Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
Vegul kezhez kaptam a sajat, telenoros peldanyomat is. Par perc nyomkodas utan:
- tetszik
- napfenyben teljesen jol latni a kijelzot
- nagyon szep feketeje van
- Qualcomm procis
- NINCS benne fenyerzekelo, ellentetben azzal, amit a MA is allit a cikkben es a kommentekben. A sajat videojukban latni, az antutu tesztnel, hogy nem tamogatott a fenyerzekelo. Azert ennyire ne legyunk igenytelenek, kedves cikkiro.
- a fenyerohoz van a notification baron widget, azzal 3 lepesben lehet allitani a fenyerot, kettessel atment.Kerdes:
- az elolapon akkor mit erzekel a ket erzekelo?
-
cs.zs.
veterán
-
sto1911
veterán
Tegnap voltam a Telenornal, ott is MTK csipszetet irnak, vegul melyik az igaz? (Tudom, lentebb azt irtatok, nincs MTK 4G-vel, de tegnap valtig alliotta a srac.
)Ill. megneztem kozelrol egy szurke valtozatot, ott a kijelzo felett hosszukas az erzekelo ablaka, gondolom amiatt, mert tobb szenzornak kell kilatnia.
A vodason is igy nez ki?
-
dokee78
félisten
válasz
szentkuti11
üzenetére
Olyan sokat nem számít az a 0,1 GHz,de persze így helyes.

Azt hittem ebben gyárilag emeltek rajta.Külön tisztelet,amiért még ennyi nap után is ránézel a hozzászólásokra!

-
dokee78
félisten
Nem 1,2 GHz az a S.O.C.?
-
Sziasztok!
Eredetileg Y550-et akartam a gyerekeknek, persze most mikor rendelném elfogyott.

Pedig megvettem a fóliákat, és tokokat.
Olcsók közül még ez lenne a következő befutó, de ahogy látom sok tapasztalat nincs vele.
LG telefon nem volt még a családban, így egyáltalán nem ismerem őket.
Egyszóval, most nagyon gondolkodom, hogy ma rendlejek-e egyet, vagy várjak hátha lesz y550.
-
sto1911
veterán
Megsem lesz ma telefonom, mert valami osregi cimem volt regisztralva, es az nem egyezett meg az ujjal, igy at kell iratnom

@(#89) laca7909af: akkor az MA-s sracok igazan javithatnak, vagy jobban odafigyelhetnenek ra...
-
laca7909af
tag
Ha jól tudom, akkor az "in cell" annyit jelent, hogy nincs külön digitalizáló réteg a kijelző előtt, ami az érintéseket érzékeli, hanem a kijelzőbe van beépítve az érzékelőfelület. Így a digitalizáló külön nem cserélhető, csak a kijelzővel együtt.
Fényerő szenzor sajnos egyik verzióban sincs a Leon esetében. Ezen spórolni

#86: snapi soc
-
Proky22
csendes tag
Üdv nektek. Az lenne a kérdésem, hogy a telóban (a telenornál) mediatek 6582 vagy snapi 410 van a telenornál azt írják mediatek itt a teszten meg snapi most akkor melyik? Ezen a telón gondolkodom vagy a "nagy" tesóját a spiritet lehet ez is elég lenne ha snapi lenne benne, de lehet a spirit lesz. A Leon 21.000 Ft a Spirit 29.000 Ft lenne, szerintetek megér + 8.000 Ft-ot a Spirit?
Köszi a választ. -
.DLL
veterán
Az durva... szegény teló.
Nagyon aggódok, ugyanis nekem a ZTE Blade 4,5 éve karcmentes kijelzővel bír, de ma minden második telefon amit látok be van verve, tehát nagyon könnyű betörni őket. Nehezen tudnék együtt élni a gondolattal, hogy bármikor betörhet.Egyébként amiatt kérdeztem, mert nekem úgy tűn a technológia leírása, hogy ugye száműzték a különálló digitizer fóliát, és a kapacitív bevonatot közvetlenül a felületre vitték fel. De ha a haverod Nexus 5-éről is hiányoznak üvegdarabok, és ott van alatta a fólia, akkor az egész csak marketing-duma?

-
Lon14
újonc
Dehogy, ugyanúgy használható mint a többi törötten. Ismerősömnek egy Nexus 5-öt sikerült úgy lezúzni, hogy a lepergett üvegdarabok miatt, alul a szalagkábel is látszik, valamint miliméteres darabok is hiányoznak elvétve.
Az érintést még így is beveszi simán, csak persze nem mindig pontos. 
-
.DLL
veterán
Hogy mennyire szép ez a telefon!
(meg úgy az ilyen kinézetű LG-k általánosan)Az "In-Cell Touch" felület azt jelenti, hogyha törik az üveglap, akkor búcsút inthetünk a kezelhetőségnek is, és amíg szervízben nem kap új beviteli felületet, addig gyakorlati van egy használhatatlan téglánk?
-
Lon14
újonc
Hát nem örültem, amikor észrevettem. Lehet a cikkben más verziót teszteltek, mert a előlapi kamerán kívül 2 kis rés van még az előlapon, és csak ebből a verzióból hagyták ki. Az is lehet, hogy mindkettő a közelségérzékelőhöz tartozik, és csak benézte a cikkíró (mondjuk az érdekes lenne ilyesmi fölött elsiklani több napos használat során...).
Annyira amúgy nem katasztrófa, egy gombnyomással lehet váltogatni 0% 50% 90% és egy előre beállított érték között. Éjszakára be lehet állítani, hogy vegye le teljesen, szóval ha vmiért szükségem van rá éjszaka, nem vakulok meg.
Én vodánál vettem. Amik ebben az árban voltak, egyikben se volt. Itt írták, hogy ebben van, így reménykedtem, de sajna kimaradt belőle.
-
Lon14
újonc
Szia!
Az aksi jól bírja, ha csak telefonálok és netezek kicsit napközben akkor laza a 2 akár 3 nap is. Ha sok a mobilnet pl. ha buszozok vagy ilyesmi, akkor azért este feldugom töltőre. Akkor 30-40% az aksi, csak nem tuti hogy bírná a 2. napot. Mobilnet, wifi folyamatosan be van kapcsolva.
A gps sztem hozza a szintet, bár beltérben nem találja magát, a nokia 520-as simán pozicionált a házban is. Kültéren nincs vele gond.
A kamerát nem sokat használom, de szerintem nem rossz. Ennyi pénzért simán vállalható képeket lehet vele lőni.
A rendszer gyors, bár ha sok minden fut megröccen néha. A kijelző szép, csak közelről nézve látni a pixeleket.
Nekem nagyon bejön, ami negatívum, hogy picit erősebben megszorítom nyekken egyet néha a hátlap, valsz. nem illeszkedik tökéletesen. Valamint nincs benne automatikus fényerő, legalábbis én nem találtam meg. Az értesítési led hiányát lehetne még felhozni, de az előző telefonomon se volt, szóval nem hiányzik. -
hevizms
addikt
Igen aktuális.Köszönöm.

Kevesen írnak tapasztalatokat,pedig szívesen olvasnék róla mielőtt elszánom magam.
Pld akkuhasználat.Tudom ez használatfüggő,de mondjuk olyannál aki 90%-ban csak telefonálásra használja,a maradék 10%-ban meg wifin netezik.Játék semmi.
Gps milyen?
Fotó terén mit tud?Valaki esetleg osztana meg infot ezekről nagyon megköszönném.
-
pengwin
addikt
válasz
laca7909af
üzenetére
én úgy tudtam a kimchi egy savanyúság, kicsit csalamádé jellegű... legalábbis amit apum hozott az ahhoz hasonlított és finom is volt...
-
hevizms
addikt
Sziasztok.
Akiknek van ilyen telojuk,azok találkoztak a tesztben emlitett hálózat keresési hibával híváskor? -
sto1911
veterán
Van benne microSD vegul vagy nincsen? Mas oldalon azon sajnalkoznak, hogy nem bovitheto...
Akinek hosszabb ideje megvan, az akkuidovel es mindennapos hasznalattal milyen tapasztalatai vannak?
-
Saccco
nagyúr
Aki ilyet vesz, átvételkor a kijelző üveget ellenőrizze le, mert hajlamos elemelkedni. Nekem cserélni kellett 3 napon belül. Lehetett volna puszta véletlen is, de amikor megnéztem a kiállított darabot...
Szerencsére a csere készülék hibátlan. -
draco31
veterán
Miért kellett kihagyni az értesítési ledet? Pedig minden másban megfelel.

-
cs.zs.
veterán
Nekünk 2 hetes Spirit van (nagytesó) , az brutál jó telefon, egyedül a kis tárhely okozhat (valakinek) problémát. Ezt továbbra is szarul kezeli a cég, ez hiba. Mivel én max fényképezésre használom, és van SD, nem gond, de ha valaki sok alkalmazást akar telepíteni - ezekkel nem fog...
-
sgu
újonc
Akkor remélhetőleg csak a tesztpéldány volt problémás.
Megosztanád a tapasztalatokat így 1 hónap távlatában?
- üzemidő,
- beszéd hangminősége telefonálás közben,
- összeszerelés minősége,
- wifi stabilitás,
- 3g-n vagy 4g-n használtad-e,
- lassult-e a telefon azóta?Illetve saját véleményed is érdekel, előnyök-hátrányok?
Hirtelen ennyi...
-
allin00
csendes tag
Hi.
Snapdragon 410 vagy Mediatek MT6582 van a készülékben? A telenor oldalán azt írják mtk van benne....
-
cs.zs.
veterán
LG, Whiskey, cheese, oké oké, de mi az a kimcsi ???
-
sgu
újonc
válasz
szentkuti11
üzenetére
Akkor tulajdonképpen mondhatjuk, hogy a telefon csak épp a legalapvetőbb képességre, a telefonálásra alkalmatlan. Vásárlás előtt jó lesz ezt kipróbálni.
Kíváncsi lennék, hogy az LG mérnökei miként juthattak arra az elhatározásra, hogy kiadják kereskedelmi forgalomba.
- mmm, te, Jamakaszi, az oroszlán már csak 10-ből 6-szor keresi a hálózatot hívás után. - rendben, Jukimuki, akkor ez kész, mehet a polcokra, veszik majd, mint az agávé szirupot!
Arról gondolom nincs még infó, hogy lesz-e javító update?
-
sgu
újonc
Üdv!
Pont ezt a telefont néztem ki, de erre felkaptam a fejem:
"Telefonálás után előfordul, hogy az eszköz körülbelül 30 másodpercet tölt el hálózatkereséssel, ilyenkor csak segélyhívást enged kezdeményezni, ez sokszor elég zavaró lehet."3g-s vagy 4g-s hálózaton jött elő a probléma? Fontos lenne, mert ezen múlik, hogy megvegyem. Azért ez elég nagy probléma.
-
G-Guts
aktív tag
Az nem érdekel, hogy nem független. Az sem érdekel, hogy más szolgáltató kártyájával nem működik, hiszen akkor már a Telenor lenne a szolgáltató, aminek a kártyájával meg működne és garanciális is lenne, mindezt 33 ezerért. Na látod, ezt nem tudod a vodánál megcsinálni!
-
-
G-Guts
aktív tag
Ez jellemző arra a sz@rkupac vodára már megint!
A telenornál kártyásann 33 ezer, a Vodánál meg előfizetéssel 41 ezer. Gratulálok Voda, hoztad a ghetzi, lehúzó formádat! -
BOBAKILL
őstag
válasz
Sebhelyes
üzenetére
Gondolom régóta használod ezt a telefont...
röhejes amit írtál. Ezek az olcsóbb samsungokra jellemzőek inkább..
Nekem a kisöccse van a Fino, de nagyon kezes kis teló annak ellenére hogy nem egy erőmű.
Kijelzője is nagyon szép, egyáltalán nem zavaró a felbontása. Ez is hasonlóan kellemes telefon lett, bár a kamera lehetett volna jobb; 8mpx mint a Fino-ban.
Ennyi pénzért megéri szerintem megvenni. Főleg úgy hogy új android és jóféle soc dolgozik benne. Továbbá van nfc is és lte is. -
atosan
veterán
Ilyen árért nem is kérdés, ha telefont kellene vennem, és még Telenoros is vagyok
-
TRIvidore
tag
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Barinőm még mindig egy fehéret használ 4.1.2. JB-vel, mindenféle akadás nélkül pedig egy rakat közösségi app-al teletömte (Viber, FB chat...etc.)
Anno 50k alatt szereztem be, már több mint 1.5 éves de remekül teszi a dolgát. Sztem tartalék telonak inkább válassz egy olcsó Honort (pl. 3C), vagy vmi hasonlót aliról 
-
Sebhelyes
senior tag
Jókora kupac bélsár ez, 1GB RAM, VGA képernyő, hívás után fél percig nem tudja hol van?

-
drfedayn
tag
Az vmi új feature h hivas utan van fel perc off?
belépő telefonnak elmegy a fosendottnal jobb. Lassacskán az 1gigas droidok is kezdhetnenek kikopni meg also közép kategóriában is. -
TRIvidore
tag
Érdekes, hogy mindenki az F6-ost tekinti a középkategória referenciamodelljének, holott 2013as a készülék. Ez azért elmond valamit a középkategória fejlődéséről... Azért jelezném, ha fenti F6-os volt a középkategóriás ("vadászgép") telefon, egy ehhez hasonló gyenge eresztést nem kellene oda pozícionálni. Főleg, hogy a hátlapi hangerőgombok eddig egyértelműen a G széria védjegyei voltak. Ezzel az Lg szerintem komolyat hibázott. Már a G2 mini specifikációjával is voltak fenntartásaim. (hogy maradhat ki egy értesítési LED egy majd 80k-s indulóárral rendelkező modellből?!), de ez tiszta szégyen, mint olvashattuk még az illesztés se tökéletes.A másik meg a tárhely. Elhiszem, hogy idehaza nem egy olcsó mulatság az artisjus, de ez, hogy out of the box van brutto 3.5Gb szabad helyünk, kb vérlázító. Ugyanakkor örvendetes a kimenő hangteljesítmény teszt, kár, hogy a táblázat mobilos nézetben még nem az igazi... Mi alapján válogatjátok össze a készüléklistát?
Telefonálás után előfordul, hogy az eszköz körülbelül 30 másodpercet tölt el hálózatkereséssel, ilyenkor csak segélyhívást enged kezdeményezni, ez sokszor elég zavaró lehet. - ez vajon csak a tesztkészülékre jellemző? (Gondolom nem volt lockolva 3Gre, s nem csupán handovernél jelentkezett a hiba.) Mert ha nem az elég komoly problem... Egyébként részletes, jó teszt szentkuti11 
-
Qwery
tag
Hasonítgatjuk itt az Ace-hez... Ha e között a kettő közt kellene választanom, a közelség- és fényérzékelő egyből döntésre késztetne. Hiba nélkül. Én nem tudom, hogy a Samsung ezt hogyan engedte meg magának. Spóroltak 0.01 dollárt.
-
Chevalier
tag
Ebbe a házba simán befért volna egy világbajnok akksi, tekintve az LG remekül optimalizálja.
LG F6 10,2mm 2460mAh,
Leon 10.9mm 1900mAhértem, hogy ívelt, de ez egy kihagyott ziccer
-
judas13
veterán
Robot 1 Giga Rammal ingyen sem kéne eleve...
-
Graphics
Jómunkásember
33-ért korrekt ajánlatt, kártyafüggetlenül picit sok.
Az LG jól árazott, de inkább a szolgáltatók. Ace 4 vetélytárs, a kijelzőn kicsit ülhettek volna a felbontással.
Első telefonnak jobb, mint az Tescos "éppenDott"-hoz képest
@szemy94: Vagy lemaradtál az MTK-s SoC-ok fejlődése kapcsán, vagy kimaradt valami...
Lehet fogtad az összes Ace-t , viszont én meg az összes MTK-s SoC-ot.. Eddig mindegyikkel tudtam telefonálni, szóval alaptalan általánosságokat ne fogalmazz meg

-
Ennyi pénzért megéri!
-
szemy94
senior tag
A régebbiek, amikbe beleraktak papíron 512MB Ram-ot, ami még lehet kevesebb is, és még az indító is leáll sokszor, azzal szerintem nehéz
És szerinte annyiban különbözik ez azoktól, hogy 2x annyi a RAM, hát azért az S410 szerintem nem egy rossz SoC.
Jó nyílván volt túlzás is az előző hsz-ben, meg eléggé általánosan írtam, elnézést, ha megbántottam az MTK(drukkereket)-t
Igen, sajnos van egy Qualcommos Tuku T2 a környezetemben, hát attól bármi jobb, szóval a szoftver is sokat számít, amiben talán (mostanában nem volt LG-m, az utolsó egy P500, mai napig működik, igaz már CM7-el) az LG jobb egy kicsit, mint némelyik kínai telefont átcímkézett telefon "gyártó"
-
pengwin
addikt
"Volt a kezemben majdnem az összes Ace"
- jó neked, de az Ace 4 az első, amibe SAMOLED kijelző került... és hiába nem az éppen aktuális csúcs-AMOLED kerül a középkategóriába, de attól még évről-évre sokat fejlődik az AMOLED, az Ace 4-é már lehet megütné az S3 szintjét, ha nem lenne jóval alacsonyabb ppi-je.
Egyébként meg az AMOLED kontra IPS meg leginkább hitvita, és ízlés dolga, hogy ki melyiket preferálja, mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai is.(#21) szemy94
Ezt a hülyeséget honnan vetted, hogy az MTK SoC miatt nehéz valamivel telefonálni?
Snapdragon 200, 400, 410 gyakorlatilag azonos CPU felépítésűek az MTK SoC-kkel, és láss csodát, a Snapikra is lehet szar rendszert összerakni, amivel nehéz még az alapműveletek végrehajtása is. Sőt, az MT6582, 6589 és ennél jobb MediaTek SoC-vel szerelt telefonok nagy részével semmi probléma nincs. -
BennyRay
tag
válasz
szentkuti11
üzenetére
Köszönöm!
(Pedig de szép lenne egy alsó kategóriás, tolerálható minőségű, értesítő ledes, max 65 mm széles telefon.)
-
GeryFlash
veterán
Megint egy béna teszt. Teleornál 33, Vodánál 42 ezer, szó sincs itt semmi 50 ezres árról, ha annyi lenne a kutya se venné ilyen felbontással a G2 Mini helyett. Amúgy nem rossz, akksiért és a felbontásért kár (2015-ben már a középkategóriában alap lesz 720p, erre ez meg még nem is qHD...), amúgy a tetsziket megérdemli, csak ugye nem 50 ezres árral (kit érdekel a szürke importos árak
)szentkuti11 Ne csak a plecsnit hanem az árat is írd át kérlek, egyébként jó teszt csak ez böki a csőrömet

-
BennyRay
tag
Közelségérzékelő, fényérzékelő, értesítő-led trióból melyikeket kapta meg?
-
kortic
tag
Leon LTE egy jó vétel lehet, a több, mint fél piacon lévő Samsung Galaxy Ace 4 is hasonló árszinten mozog
Innen hiányzik egy éve szó
A topikhoz:
Szerintem egy tetszett plecsnit kaphatna, ha 40 körül beáll a független ára. Ennyire zavaró lenne a kamera és a böngésző újratöltése? Legalább jól gazdálkodik az akksival.
A fenti kommentekben elég jó árak vannak feltüntetve, szerintem Megéri beruházni rá.zombinyul

szentkuti11
-
babosmiki
addikt
válasz
szentkuti11
üzenetére

-
bollokcs80
Korrektor
Nem rossz, de hosszabb távon az 1 GB RAM kevés lesz az LG UI-nak...
-
Sebestyen01
őstag
Mi az hogy hivas utan fel percig halozatot keres? Miert?

-
zombinyul
addikt
"a több, mint fél piacon lévő Samsung Galaxy Ace 4 is hasonló árszinten mozog"
Igen, egy egész telefon több mint fél.
A hangzás tesztelése nagyon jó ötlet volt, hiánypótló.
Ilyen kijelzőfelbontással telefont már nem vennék, bár a 410-essel tuti szeretik egymást.
Picit lejebb megy az ára, és aki korrekt droidra vágyik, jó alternatívára találhat benne. Bár az 1 giga ram droid alatt ki tudja meddig lesz elég bármire is. Meg fél percig nincs háló hívás után? WTF?
(a WP ajnározásba inkább nem is kezdek bele, pedig ilyen árba WP fronton jobb kijelző, kamera, support van )
-
roli543
őstag
A telenornál nagyon olcsó, annyiért simán járna plecsni neki
korrekt kis készülék lett 
-
QG
tag
Mitől lenne ez középkategóriás? Az abszolút fapadtól csak az 1 giga ram különbözteti meg.
-
Saccco
nagyúr
Vodánál előfizetéssel 9.990ft (Csomag: Voda Go 3.690ft)...

-
babosmiki
addikt
Vajon miért nem kapott legalább egy "Tetszett" plecsnit?...
-
tzsolesz
nagyúr
Szerintem nem rossz cuccos. Ennyiért simán elnézhető 1-2 apróbb hiányosság, gyengeség.
Viszont ami a tesztben nekem szemet szúrt az ez:
kicsit nagyobb az LG kijelzőjének felbontása és mérete, viszont a Samsung egy Super-AMOLED panellel büszkélkedhet
Ez mikor volt előny egy IPS panellel szemben? Ráadásul elmondanám, hogy az Ace szériába, sőt Advance-ba is, nem ugyan olyan minőségű Super-amoled panelt raknak mint a csúcsokba (S3, S4 S5, S6...).
Volt a kezemben majdnem az összes Ace, öcsémnek meg Advance van. Nem tetszett egyik sem. Pláne nem egy S3 LTE után. Az LG-nél szintén ez a helyzet.
De mindegy is, az Ace 4-ben lévő S-amoled kijelző egyáltalán nem biztos hogy jobb élményt eredményez mint a tesztben szereplő telefon kijelzője.A másik pedig, hogy hogy nem kapott plecsnit ilyen árral? 40K-ért szerintem csak Kínai cuccok vannak hasonló tudással.
-
DemonDani
addikt
A Telenornál kártyás csomagban 32 990 Ft, így azért egy kicsit már másabb a leányzó fekvése szerintem.
-
babkukta
senior tag
Mióta csináltok a 4. oldalon lévő táblázatot, skálát??? Csak mert nekem ez új itt az MA-n

Egyébként jó lett a teszt! -
Saccco
nagyúr
Tessék, pont most akarok anyámnak ilyet venni.
Köszi a tesztet.

Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- OnePlus 15 - van plusz energia
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

(meg úgy az ilyen kinézetű LG-k általánosan)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
belépő telefonnak elmegy a fosendottnal jobb. Lassacskán az 1gigas droidok is kezdhetnenek kikopni meg also közép kategóriában is.