- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Filek
csendes tag
Szia!
Erre sajnos nem tudok határozott választ adni, mert tényleg nem vagyok egy ROM guru, de én azt feltételezem, hogy nem gond, mivel megértésem szerint ez a módszer a ROM telepítése előtt "legyalulja" a telefon belsejét.
Itt írják a SmartFlashről:
"Ezzel a módszerrel 90%-ban probléma mentesen sikerült visszaállítani a telefont teljesen gyári állapotba. Olyan mint ha most vetted volna a boltban. Formatálja a belső tárhelyet is, így az ott tárolt adatok is elvesznek."
Én a belinkelt oldal útmutatása szerint jártam el és minden rendben ment, az általad leírt hibákat nem tapasztalom. -
Filek
csendes tag
Szia!
Én nem vagyok egy ROM szaki,de sok heti CM próbálkozás (a sebesség és a Jelly Bean mondjuk bejött) és extra gyorsan merülő akksi után smartflash-elve feltettem a V30A-t és azt kell mondjam, hogy átlag felhasználónak teljesen használható és mellőzi a Nightly ROM-ok kritikus hibáit. Szóval lehet, hogy érdemes volna újra telepítened az egészet. Én a következő nagyon jól használható leírás alapján jártam el: http://mobilgyujtemeny.hu/index.php?page=cikk&articles=lg_optimus_2x_szoftver_frissites_android_4_0 -
dergander
addikt
Mit akarsz már te,meglett említve hogy az LG megemelte az órajelet 1.2Ghzre a v30a alatt mivel sok gond volt az alacsony órajellel lassúnak tünt most elvileg egy picit jobban merül,de mivel az ICSnek nagy az energia igénye igy nemlesz olyan mint a GB-é.
Akkor rakd vissza a GB-t és nemfog merülni olyan gyorsan... -
kecske65
csendes tag
Én így csinálnám:
Vissza egy v10b nv-vel.
Ha megvan a mentés:
A biztonsági mentések visszaállítás elvileg külső sd kártyáról a gyári progival.
A playről letöltöd a super backup programot (zöld ikonja van) telepít, ment ami kell, majd a file manager segítségével a smscontactbackup könyvárat külső sd-re másolni.
Frissít ics-re, super backup telepít, smscontactbackup könyvárat visszamásolni a telefon gyökerébe majd superbackup indít és visszíállítani ami kell.Mondjuk nem értem, hogy lg-ék mért nem tudnak egy normális backup programot csinálni az ics-re alapból.
-
atti1848
senior tag
Már mint a telefonkönyvben lévő emberkék tűntek el?
Esetleg akkor a telefonkönyvben van olyan lehetőség,hogy másolás sd kártyáról. Próbáld meg azzal betallózni, ha felismeri.
ha vcf fájlként mentette akkor betudod tölteni.
próbáld meg ujra feltenni azt a programot amivel lementetted. Ha azzal készítetted a mentést akkor azzal vissza is kell,hogy állítsa, vagy próbáld meg másik helyre másolni azt a fájlt és akkor hátha fogja látni.
-
HDR123
tag
Könnyen fel tudod rakni smart flash-el, pontos leírást találsz hozzá itt: [link]
Ha véletlenül hibát írna ki, akkor sincs semmi baj, leszeded az nvflasht és hagyod hogy felrakjon egy gyári régebbi romot. Ha ez megtörtént, akkor után kezd el újra a smarflasht.
Nvflash-hez találsz leírást itt, az sem nehéz: [link]Elrontani nem tudod, legfeljebb kicsit többet időzöl vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest