- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- iPhone topik
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dergander
addikt
Szerintem az LG nemfogja elkövetni megint ugyanazt a hibát...De milyen érdekes hogy az kell hogy fellázadjon minden vevő és a semmiböl elöteremtettek egy 2.3 frissitést,ez vajon miböl húzták elő?
A hír végén már pedig egyre többet olvasni hogy ez nem minden mert már lesz 4.0...roppant érdekes hogy eddig még 2.3 se volt és hirtelen hanvaiból feltámadt. -
snipr
aktív tag
4órája van kint a face-en:
[LG Official Statements on Ice Cream Sandwich OS Update]LG firmly denies the rumors that claim LG will not be providing the Ice Cream Sandwich (ICS) OS update for the LG Optimus 2X. These rumors are NOT true. LG is currently in the process of planning the ICS OS update for the LG Optimus 2X as well as other LG high-end smartphones. Detailed information on the ICS OS update schedule for specific models will be announced, once the ICS OS is publicly released by Google. Please stay tuned for more updates from LG.
Thank you very much.
-
bobace
addikt
Ejj, ez nagy gáz lenne.
Az SE is azután támadt fel, hogy elkezdte a frissítéseket komolyan venni. Igazán tanulhatna az LG ebből. Már a GT540-em idejében is nagysokára jött a frissítés, de az ott jobban elnézhető, na de egy csúcsmodellnél... -
Fr3eWar
őstag
Szerintem az LG mindig is hulladék volt. Nem volt egy olyan telefonjuk sem amiért pénzt adtam volna.. (soha)
-
bolvar
senior tag
ezért is választottam inkább az iphone-t...nézni is rossz ezt a minériát mit csinálnak frissítés téren...ahogy az öcsém milestone 2-re se elérhető a 2.3 még mindig pedig be lett ígérve majd 1 éves telefon...
-
tjb007
nagyúr
válasz
#71562240 #95 üzenetére
"ellenben a GSM Arena főlapján pedig olyan főcím ordít, hogy ICS erre a telefonra"
Ilyen nem szerepel és nem is szerepelt az oldalon, olyan viszont igen, hogy LG Optimus 2X will not be getting a taste of Ice Cream Sandwich.
Amiről te beszélsz a Gingerbread frissítéssel kapcsolatos.
-
pit stop
addikt
Nagy különbség hogy Sony már akkor közölte, hogy kb. 2.1-el véget is ér a támogatás (sokaknak azóta se számít, mert ennyire foglalkoztatja átlag user-t); ha viszont ez az egyetlen gondod volt velük - azt kijavították, de te tudod
LG mint márka, és főleg mint telefonmárka hát nemtudom miért szenvednek ennyit, tőlem valahogy nagyon messze állnak, mert semmi pluszt nem érzek tőlük.
-
Coleszi
tag
válasz
Cyberpunk #48 üzenetére
A symbian sokkal de sokkal jobban működő rendszer lenne mint ez a retkes android. ugyanugy megáll ugyanugy fagy mint anno az N97 S60V5-tel. Itt is van olyan, hogy nem tudom feloldani a billentyűzetet, de a Nokia legalább elismerte, hogy szart csinált és próbálta küldeni elég rendszeresen a frissítéseket. Ott az N8 S^3-al. Kell 2 magos proci h fusson az Asphalt 6 ? NEM! Futnak az alkalmazások multitaskinggal? IGEN Be tudja zárni az alkalmazásokat? IGEN Át kéne írni alapjában az egészet h jobban működjön picit, jobban nézzen ki picit és teljesen jó lenne.
Erről az LG-ről meg annyit, hogy ne vegyen senki.
-Semmi terméktámogatás
-Semmi fizikai terméktámogatás (pl a kijelzőmnél fehéren bevilágít az oldala ergo be van szakadva mint 3 másik LGO2Xes haveromnak.) iPad2-be ugyan ezt a szart rakták abba kicserélték, ebben nem -
Cyberpunk
félisten
Hát ja a Note kényelmesebb valamivel az biztos. De én ismerek olyanokat akik tényleg telefonként is használják. Nekem is van már tablettem mondjuk ezt egy BB Playbook gsm modul nuku. De túl nagy lenne mindenhová cipelnem mint egy mobilt. Persze ha hozzá vesz az ember gatyát az más.
-
Sanraith
aktív tag
Első androidos telefonnak tök jó volt a mini pro, de így egy év után azért megfogalmazódtak bennem a hiányosságai, elsősorban az hogy kicsi, úgyhogy valami NAGYOBBAT akarok!
Régebben volt az a kósza ötletem, hogy a kisebb Galaxy Tabot használhatnám a hívókijelzős karórámmal meg egy bluetooth headsettel telefonnak, de a Note talán kényelmesebb lesz.
Amúgy is, amíg nem túl rózsaszín, én minden kütyünek a célközönsége vagyok!
-
torois83
csendes tag
Félek a google kamuzik és nincs kedve egy 2 éves telefont frissíteni már...
Én viszont azt tudom, hogy amint nem jön több frissítés a nexus s-re azután nem teszek fel mindenféle buherált vackot, nincs kedvem ezzel foglalkozni és szerintem ezzel sokan vagyunk igy. 2.3ban is sok midnen benne van már, egy-egy verzióváltás nem hozz anyni újdonságot, hogy azért rögtön cserélni kelljen.
Amúgy meg ha használható nexus one a tulajoknak akkor még évekig maradhat, engem se érdekel annyira a frissítés, csak nem ártGyorsasággal már igy sincs bajom, remélem ez csak jobb lesz!
Legjobban amúgy a gyári zenelejátszót várom, amiben állítólag lesz már eq is, felköthetik a gatyájukat a poweramp-nél -
^Clown
addikt
Ennyit a pletykákról. Tegyük hozzá, annyira nem is lettem volna meglepődve
-
Bling95
őstag
Na most majdnem irtam vmit de flame lenne belole
-
Rover623
félisten
Az már volt,hogy akkor most hogy is állunk a terméktámogatással,pro és kontra...meg az igazmondással?
A Google nem ad ki ICS-t a Nexus One-ra, mert nem elég erős!?
A Sony meg tutira ki fogja hozni az idén megjelent modelljeire!?
Ekkora különbség lenne egy N1 és egy SE Neo/Arc/Play stb között?
Vagy vki kamuzik? -
wwenigma
Jómunkásember
Update: LG Mobile posted a reply to the same question in Facebook with the following:
We do have a plan to update Ice Cream Sandwich.Now we are working on it! When the date is set we will let you know through Facebook! Please check our wall regularly! Cheers.
The above post comes a few days after the initial negative response regarding the major OS update. It appears that the consumers' feedback has finally struck a cord within the company.
In any case, we believe that a more formal statement to address the subject entirely is appropriate.
GT540 topikban mar mondtam, nagy seggberugasok lehettek LG-nel.
-
b4zsi-
őstag
Így aztán volt értelme a két magnak...Ezért kell úgy telefont venni, hogy az adott szoftver minden igényedet kielégíti. Nem szabad már ezekbe a gyártókba vakon megbízni, úgy leszarják egyes(régebbi) telefonjaikat hogy csak na.
-
-
Sanraith
aktív tag
Nem igazán tud meghatni hogy az új modelljeit frissíti, ha az egy éves x10 mini pro-mat le se sz..ják...
Nyilván mindent meg lehet oldani, most is 2.3.6os android van rajta. De jobban örülnék egy gyári 2.2nek, jól működő Timescape-pel és a többi sony ericssonos alkalmazással. A 2.2nek semmilyen akadálya nem lett volna, egyszerűen nem szántak rá erőforrást. Az újakra meg szánnak. GRRR. Na mindegy, következőnek a Galaxy Noteot veszem, talán azt támogatják majd egy évig.
-
keIdor
titán
Te miről beszélsz? SGS 2010. tavaszán jött ki, a 2.2 rá meg október körül. Hogy lett az 1 év? Mellesleg Gingerbread meg február környékén.
Kamu a hír vagy sem, az LG szánalmas, lassan egy éves telefonjukat, na ők valóban még csak 2.3-ra se tudták felfrissíteni, ICS-ről addig hova is beszélni?"meg az SE x10-re...Moto Milestone...stb..."
Szidta is mindenki az SE-t meg Motorola-t tavaly, én is, szánalmasnak tartottam mindkét céget, azóta az SE visszanyerte a bizalmamat és bátran ajánlom mindenkinek.
LG-t vagy Motorola-t viszont soha senkinek nem ajánlom nyugodt szívvel. Ilyen hozzáállással ha rajtam múlna már tönkrement volna mindkettő. Amúgy se kell ennyi cég a piacra, kell 3-4 erős és kész a többi mehet a levesbe. -
wwenigma
Jómunkásember
LG bejelentés facebookon. 2011. október 31., 14:35
Mar szoltam mobilarenas szerkesztonek, illene kitenni.... holnap november 1, halottak napja. Lesz par elflashelt O2X telo is.
-
Ricardo
titán
Ez a 2X, világ elsőség ide vagy oda, nem igazán jött össze az LG-nek. Bug hegyek, panaszok hada a topicocban, most meg nem kap meg egy olyan frissítést, ami alap kellene hogy legyen
-
TazLeacher
nagyúr
Itt sem az a gond, hogy lassan jön, hanem, hogy a tulajok arra panaszkodnak, hogy ami most van, az úgy sz@r, ahogy van. Az általad említett telefonok meg a frissítés előtt is normálisan használhatóak voltak, és így lettek jó telefonok, nem úgy, hogy kijöttek valami gyári hulladékkal, megvetted méregdrágán, és majd talán 1 év múlva nem lesz tele bug-gal.
-
solanthugor
aktív tag
Nekem valamiért olyan "nincs kedvem megcsinálni" szaga van a dolognak, mint a gyerekeknél
-
HaJózsi
aktív tag
Most akkor melyik gyártónak jó a terméktámogatása?
A Sony szar (X10 minit jól megszívtam), akkó az LG is.... Samsungot nem szeretem.... Marad a HTC vagy a WP7....Az meg külön poén, hogy mire kijött az ICS, sikerült előrukkolnia az LG-nek a nyamvadt 2.3-mal. Pedig pont ezt a telefont nézegetem régóta, mert ebben van RÁDIÓ!
-
dergander
addikt
én csak 1 feltéttel vennék megint LG-t ha kijön a 2.3 és stabil gyorsabb lesz,valamint ha később kiadják az ICS-t és azt is jól optimalizálják...akkor ár/teljesítmény arányt az LG viszi.
Másik elvárásom az LGbe legyen valamilyen Nvidia chipset
-
Echoo
senior tag
Tegye fel a kezét, aki még egyszer venne LG-t (főleg androiddal)! Én tuti nem, a 2x-et eladtam, és az árából vásárolt Galaxy S már 2.3.5-nél tart (oké, nem gyári), és atomstabil!
-
Tesztelo.hu
senior tag
Az LG már törölte az ominúzus hozzászólást a Facebookról, és azt írják, hogy dolgoznak az ICS frissítésen.
(Nem értem, miért jött ki ez a hír ma, már megjelenéskor sem volt igaz a tartalma, csak fölösleges feszültséget kelt.) -
Danny750
őstag
X10mini hardvere nem baírná el sztem már az újabb verziókat! A memókarira való mentés meg nem nagy probléma 30perc alatt meglehet oldani!
Jahm és nem a SE-t kell szidni , mert az újabb készülékeit folyamatosan frissíti!
Az X10mini még a rossz korszak szülöttje volt az x8-al és az X10mini pro-val egyetemben!
Amit viszont az LG művel az szánalmas az egyik legerősebb modelljére nem képes kiadni az ICS-t!
Bár nálam mindíg a mobilgyártók szégyenei voltak................(mostanában ezt kezdik is bebizonyítani, az optimus black is borzalmasan optimalizált) -
Danny750
őstag
A 2x tulajdonosokat tudom sajnálni!
Valaki(k) már komolyan észheztéríthetnék az LG-t!
Remélhetőleg a piac ezt elintézi! -
Crob
tag
jólvanjól, ígyvanez
egyébként pont a frissítési macerák miatt nekem is kezd tele lenni a halloweeni növényem az androiddal, és inkább kacsingatok lassan egy wp7-es teló felé, inkább összespórolok annyi pénzt, ettől függetlenül a symbian sztem semmivel nem tud többet nyújtani objektíven vett funkcionalitásban sem, mint a robot, sőt... de persze ízlések és pofonok
-
joey04
titán
A topikban is olvasható mizériák miatt (is) tart ott az LG, ahol. A 2.3 frissítés kérdése is egy vicc szvsz. Tanulhatnának a SE-tól, ők sokat fejlődtek ezen a téren (is).
-
szimike79
őstag
Az is tréfa, amit a Samu művel a badával, de hogy egy gyártó csúcs telója, amely ráadásul az első kétmagos a világon, nem kap olyan frissítést ami natívan ki tudná használni a két mag adta lehetőséget!?! Gratulálok az LG-nek, (én már korábban csalódtam bennük) a hülyeséget lehet még fokozni.
-
mszatesz
csendes tag
Tudod, nem értek veled egyet! Már sokszor, sok helyen elmondtam, hogy mindenkinek mások az igényei és mindenki mást tart fontosnak adott esetben egy mobil os-el kapcsolatban is. Lehet, hogy neked egy akármilyen android többet ér, mint egy symbian, de nekem meg pont fordítva... És ez így van rendjén. Nekem ha utánam dobnának egy akármilyen csúcs android masinát, akkor is azt csinálnám, hogy eladnám és vennék egy (számomra) sokkal jobb, mondjuk wp7-es telefont. Androidért egy forintot nem adnék az biztos, de tisztában vagyok azzal, hogy ezzel elég kevesen vannak így és nincs is semmi bajom azzal, ha valaki az androidot favorizálja, bizonyára az ő igényeinek az android a megfelelő, nekem nem... Nekem jelen pillantaban az egyetlen mobil os ami minden igényemnek megfelelő lenne az a wp7, amíg arra nem telik addig maradok a symbiannál, mert számomra az is jobb, mint bármilyen android... Emberek vagyunk, különböző igényekkel, elvárásokkal és ezeknek különböző megoldások felelnek meg és ez így helyes!
-
plus44
veterán
hogy örülhetnek neki a tulajok...
-
Prien
addikt
Egyre lejjebb süllyed ez az LG telefonos részleg, pedig nagy lendülettel kezdtek. Maguknak köszönhetik,ha visszaesik az eladások száma majd. A ,,jó,, oldala meg az, hogy tovább esik a 2x ára. Már,ha valaki még ilyenre vágyik.
-
Cyberpunk
félisten
Hát ez gáz. Ráadásul kétmagos telefon olyan rendszer nélkül ami azt támogatná.
Még a HTC is több régebbi típusát fogja frissíteni nem csak a Sensation-t. -
Crob
tag
válasz
FragMaster #31 üzenetére
most az h 18 hónap az egy dolog, az nincs megszabva hogy hány frissítési ciklus, meg egyébként is abba akár 3 android verziófrissítés is beleférne ha igyekeznek
-
xlife11
senior tag
Most már megköthetné a kezüket a google, hogy legalább 2 frissítést garantáljanak.Bár amikor megvettem a Blade-et már tudtam hogy nem lesz rá 1-nél több, de azért az O2X Kb 2 ilyen árába került könyörgöm
Mintha egy év lenne összerakni saját UI-val egy használható ROM-ot.De látom itt is csak a vásárlók lehúzása megy
-
zseko
veterán
Hát ez elég gáz lesz annak aki ilyet vett, ha tényleg így lesz, de csak nem ennyire idióták dolgoznak ott?
-
torois83
csendes tag
Igazából annó engem nem az zavart lgben, hogy nicns szoftvrisítés hanem, hogy ami van iszonyatosan bugos.
Ellenék én 1.6-os adnroiddal is, ha használható lett volna optimus gt540en, de nem volt ez..
És ahogy olvastam 2x fórumát ott is sok gond volt ami sokkal fájóbb elvégre egy csúcskészülékről beszélünk.Én azt mondom a samsung és a sony jelenleg a mérce frissítések terén, Samu alsókategóriás készülékei 2.3al jöttek, és van egy érzésem, hogy SGS2re is január/február körül már lesz ics ha nem előbb, ES-okra szintúgy.
Mondjuk arra kiváncsi leszek, hogy pl galaxy mini kapni fogja-e, de szeritnem rá fogja hegeszteni samu -
jocek91
aktív tag
LG Optimus 2X: Now available (as of 1st November, 2011) for open models in Europe
LG Optimus 3D: Week commencing November 21st for open models in Europe
LG Optimus Black: Week commencing November 28th for open models in EuropeErre csak annyit mondok hiszem ha látom... Black-nél már jó pár hónapja csúszik...
-
Sanraith
aktív tag
Engem nem is zavarna hogy nem frissítik a készülékem szoftverét, ha nem 2.1en ragadtak volna a Sony Ericsson X10-es minijei, amin még SDre se lehet menteni az appokat. És még volt pofájuk azt mondani, hogy az ő 2.1es szoftverük jobb mint a 2.2... De az új telefonjaikra persze jönnek folyamatosan a frissítések. Mindegyik telóm SE volt, egészen mostanáig.
-
ducsidu
senior tag
Őszíntén szólva nem lepődtem meg
Grat LG
-
jooker82
nagyúr
válasz
Rickazoid #12 üzenetére
elég sok facebook oldalt megnéztem Eu szinten és egy indiai facebook hirről beszélnek...ami sajnos elárasztotta európát...
ettől függetlenül nincs kizárva , nem lesz,de nem ezen hirt kell alapul venni....
Nekem pl a hazai LG azt mondta a múét héten h egyelőre a 2.3 és aztán dolgoznak a 4.0 án... Innentől kérdés h mely telefonok kapják meg....De tényh h se nagativat,se pozitivat nem adott ki hivatalosan az LG....A 2x áprilisban jelent meg....
amúgy a google helyében én is szerződésbe foglaltatnám a kiadás dátumát... -
torois83
csendes tag
Lehet igy van, én mondjuk ha ennyi pénzt költök telefonra (50-70e Ft), akkro megnézem azért mit veszek, meg beleolvasok fórumokba, és azért ott elég dok negatív dolgot lehet olvasni.
Ellenben pl Nexus s vagy SGS2 fórumokban ilyen nincs mint optimus 2xnél.
Aki meg tényleg villantani akar a telefonnal az szeritnem iphone-t vesz, esetleg blackberry-t.
Mégiscsak prémiumosabbak mint samu, lg.D.Orion
Szerintem az ilyen 1 éves csúszások teszik tönkre a rendszert, nem is beszélve a kínai csodákról amiket mos tis 2.2es Froyoval dobnak ki, de van olyan tablet amit még 2.1el...
-
D.Orion
veterán
Ez lesz az Android hanyatlásának az oka?
Mármint az, hogy a gyártók majd a "régi" készülékeikre nem fogják kiadni az újabb Android verziókat? Pusztán azért, hogy ha újat akarsz, akkor vegyél egy új készüléket?
Karácsonyra akartam magamnak venni egy ilyen telefont(vagy a HTC-t), de most ezzel ki is húztam a listából. Még a végén WP7 alapú lesz.
-
Crob
tag
nyilván énse veszek többet, mióta megszívtam vele, de hidd el a többség leszarja, mert a "világ első" című marketingbullshitek érdeklik, és akkoris veszi ha ki se használja, meg leszarja a verziószámokat, neki azért kell ilyen mert menő...van egy ilyen haverom nekemis, nemrég vett részletre egy Sensationt, 2 hónap nem telt bele asztalsarkával bepókhálózta a kijelzőt
azóta a samsung star-ját használja mert nincs pénze megjavíttatni
de neki is csak ezért kellett mer menő meg drága...na ilyen a vásárlók zöme
@ mszatesz: azért egy 2.2-es androiddal is többet érsz, mint egy symbian akármivel
-
mszatesz
csendes tag
az igazi poén az, hogy a lassan négy éves 5800, nemrég kapott frissítést, az egy éves atomcsúcs masina meg nem lép... Asszem néhány gyártó nem tudja mit jelent az a terméktámogatás
-
Rickazoid
addikt
"de Európa ezt megcáfolta"
Mikor és hol?
"A 2.3-ra meg már konkrét dátum is ki van irva"
Hol?A cikkhez: Ha jól rémlik az LG is vállalta a 18 hónapos szoftveres támogatást. Mikor is jelent meg a 2X? Idén januárban? Egy éves sincs és már jönnek a pletykák, hogy nem lesz frissítés?
Ideje lenne a Google-nek kicsit módosítani a szerződést és a Markethez való hozzáférést, illetve az egyéb Google szolgáltatások elérhetőségét a szoftverfrissítés záros határidőn belüli elkészítéséhez kötni. -
Crob
tag
az LG nagyon maga alatt vágja a fát, azért az nem kicsit gáz, hogy majdnem egy évbe került kifőzni a rendszert a profi fejlesztőgárdájukkal, amit lefogadok hogy lelkes "amatőrök" már hónapokkal ezelőtt elkészítettek, ráadásul még milyen büszkék is magukra
...ezért tényleg nem éri meg 100+k-s telefont venni kiskoreaiéktól, arról nem is beszélve, hogy ki tudja mikor lesz rá így ICS, ami az első rendszer lenne ami ki is tudná használni az überhipermadafaka tegra2-t
tényleg nem értem ezt a cigánykodást, főleg így hogy szarban van az LG Mobile, dehát amíg birka a vásárló addig megtehetik...mindenesetre
-
mrhitoshi
veterán
Az gáz.
Az Übergizmo értesülései szerint a Nexus One számára a A Google állásfoglalása szerint a Nexus One számára
Ez csak számomra érthetetlen ?
-
callmeakos
veterán
De azt nem értem hogy ha a hardver megfelelő, akkor mért nem készítik el rá az update-et? Szerintem ez vagy szimplán lustaság, vagy tudnak valamit amit mi nem......
-
franc0
őstag
"az okostelefonokat választó tudatos vásárlóréteg elvárja a platformfrissítések gyors érkezését, mely elmaradása a vevők elpártolását vonhatja magával"
Sokkal-sokkal kevesebben vesznek okostelefont ilyen tudatos szempontok alapján. De kétségtelenül jól hangzik és hosszabb lett tőle a cikk. -
torois83
csendes tag
Szeritnem ez lesz az android hátulütője a wp-vel szemben, ott a frissítés nem múlik máson csak a microsofton, itt meg vicc mit müvel az LG. Lassan 1 éve jelent meg a 2.3 és nem voltak képesek még ráhegeszteni...
Én a google helyében biztos nem engedném ezt, mert hosszú távon nem biztos jó lesz ez a rendszernek, főleg ha jönnek olcsóbb wp telók, meg a bada-t is fejlesztgeti samsung.
mondjuk az is megér egy misét, hogy nexus one nem kapja meg, én már abban is kételkedek, hogy a jelly frissítést megkapja a nexus s -
HardRic
addikt
Az első Android referenciamodellnél egy évvel idősebb, kétmagos processzorral szerelt készülék
Ha később jött ki, akkor nem idősebb hanem fiatalabb/újabb.Amióta az android elterjedt az LG összevissza vergődik, nem tudja mihez kezdjen. Béna bagázs.
-
jooker82
nagyúr
Ez hülyeség, h nem lesz...vagyis az a pletyka ami elindult Indiából....Mivel az ottani facebookon tették ki,h abban az országban nem lesz....de Európa ezt megcáfolta.....
viszont nem erősitették meg azt sem,h lesz e....azt mondták,h egyelőre a 2.3A 2.3-ra meg már konkrét dátum is ki van irva.....
-
tjb007
nagyúr
2.3 -mal kapcsolatos állásfoglalás már van: [link]
Az ICS frissítéssel kapcsolatos Facebook -on feltett kérdésre meg az a válasz érkezett, hogy:
"We do have a plan to update Ice Cream Sandwich.Now we are working on it! When the date is set we will let you know through Facebook! Please check our wall regularly! Cheers"
-
Prof01
veterán
Elég gáz.
Jövő január-februárban meg majd kijönnek vmi Tegra 3-mal szerelt Optimus 4X-essel, amin 2.3-as Gingerbread lesz. -
dokee78
félisten
Várható volt és meg sem lepődöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged