- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
Tényleg nem volt...Nekem vhogy minden telefon bejön elsőre és hibátlan végig...ez már kezd unalmas lenni....
Pedig erre is 9999 játékot telepitettem már, 666-szor volt usb-n...netezek ,hdmi..szal minden,de meg se nyikkant....
De ahogy elnézem ,akik mostanság veszik már egyre kevesebb a gond.... -
jooker82
nagyúr
válasz
LaptopSystem #1665 üzenetére
A 2 széle,kicsit feljebb van,igy oda azért nem tettek...de edzett üveg,ugyh nem szabadna karcolódnia... a hátulján a fémcsikon is van fólia...
-
jooker82
nagyúr
válasz
Balázs1986 #1624 üzenetére
Én meg most a vodánál fél évig 1000 ft ért,500 mb ot kapok..
-
jooker82
nagyúr
Van a telefonba másolás és beillesztés funkció???egy excelből akarok weboldalra....
-
jooker82
nagyúr
válasz
Ra's al Ghul #1565 üzenetére
Jaja szinte láthatatlan,ugyh ne ijedj meg..... Ne is vedd le,hagy védje....
Nekem volt olyan érintős LG-m melyen másfél évig is rajta volt a fólia..a kijelzőn....és csak minimálisan kezdett felválni akkor is...
Természetesen jó árat kaptam érte....mikor eladtam... -
jooker82
nagyúr
válasz
Ra's al Ghul #1561 üzenetére
Az nem a fólia rajta??nézd csak meg jobban...én is megijedtem az első nap,mert a körmöm beleakadt és ottmaradt a helye....Ha a fólia az egyelőre ne szedjétek le...legalábbis amig tokot nem vesztek rá...a kijelzőn is tizedmiliméteres pontossággal van rajta a fólia....ilyet szerintem nem sok gyártó szokott....
Paul119:küldtem egy pü-t....
-
jooker82
nagyúr
válasz
KonzolKartel #1531 üzenetére
Már megvan,megy mint a gyorsvonat,csak másik verziót tettem fel...
Zlika: Gondolom nekem irtad...Akk jól összejött aznap minden....Drecky:ment pü..
-
jooker82
nagyúr
válasz
KonzolKartel #1531 üzenetére
Ez szomorú,akkor marad a megszokott,navi...
Pedig itt egy leirás róla,h miket is tud....Végre ezzel a telefonnal lehet asztali verzióba netezni...valahogy nem csiptem a mobilos verziót...És szerintem a Dolphin HD a legjobb......A youtube, Facebook,origo,freemail,minden megjelenik normál verzióba...
A freemailen, ti tudtok fájlt csatolni?? nekem nem enged... -
jooker82
nagyúr
válasz
KonzolKartel #1527 üzenetére
Az mkv-kal már jobban boldogul mint a 2.2?? És miben változik,miben gyorsabb??esetleg a video és fotó minőség javult??
-
jooker82
nagyúr
-
jooker82
nagyúr
válasz
baleee89 #1517 üzenetére
Lcd-n is minden pöcre megy 3 mp-en belül csatlakozik és gyakorlatilag mindent tudsz rajta nézni....A videó pl azért jó ,mert csak az lcd-n megy olyankor a film a teló elsötétül igy sokkal kevésbé meriti az aksit...
A játék meg élvezet igy rajta...
Sajnos nemtudom mi az a kékfog...Rotate: Jó,h rájöttél....én biztos nm jöttem volna rá..
-
jooker82
nagyúr
Biztos olvastad az sgs2 tesztjét,h közepes minőségű,a fotó....itt se 100% os,de egy átlagos 8 mp es gépnek megfelel és elég jó erős a vakuja....és nem sárgásitja el a ledfény a képet,mint egyes telefonoknál....
A videó meg pöpec...a full hd meg sima hd nem sokban különbözik,de lcd tv-re kivetitve igen jó minőségű....Mintha egy átlagos avi filmet néznél....
igy youtubon nem az jön le mint a valóságban lcd-n....Beállitási lehetőség is van bőven...
Ja és mégvalami...Ha megnyomod a menüben a kameragombot...kb 1 mp és már a fókuszál is....Ilyen hamar még egy telefonom se lépett be a kamerafunkcióba....
A fényképből a videóba is azonnal átlép.....
Más telefonjaimnál több mp volt..... -
jooker82
nagyúr
válasz
baleee89 #1503 üzenetére
A gt540 nek a legjobb az üzemideje az androidos telefonok közül.....
1 hete használom a 2x et és 5x annyit használom mint a gt540 et előtte...igy valós eredményt nem tudok irni....kb re irtam azt h valamivel gyengéb...De itt sokan irják,h az sgs még gyengébb ettől.....szóval átlagjába nem rossz... -
jooker82
nagyúr
válasz
baleee89 #1501 üzenetére
Nem laggol,ne halgass más topicocban irtakra.....
Minimális van,benne,számomra pl jelentéktelen...nekem a fájlkezelőbe ahol vannak a programok ott lassul egy kicsit...de összességébe nagyon gyors tel.....
Nekem is gt540 van volt....és ég és föld...főleg a kijelző
Megéri megvenned hidd el... -
jooker82
nagyúr
válasz
spckris #1500 üzenetére
De akkor te milyen romot cseréltél,ha még mindig a februári van rajta??
Találtam rá játékokat......De az asphalt 6 nál töltene le egy 509 mp os cuccot ,de közbe mindig megszakad.....már v harmadjára próbálom....
Mkv-t viszi neked??1080pAz aksiidő nekem is jó.....Ne számits olyan jóra mint a gt540,de nem panaszkodom rá....
-
jooker82
nagyúr
válasz
Skynet258 #1493 üzenetére
torrentről szedem...de az egyik tag pl egy sgs-es asphalt 6 ot szedett le és neki ment,nekem nem...
De amúgy nem a felbontás a lényeg??h 800x480 legyen....
A marketből,hogy találok a telómra..pl splinter cellt?? mert ott nem találtam....De pl az egyik gangstárnál meg a novánál is csak fehérség volt ...meg mozaikok....
-
jooker82
nagyúr
Most próbálnám a Sygic aura nevű navigációt...de nemtudom,h hol van a gyökér mappa...mert oda kell másolni az aura mappát...Vki leirná...Most csak simán az sd-re raktam...de ott nem indul..
Sokan azt irják,h ez a legjobb...3D -s és az épületek is látszanak...A játékokkal még mindig gondban vagyok....Az SGS-re kitalált játékok nem mennek ezen?? v mi a gond?? merketen meg semmi érdekeset nem találtam.....
-
jooker82
nagyúr
A rootolás az mire jó??
Sokmindenkinek megy egy bizonyos játék és nekem nem hajlandó.....indulás után visszalép a menübe... -
jooker82
nagyúr
válasz
LaptopSystem #1470 üzenetére
Vmi emailt kér...de külön androidos fiókot nemigen....
Játékokat próbáltál már??milyenek mennek??és a szoftverziód milyen??? -
jooker82
nagyúr
Valaki próbált már játékokat rajta??gangstar,slinter cell....Shrek...stb....Honnan kell leszedni??
-
jooker82
nagyúr
válasz
dfcwolf #1424 üzenetére
Ez akkor lényegébe ugyanaz ...És neked áprilisi romot mutat a tel??
Hálisten már nem villog a logó,felyamatosan elmúlt....
Amúgy köszönöm mindenkinek az esti segitséget....
Legközelebb akkor cserélek,ha másnak is biztosan jó lesz egy adott rom....én ezen semmi változást nem láttam... -
jooker82
nagyúr
-
jooker82
nagyúr
válasz
Atigyerek89 #1398 üzenetére
Az én tapasztalatom ne olvasd ,amig senki nem segit....
heelp
-
-
-
jooker82
nagyúr
Ha személyesen veszed át..én a helyedbenvagy még benn a boltban,v a boltból kilépve végrehajtanék rajta egy 5 perces tesztet.....és ha bibis már fordulok is vissza.....Már nagyából tudod,h mik lehetnek a hibái ,ugyh a dolog adott....később meg nemhiszem h gond lenne vele...
Igen,ha várok egy hetet én is 6 rugót spórolok...de ezen nem bánkódom,mert kárpótol a telefon szerethetősége...Rotate: Jaaa igy alapjából nem voltam tisztába a pixelhiba fogalmával...ilyen gondom még nem volt....
-
jooker82
nagyúr
Nekem mind a 4 sarokban van bevilágitás ,akkor ez nekem is pixelhiba??
Főleg akkor látszódik,mikor bekapcsolásnál,v játék inditásnál a szürkés háttér van....
De engem ez csak annyira zavar,minthogy most egy porszem került a gépem tetejére és lefújom...Mert a kijelző tűéles és semmi baja....
Nemtudom mért vagytok úgy megijedve az SGS2 től.....Egyelőre én csak a 2.3 as különbséget látom ami ezen is lesz,meg azt a 40 ezres diferenciát ami majd lesz a 2 tel között.....
-
jooker82
nagyúr
válasz
KonzolKartel #1317 üzenetére
És azzal mennek a HD-s játékok?? meg az 1080P??
-
jooker82
nagyúr
A Gangstar miami nekem valamért lassú meg akadozik....Az számit,h milyen telre lett kifejlesztve??
A splinter cellt próbálta már vki?? -
jooker82
nagyúr
-
jooker82
nagyúr
Nem értem..egy 4,3 gigás HD filmet akarok másolni a belső tárhelyre,ahol 4,8 giga szabad és azt irja,h a céllemez megtelt...
Van olyan program amely flac és vob fájlokat lejátsza??
-
jooker82
nagyúr
válasz
Skynet258 #1281 üzenetére
Félő ,h eleinte voltak olyan darabok melyeket tesztelni adott ki a gyártó és a gsm-ek meg értékesitették...De lehet,h a legutóbbi rootolásod volt a bibis..
Én mindenesetre a 2.3 ig semmit nem csinálok vele....Ezzel a 2.2-vel most igy semmi baj nincsen..
Honnan vetted?? -
jooker82
nagyúr
válasz
KonzolKartel #1277 üzenetére
Ahha és ezt bogozd ki nekem....
"G2x tulajdonosai ugyanazon a gleccser sebességel, hogy a Samsung magával ragad tulajdonosok kellett elviselnie,"Gleccser sebességű 2x nem kell,mer az gyakran fagyogatna,akkor..
-
jooker82
nagyúr
Köszi,igen nekem volt,van,még nem adtam el...
Az jó navigáció? még nem próbáltam...
Tényleg nagyon szép a kijelzője,főleg igy a gt540 után...A többiek,talán azért nem csodálják mert magasabb kategóriáról váltottak.....
170 fokos szögben és full napfényben is tisztán látszódik minden...Ehhez én nem vagyok hozzászokvaAz arenának is szép kijelzője volt,de napfénybe,mindegy volt h az elejét,v hátulját nézem,..semmit nem láttam...
Te nem vettél,v(nyertél) még ilyet?? -
jooker82
nagyúr
-
jooker82
nagyúr
válasz
janes74 #1250 üzenetére
Na, most elindult már,de nekem is sajnos csak kis méretben.... Nincs véletlen erre a felbontásra optimalizált navigáció?? a hiresebb 3 betűsből....
Akinek galaxys -e volt az esetleg tudhatja...Amúgy egyre jobban szeretem ezt a telót.....Aki látja a kijelzőjét kb leesik az álla...annyira szép....Meg veszett gyors és mi lesz még a 2.3 után
Fagyásom még nem volt...pedig napi több órát nyomkodom...egyedül az apk fájloknál van minimális belassulás,tehát ha abba a mappába lépek.....
Rajta hagytam a fóliát a kijelzőn,meg a fémcsikon is....lényegébe láthatatlan,ugyh nem zavar...és az eladásnál majd jól jön...ami vszinű nem 2 éven belül lesz...mert ez a telefon tetszik.... -
jooker82
nagyúr
A hárombetűs navigációnál az sd card mappát hova kell tenni?mert nem indul el.. Eddig úgy volt,h a többi mappa mellé..de ennél a telónál nem indul...v a licence mappát kell áthelyezni??
A 2.3 miben fog javulni a 2.2 höz képest??
-
jooker82
nagyúr
válasz
fullmanytime #1224 üzenetére
Gondolom nekem akartál irni..
Valahol olvastam,h pl ha egy külföldről behozott pl tés készüléket akarsz frissiteni,akkor a magyar nyelv örökre urik róla...
Nemis olvastam,hanem egy gsm-es mondta amikor a bolti garis,meg a magyar garis közt vaciláltam..még az arena vételekor....
Tehát lehet,h bukta... -
jooker82
nagyúr
válasz
Balázs1986 #1221 üzenetére
Kipróbáltam,ugyanaz mint a Rockplayernél...szaggat,meg nincs hang...
Lehet h a túl magas bitráta v fps miatt
Ha találtok rá vmi megoldást szóljatok....külföldön,hátha összehoznak vmit.... -
jooker82
nagyúr
válasz
fullmanytime #1219 üzenetére
Hali
a beállitásokon belül,alulról a hatodik opció a nyelv...ott biztosan benne van a magyar.....legalábbis nekem v 40 ország van...Az én kérdésemre is válaszolhatna vki....
-
jooker82
nagyúr
Melyik az a lejátszó,amely vinné a fullhd-t?? v nem birja el a telefon??mert a Rockplayer vinné,csak szaggat...
-
jooker82
nagyúr
válasz
Balázs1986 #1200 üzenetére
Nekem se volt még eddig méretezési problémám ,minden pontosan ment..
A gyári lejátszó nem támogatja az mkv-t??? Mert nem játszott kettőt ezidáig(1080p dts hang)
Melyik lejátszót ajánljátok??
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest