Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
kátú
őstag
Ki milyen tokot használ?
-
csabi98
tag
Üdv mindenkinek nekem is megjelent Ota-n Tegnapelőtt délben a 6.0 ami kb 735Mb volt de megérte frissítenem rá mivel a telefon így a 6.0-val az 5.0-hoz képest kb 3x gyorsabb lett és az aksi idő is sokat javult
Én már április eleje körül láttam egy netes listát amin szerepelt a Leon is és mondták is itt páran hogy nem fogja megkapni meg ilyenek de végül mégis megkapta és én amikor megláttam azt a listát már gondoltam is hogy valóban megfogja kapni és így is lett!
Amiket még észrevettem hogy jobb lett az talán hogy a gyári kamera alkalmazással mintha picit az előlapi kamera is szebb képet csinálna az 5.0-hoz képest viszont egy-két hiányossága is van az 5.0-hoz képest amik nem lényegesek gondolok itt pl:lezáró animációra ami nekem végülis nem lényeges csak figyeltem hogy nincs XDD
De viszont a fejlesztői lehetőségekben nézelődve egy hibát is felfedeztem mégpedig azt ha rámegyek a futó szolgáltatásokra akkor kiirja hogy a settings folyamat leállt bár nem nagyon használom se ezt a menüpontot se a fejlesztőit csak leírtam de nekem így összességében jobban tetszik mint az 5.0 bár az ikonok annyira nem szépek mint 5.0-n voltak de ezt a Smart World alkalmazásból letöltött ikon csomag visszacsinálta olyanra kb mint 5.0-n volt szóval ez a 6.0 Tökéletes lett!
Ennyi a véleményem rolla kb!
És erősítem az oldal egyik hozzászólójának a kommentjét hogy ha bírja az N-t akkor az is jöhet majd egyszer! -
kátú
őstag
ez eddig nagyon jó, hogy minden NFC s teló megkapja, de hol a nem NFC s re való verzió könyörgöm xd
-
kk75
tag
Feltelepítettem a 6.0-ás Androidot a kártyás Telenoros telefonomra. Tekintélyes ~740 mb-os update volt.
Az update file dátuma máj.20. tehát kb. 20 nap után már elérhető is volt OTA-n. Örülök hogy szakítottak azzal a szokással, hogy az új verziót csak a drága készülékek kapják meg. Ebben azért valószínüleg biztonsági megfontolások is szerepet játszottak. Várjuk szeretettel az N verziót is -
F_Zolee
nagyúr
válasz
Pistiboy88 #1192 üzenetére
Jah kicsivel jobb lett talán.
-
Pistiboy88
aktív tag
Sziasztok! Nem tudom, hogy másnak is feltűnése, hogy 6.0 val milyen jól bírja az akku. 50%-on jártam 3 óra kijelző időnél, fél óra beszédnél, 21 óra készenlét után. Folyamatos 3g,4g. Ez így elég fain.
-
knorbi555
csendes tag
Nem tudja valaki hogy lehet a fastboot-ot normális működésre bírni?
Telefon kikapcsolva, hangerő le gomb, USB csatlakoztatás, és elindul a fastboot.Pl. ha akarok flashelni valamit akkor ezt írja:
fastboot.exe flash laf laf.img
target reported max download size of 268435456 bytes
sending 'laf' (45568 KB)...
OKAY [ 1.431s]
writing 'laf'...
FAILED (remote: unknown command)
finished. total time: 1.434sFAILED sornál szerintem nem kerül flashelésre az img.
Minden parancsnál FAILED-et írj.Sajnos nem tudom elindítani a telefont se, megakad LG boot logónál, és dowmload mode (firmware update) sem működik jól (elcsesztem más recovery flasheléssel (Secure booting error)).
-
KunZi
csendes tag
Sziasztok!
Telenornál megjött OTA-n a 6-os droid. Még nem raktam fel, csak jelezte a telóm.
-
attila8248
csendes tag
Sziasztok! Ha valakinek lenne egy eladó Leon-ja reális áron,az írjon rám. Üdv!!
-
Kisszabó
tag
Benéztem, mert láttam sok új HSZ van pár nap alatt, le is töltöttem a PC Syncet, aztán közben bekapcsoltam a telón a wifit (általában nincs bekapcsolva rajta), aztán már le is rántotta a frissítést... így nem kellett a progi.
Köszi azért nektek, hogy mindent ilyen részletesen leírtok! Jó, hogy van hova "nyúlni" ha valamit nem értek!
-
adabra
senior tag
válasz
sto1911 #1172 üzenetére
Nekem ennél a lépésnél elhasal:
shell@p1:/ $ sm partition disk:179,64 private
time-out -ra fut 3 perc után
Error: java.lang.IllegalStateException: java.util.concurrent.TimeoutException: Thread Binder_7 gave up waiting for partitionPrivate after 180000ms
Mit tegyek? Vagy mit ne?
köszönöm
-
sto1911
veterán
válasz
sto1911 #1183 üzenetére
New installs of supported apps are automatically placed on the storage device with the most free space, and users can move supported apps between storage devices in the Settings app. Apps moved to adopted media are remembered while the media is ejected, and return when the media is reinserted. [link]
Szoval, igy mukodik ez egeszen pontosan.
-
sto1911
veterán
válasz
z123456z #1182 üzenetére
Hasonloan kell, kezzel atmozgatni, csak itt elobb ra kell kattintani az adott appnal a Storage gombra (bar nem tunt fel nekem, de kattinthato
)
En valami automatikus megoldast vartam el egyebkent, igy egy picit csalodtam. Vagy legalabb a listaban lehetne pipalni melyiket akarom mozgatni, es egyszerre megcsinalna, mert ez igy eleg sziszifuszi munka. -
sto1911
veterán
válasz
z123456z #1179 üzenetére
Mire vagy pontosan kivancsi? Minel gyorsabb kartya nem art egyebkent, UHC1-es van nekem, semmit nem vettem eszre eddig.
Elmeletileg arra lenne jo, hogy a belso tarhelyet feltunesmentesen kibovitse. Gyakorlatilag tegnap sikerult teleraknom a belso tarhelyet, es meglepetesemre jott a betelt uzenet. Aztan eszrevettem, hogy van egy Migrate data menupont, de csak parszaz megat pakolt at, raadasul nem is tudtam valasztani miket rakjon at.
Szoval erdekesen mukodik, azt nem tudom ez a normalis mukodes-e, majd utanaolvasok.
-
sto1911
veterán
válasz
DeFranco #1176 üzenetére
Menteni mindig kell, egyebkent nem veszik el semmi (de persze beallitas kerdese.)
En csinaltam factory resetet, ugy gondolom kell is.
Ami nekem nagyon tetszik:
- adoptable storage: az SD kartyat belso tarhelykent kezeli
- appokat lehet pinelni, ami szerintem azt jelenti, hogy nem torli ki a memoriabol, igy mindig gyorsan tudsz rajuk valtani
- permission management
- es ugy altalanossagban pattogosabb lett a telefon, bar lehet ha belakjuk akkor lelassul, majd kiderul -
DeFranco
nagyúr
néhány kérdésem lenne a frissítéssel kapcsolatban:
az adatok, appok, sms-ek, stb. megmaradnak-e, vagy kell biztonsági másolatot készíteni?
a frissítés után kell-e érdemes-e csinálni egy factory resetet?mit tudunk jelenleg, milyen plusz funkciókat ad a 6.0? mit kapunk a frissítéssel?
-
z123456z
őstag
Vodkára is megjött. A wifi megijesztett, 12-13 csati nem működik, alatta igen. Első ránézésre a régi szebb volt, szokni kell.
-
espista
senior tag
A független telefonomra most jött OTA-n a 6.0. Most látom, hogy már írták. Bocs.
-
sto1911
veterán
Adoptable storage beallitasa: [link]
Prerequisites:
- Phone using Android 6.0
- SD Card that will get erased
- ADB access (developper menu + usb adb enabled + adb authorized)Commands:
macbook:~ jean$ adb shell
shell@p1:/ $ sm list-disks
disk:179,64
shell@p1:/ $ sm list-volumes all
private mounted null
public:179,65 mounted 9F29-15FD
emulated mounted nullAt this point I have a SD formated from the phone. Old cards are public and SD card device id is disk:179,64.
shell@p1:/ $ sm set-force-adoptable true
set-force-adoptable should not be needed. But I'm lazy and I won't do it again to confirm, so there it is.
shell@p1:/ $ sm partition disk:179,64 private
That line repartition and format, it takes time.
shell@p1:/ $ sm set-force-adoptable false
shell@p1:/ $ sm list-volumes all
private:179,66 mounted 0ef3b40b-103f-4331-b0ce-92f105f8xxxx
private mounted null
emulated mounted null
emulated:179,66 unmounted nullThis is a win, the card is now mounted as private (internal).
-
sfdrakex
nagyúr
Most nyomtam a készüléken frissítések keresését és már húzza is le OTA-ba az új szoftvert. (független készülék, Telenoros kártyával)
-
sto1911
veterán
Akinek mar marshmallowja van, nezze mar meg nekem legyen szives, hogy a Storage & USB > SD card > Settingsre kattintva van-e neki Format as internal storage opcio.
Nalam minden elofeltetel stimmel, de nem hajlando internalnak formazni. -
DeFranco
nagyúr
sokszor van olyan, hogy leteszem az asztalra, és csak gyorsan megnéznék rajta valamit, úgy hogy nem emelem fel. na ez impossibru, mert annyira sötét.
feleségem ace4-éhez tudom viszonyítani, mint hasonló kategóriás készülékek, ott kb. dupla olyan erős a kijelző fényereje, mint a leonnál, betekintési szögek fasorban nincsenek ahhoz képest, ismerősöm s6e-je pedig több mint dupla (igaz az felsőkategória).
nem torzul a kép és nem invertálódik, de sötétedik mint a fene.
-
kátú
őstag
válasz
Milestone2 #1164 üzenetére
Vigyázok vigyázok
Én mindig vigyázok
Hát igen, kamerában a leon elég gyatra, de sebaj nem is kamerázni vettem -
DeFranco
nagyúr
válasz
Milestone2 #1164 üzenetére
szeretem ezt a telefont nagyon, de a kamerája az valami botrány. 60000 lux fényerőnél sötétebb helyen vállalhatatlan, az árnyékosabb részek full feketék, alig tud bemozdulásmentes képet készíteni (jó, gyerekről nem könnyű) és a színek sem tetszenek.
ez, meg a kijelző (fényerő, betekintési szög) szerintem méltatlanul gyatra.
egyébként szeretem, és az lg ui-ja kifejezetten baba, nagyon jó ötletek vannak benne.
-
kátú
őstag
válasz
Milestone2 #1161 üzenetére
Hát khm... nem hinném hogy jobb mint a leon... valamint mi a lányod instagramm neve? 😃
-
sto1911
veterán
válasz
knorbi555 #1159 üzenetére
Koszi, nekem is sikerult felrakni. Az MCC-s hibauzenet az viszont tuti a Vodassaga miatt van, remelem jon mas szolgaltatos is hamarosan (bar azt az egy uzenetet ki lehet birni.)
Ez a hsz. mehetne az osszefoglaloba is egyebkent.
Az adoptive storage-ot sikerult valakinek osszehoznia? Nekem nem ajanlotta fel/nem vettem eszre.
-
knorbi555
csendes tag
válasz
sto1911 #1155 üzenetére
Így telepítettem:
LG driver telepítés: [link]
LG flashtool letöltése: [link]
Firmware letöltése: [link]
Hungary-nál a "62 VDH/VODAFONE(HUNGARY) V20A LGH340N" sor.
Kicsomagolod a flashtool-t, bele rakod a mappájába a letöltött firmware-t (.kdz fájl).
Elindítod a LGFlashTool2014.exe-t, beállítások:
Select type: 3GQCT
Phonemode: EmergencyEzekkel a beállításokkal nekem megmaradt a magyar nyelv és a korábbi appok.
Select KDZ fájlnál kiválasztod az előbb bemásolt firmware fájlt.
Telefont kikapcsolod, kiveszed az aksit, visszarakod. Nyomva tartod a hangerő fel gombot, és csatlakoztatod USB kábellel géphez, addig tartod nyomva a gombot amíg be nem jön a nagy Firmware Update felirat.
Eszközkezelőben át kell állítani a COM20-ra a portját a telefonnak. (Eszközkezelő > Portok > (Telefon neve) > Tulajdonságok > Port beállítása fül, Speciális, COM-port száma: COM20)
Flash tool ablakán rákattintasz a Normal Flash gombra, majd START gomb.
Az új ablakban kattints a Clear phone Software ... gombra, Country: Different country, Language: Hungarian.LeOKádod, és elindul a folyamat. Telefonon is írja a folyamatot, ha végez újra fog indulni, ekkor csatlakoztasd le az USB kábelt, és el fog indulni a rendszer.
-
kátú
őstag
válasz
Milestone2 #1153 üzenetére
Én elhiszem, hogy kifolyik a szeme 4.5 ön, de a Samun meg elveszíti az összes idegsejtjét
tapasztalat
Tehát, ha elfogadja akkor kb élete hibáját véti
-
sto1911
veterán
válasz
lazajnd #1156 üzenetére
Ez lenne az?
LG Flash tool 2014 xda -
knorbi555
csendes tag
-
sto1911
veterán
Eleg nyilvanvalonak tunik, de ha a vodas romot felrakom nem vodas keszulekre, akkor csak vodas kartyat fog megenni ezutan? Vagy csak brandelt?
Varhato Telenornal? (Eddig jol toltak a frissiteseket.) -
adabra
senior tag
6.0-n működik az SD kártya belső tárhelyként való használata (adoptable storage)?
Ha igen, akkor upgrade-elem a fiam telefonját, mert folyton az a baja, hogy nincs elég tárhely. Nyilván nem csak a szókeresőt telepítette...
-
kátú
őstag
H320 hoz várható ez a frissítés? Nemtudjátok? Vagy a kicsit butább verzió le van sz..va?
-
lazajnd
tag
válasz
knorbi555 #1140 üzenetére
Az a jó KDZ pedig (attól eltekintve hogy nem vagy Vodás).
A flash tool használata során a "Select Counrty & Language" ablakban milyen opciókat választottál ki?Country: different country
Language: EnglishÉn így használtam még az 5.0.1-es KDZ-nél (6.0 LG PC Suite segítségével ment fel).
-
C. Vieri
tag
Telekomhoz természetesen még nem érkezett meg a frissítés még így LG Mobile Support Toolon se. (Nem lep meg, T-ék nagyon lusták a frissítésekkel.)
-
knorbi555
csendes tag
Vodafone V20A Marshmallow KDZ-t felraktam Telekomos H340n-re az LG Flashtool 2014 programmal.
Így első látásra gyorsabban és gördülékenyebbnek tűnik mint a Lollipop.
Viszont telepítés után megmaradtak a régi programok/beállítások, ezért csináltam egy gyári beállítások visszaállítását, és eltűnt a magyar nyelv, illetve csak kevés nyelv közül lehet választani (angol, német, francia, olasz, kínai). Nem tudja valaki hogy lehetne magyar nyelvet rátenni?
Indításnál mindig kiírja ezt a szöveget: Current version is not available for user can't find matched cust for nt-code mcc/mnc 21630 subset ff. De be lehet zárni, más hibával még nem találkoztam.
Antutu v6.1.4 pontszám: 27559
-
lazajnd
tag
Egyelőre tesztelgetem. A UI nem nagyon változott, de az animációk sokkal természetesebbek, folyamatosabbak, ezért úgy tűnik mintha kevesebbet kellene várni az alkalmazások megnyitására
. A képernyőzárat megjavították, 5.0.1 alatt volt egy hibája: a Poweramp zenelejátszó saját képernyőzárja nem működött megfelelően. Valamint sokkal gyorsabb a képernyőzár feloldása, Lollipop-nál feloldás után nem lehetett egyből tevékenykedni, ez nem tudom másnak feltűnt-e. Akku időről még nem tudok nyilatkozni, de elvileg a Doze miatt jobbnak kell lennie mint az előző verziókban. Sajnos root még nincs erre a rendszerre, csak a SuperSu systemless módszere, de még béta úgyhogy nem kísérleteztem vele. Fontos hogy végre nyitható a bootloader, azaz jöhetnek a custom recovery-k és ROM-ok. Hívás és wifi jelerősségben nem vettem észre semmilyen nemű változást. Nyilván elérhető a Marshmallow egyik legjobb újítása, az alkalmazásoktól szépen meg lehet vonni engedélyeket, ennek nagyon örültem. A memóriakezelés szerencsére nem olyan agresszív, mint 5.0.1 alatt volt, de ha lenne root jogom még finomítanék rajta. Mindenesetre már több alkalmazás futhat a háttérben, egyértelműen feltűnik. A kamera továbbra is csapnivaló, titkon reménykedtem hogy valamit javítanak rajta, de úgy tűnik az optika kuka. A rendszer verziója nem 6.0.1, hanem 6.0, bár ahogy olvastam, nem sok különbség van közöttük.
Összességében én meg vagyok elégedve, tisztelet az LG-nek hogy frissített.Pár napja láttam az LG opensource oldalán a Marshmallow forrásokat, ennek kapcsán írtam másodikán a brit ügyfélszolgálatnak (a magyar le volt halva...) hogy tervezik-e frissíteni 6.0-ra, akkor azt írták hogy még nem döntötték el. És aznap le is kerültek a forrásfájlok. Erre tessék, 3 napra rá itt az update
Nem sokat szórakoztak teszteléssel...
-
csibor
addikt
Független H320 6.0.1-ról van valami hír? LG honlapon nem találtam semmit.
-
lazajnd
tag
válasz
z123456z #1126 üzenetére
Ha telepíted az LG PC Suite programot a számítógépedre, és csatlakoztatod a készüléket a géphez akkor frissítheted az Android rendszert 5.0.1-ről 6.0-ra
Link: [link]
Az utasítások szerint csináld, először a drivert telepítsd, utána a magát az LG-s programot.
A link a H340N típusú készülékre vonatkozik.
A frissítés nem kötelező és vissza nem vonható. -
lazajnd
tag
LG PC Suite segítségével Android 6.0-ra lehet már frissíteni! (Vodánál vagyok)
-
kátú
őstag
válasz
tillatrilla #1123 üzenetére
Garanciát egy sima stock rom felrakásával visszakapod
-
kátú
őstag
válasz
attila8248 #1121 üzenetére
Mi a baj a babráltal? Csak szebben futnak
-
attila8248
csendes tag
Sziasztok!
A lányom állandóan a nejem Leon H430n-jét nyúzza. Ezért ha valakinek lenne esetleg egy ilyen jó állapotban,ami nem babrált-nyitott,és Telekomos,és reális áron eladná,az üzenjen nekem. Köszi előre is!
Üdv!! -
lazajnd
tag
Spanyol és Angol Vodafone-nál megjöttek a Marshmallow KDZ-k! Reméljük hozzánk is bevág az áldás
http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=171 -
lazajnd
tag
Sziasztok!
Tud valaki custom recovery-ről a H340N-re? Nagyon jól jönne... (a backup/restore funkció miatt)
Igazából gyári recovery-be sem lehet belépni... Nagyon béna húzás. -
kátú
őstag
Még lentebb mentem aDPI vel 190 ig, ez az utolsó stabil állapotú dpi érték. Azt tudja mindenki, akinek esetleg kedve támadna a dpi vel játszani, hogy a gyqri galéria alkalmazás nem fog működni
-
atosan
veterán
A link az egész appot (ha a plusz veriód van), gyorsítótárat, mindent linkel az sd második patrícióra, ezáltal olyan mintha a belső memóriában lenne, widgetek működnek pl. Átmozgatás meg ugyan az, mint mikor az alkalmazáskezelőben áthelyezed az appot, tehát csak egy részét dobja át.
-
kátú
őstag
én szépen lejjebb vettem a képernyő DPI értékét, így sokkal több a helyem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG az idei évet nem csak a G Flex 2-vel, hanem többek között négy új középkategóriás készülékkel kezdte, ennek az egyik középső tagja a Leon 4G LTE.
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Energiaital topic
- Fedora Linux
- Ukrajnai háború
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Bestbuy játékok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest