ne magadból indulj ki,hogy neked mik az igényeid...sokféle ember van...és az lg-t bármely körülmény között megkapod 80-90 ér,a samsungot meg csak egy brutál telszámla árán,ráadásul 1,vagy 2 évig nem is módosithatod lefele..Gondolkozz már....
És az lg-be ha jól tudom 16 giga memória van,az simán kompenzálja a samoledet.... -
David75
őstag
Aki fél év alatt gyűjti rá össze a pénzt az a tipikus magyar mentalitású akinek sokkal több kell mint amennyit megengedhet magának ezek vesznek hitelre suzukit mert nem jó ám használtan pár százezerért egy használt autó és ezek nem tudják aztán fizetni a részletet.ha az átlag józsi átlag fizetéséért beleszakad de akkor is új suzukit vesz akkor nekem komolyabb fizetéssel valami bmw-vel kéne járnom úgy hogy benzinen kívül már semmire se jusson és a haveroktól kérjek cigit.De én inkább bkv-zok a belvárosba nem kell kocsi.
-
David75
őstag
Pénteken linkelték nekem az optimus topicba hogy mennyi az omnia mediamania-val.
"Aki meg media mania Xl szerű csomagot tud fizetni, annak nem nagyon árt meg az a plusz 8k."
Ez fordítva is igaz aki kitud 80 ezret fizetni telefonért annak nem árt meg havi 10000 hogy sokat telefonálhasson net-ezzen sms-ezzen.
-
Plebi
senior tag
El is olvastad a cikket vagy csak ránéztél és ó mediamania-val olcsóbb. pf. Jah lehet hogy a surfben drágább 8k-val de a többi mezei állampolgárnak való előfizus csomagban kikap a T. Ne legyünk már ennyire leragadva. Szerintem senkinek sem mindegy, hogy alap csomagban 23k val olcsóbb a voda mint a T. Aki meg media mania Xl szerű csomagot tud fizetni, annak nem nagyon árt meg az a plusz 8k.
Nagyon jó ár, azt hittem annyit lesz minimum mint a desire vagy motorola milestone, a vodánál. Kellemes csalódás.
-
Picco
addikt
es van aki ceges csomagban 2500+2000ft mobilnettel tokeletesen elhasznal egy 100k-s telefont ugy h napi atlag 30-40 pecet beszel és igenis fajna neki ha havi 10k lenne a mobilszamlaja.
aki az altalad leirtak szerint(megjegyzem h nemtudom hogyan
) valaszt elofizut az szvsz marha.
ON: azthittem h nagyobb induloara lesz a w7 teloknak, udvozlendo h nem
-
roti86
őstag
LG kéne, Nokia felett sajna már eljárt az idő. Nem fikázni akarom a Nokiát, de ez a véleményem.
-
Recon666
Közösségépítő
A Samsung ára nem olyan veszélyes, a Nokiáé sem.....
-
válasz
eladotattoo #2 üzenetére
Jelenleg biztos, hogy elérhető vitamax-szal is, nem hiszem, hogy elfelejtették ezt közölni mintegy 200 üzlettel...
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
eladotattoo #2 üzenetére
Csak előfizus vagy lesz majd kártyás is?
-
eladotattoo
csendes tag
Sziasztok!
Ma reggel tényleg kint volt a Vodafone árlistáján a cikkben megírt árakon, de délután levették. Felhívtam az ügyfélszolgálatot és azt mondták, hogy csak előfizetéssel lesz elérhető.
Üdv! -
David75
őstag
Drága ez a vodafone...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Már a piros szolgáltatónál is kapható Windows Phone 7 rendszerű mobil.
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest