- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Lehetnek még fordulatok Honor 400 ügyben
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
Új hozzászólás Aktív témák
-
csampei
senior tag
válasz
Balázs1986 #42692 üzenetére
hogy 1A vagy 30A, én meg azt, hogy nem, mert a telefont még nem akarom kidobni Ha valami gebasz van a telóban,az 1 amper is ki tudja füstölni a fóliát,és a 30 amper is,arra írtam hogy csak nagyobb a füstje!Egy amperrel is kukába köthet ki a teló,ha olyan része zárlatol!Másrészt hiányos elektronikai tudásod kiegészíteném
.Ha a kapcsoló üzemű tápot rövidre zárod a "secunder" részt élből letilt,vagyis áram nem folyik rajta!!!!Ez benne a túláram/rövidzár védelem védelem.Nincs kivétel!Csak a hegesztő inverterek,de annak az a dolga,hogy zárlat közelben dolgozzon.Ami "csipkedést" illeti teljesen mindegy hogy telótöltő,vagy épp az asztali PC-ről van szó,szerencsétlen esetben (mondjuk egy kiszáradt kondi) bizony mind a két esetben tud rázni,sőt egy fáziscerkát is működésre tud bírni,de volt rá példa hogy a próbalámpát (2*240/15w izzó sorbakötve) is kivilágította halványan ha épp a földelés nem állt a helyzet magaslatán az adott konnektorban!Ez minden kapcsolóüzemű tápra igaz(mivel ezek nem leválasztó,de nem is transzformátor szerűen üzemelnek,hanem nagyfrekvencián,és persze a primér oldala,nem független a secunder oldaltól (mindösszesen egyenirányítva van a hálózati rész,és innen kezdődik a történetek sokasága,de ennyire ne menjünk bele),legyen szó PC táp,laptoptáp,vagy egy 1000mA-es hálózati töltő(bár ez esetben ennek veszélye elenyésző,mivel nincs földelve,de voltak már csodák).Elismerem hogy teló szoftver témában otthon vagy,és nem is vitatom,de az elektronika sajnos vagy nem sajnos az én területem,és szakmám.Ezt vagy elfogadod vagy nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest