- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Angol mobilszám itthon?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddt500
csendes tag
Sziasztok. Sajnos 1 év után kipurcant a telóm aksija.
Fullra feltöltöm utána elkezdek videózni vagy mp3-at hallgatni és 8-10 perc után minden figyelmeztetés nélkül kikapcsol. No mindegy a kérdés, hogy hol és milyen aksit vegyek hozzá? Ismerem a googlet szóval személyes tapasztalat érdekelne. 900mA-nél nagyobbat nem találtam pedig a gyári 1000-es.
Rengeteg 700-as van 2 rugóért. Vegyek abból kettőt?Gyári aksi mibe fáj?
Előre is köszi. -
ddt500
csendes tag
Hilfe!!!
-
ddt500
csendes tag
RenegadeC2 én már csak benned bízom.
Addig nem piszkálom a telót amíg te fel nem bukkansz! (Talán eddig sem kellett volta
)
-
ddt500
csendes tag
Na szóval. Úgy tűnik ez a pxo mappa fog megszívatni. Akármelyikkel próbálom mindig a calculator.pxo-nál mindig 28-as hibát ír ki. Az LGAPP át van nevezve TOTO-ra. Ötlet?
-
ddt500
csendes tag
A biztonság kedvéért letöltöttem az a,b,c-t Most próbálom összehasonlítani a fent lévővel de sajnos nem tudom, hogy mi tűnt még el abból a mappából.
-
ddt500
csendes tag
Na a dolgok jelenlegi állása a következő. Van az LGAPP-ben a 3 mappa. Abból a Media jónak tűnik a pxo meg a temp viszont teljesen üres.(Gondolom a temp-nél nem baj ha az??)
Asszem kénytelen leszek új LGAPP-t berakni. Azt honnan sejthetem, hogy nekem milyen van fent? Mint ha 10c lenne de nem vagyok biztos.
Tavaly karácsonykor kaptam a telót. Ez jó lehet?
-
ddt500
csendes tag
Na most csináltam bajt.
Ha visszarakom az akkumulátort akkor is a sárga refreshing jön elő.
Hilfe!! Az LGAPP-ben már csak 3 mappa maradt a Media a Pxo és a Temp.
-
ddt500
csendes tag
válasz
RenegadeC2 #1547 üzenetére
Na most valami nem kerek. Szerkesztem. Újra csatlakozom és van TOTO meg LGAPP mappa is.
-
ddt500
csendes tag
Az swf mappát kicseréltem a gyárira de a hiba továbbra is fennáll.
-
ddt500
csendes tag
Közben rájöttem.
Másik kérdés. Vagy fél éve felraktam rá a fire xp témát. Most hiába váltok akármelyikre sokszor előkerül. Pl. a telefonkönyv narancssárga, a pin kód beírása szintén stb. stb. Mit és hol töröljek ki, hogy mindig az adott téma érvényesüljön mindenütt? Azt shortcut xml-t? Mert látom az van minden témának. De melyik mappából? LGAPP/Media/swf??? Mert ott van egy.
-
ddt500
csendes tag
Szega. Kipróbáltam ez a theme manager V3.2-őt és van egy kérdésem.
A theme manager menűjében van a settings pont és azon belül ilyen lehetőségek, hogy icon, clock, calendar stb. Na azok alapból off-on vannak. Mire jók? Ne mindegyik téma használja őket vagy mi? -
ddt500
csendes tag
válasz
RenegadeC2 #746 üzenetére
Az enyém néha lefagy fényképezés közben. Teljesen random módon. Ki kell venni az aksit mert semmire nem reagál.
-
ddt500
csendes tag
válasz
RenegadeC2 #580 üzenetére
Azt vágom, de nem gondoltam volna, hogy ilyen erős. Más telóm nem vonzotta a dolgokat.
-
ddt500
csendes tag
Háááát. Nem tudom. Elég furcsá fogja.Ha én nem akarnám hogy fake-nek higyjék akkor csak egy kézzel fognám.Egyébként én sem látom, hogy bármit is megnyomna (talán a piros kagylót de nem biztos)Nem tudom.
Tényleg! Az feltünt valakinek, hogy milyen erős mágneses mezeje van a mobilnak?? Egy biztostűt simán felszed az asztalról! -
ddt500
csendes tag
válasz
RenegadeC2 #520 üzenetére
Thanks!
-
ddt500
csendes tag
Egy érdekesség! A fire után raktam fe a vistát. A mobil a fire sárga hátterével kapcsol be. Majd a főmenünél jön a vista háttér, aztán minden almenű narancssárga.
Ja és mellékhatásként eltünt a gyári játék.(Egyszer játszottam vele) -
ddt500
csendes tag
Ez 51 oldal tartalom jegyzékel együtt! Persze A7-es méret.
100 000ft-ért kicsit többet vár az ember. Bár a csomagolása nagyon szép. -
ddt500
csendes tag
válasz
Viktor0610 #418 üzenetére
Sajnos elég szar. Egy csomó minden nincs benne, ezért le is szoktam róla.Pl. nem találtam semmit arról, hogy hány Gb-os kártyát kezel. Az egy dolog, hogy nem nehéz kideríteni de akkor is.
-
ddt500
csendes tag
Működik.Köszi!
Már elő sem veszem a felhasználói kézikönyvet.
-
ddt500
csendes tag
Egy kérdés. Olyan telefonszámot hívok ahol a gépi hang bejelentkezése után kell beütni a melléket. Hogy csináljam??
-
ddt500
csendes tag
Egyébként az a tény, hogy a sim kártyám 3 másik mobilban sem generált adatforgalmat nem jelent semmit? A boltban két mobilba is berakták itthon meg benyomtam az Asszony GX-30-ba is. Semmi eredmény.
-
ddt500
csendes tag
Megkövetlek! Én egy vaksi fasz vagyok.
Nem csoda ha nem tudom beállítani a telefonomat. Bár most elvileg minden jó rajta még sem megy a net.
-
ddt500
csendes tag
válasz
RenegadeC2 #391 üzenetére
Pü. ment.
-
ddt500
csendes tag
Nem volt rengeteg mappa. Csak az a 2-ő.A telefon saját formázóját használtam. Gondolom ezen hibák egyike sem indokolná, hogy eltünjön belőle az adat.
-
ddt500
csendes tag
Újjabb érdekes jelenséget tapasztaltam ami szerencsére magától megszünt.
Tegnap előtt vetem egy 2Gb-os Nokia memóriakártyát. Szépen leformáztam a telcsivel aminek eredménye képpen lett rajta egy Games&Applications mappa (asszem) abban pedig egy units almappa. Na ebbe az almappába beleraktam 70 mp3-at meg 5 videót. (USB-adattár kapcsolódva) Szépen át is ment 7-8 perc alatt. Megnézem a mobilt látom ott van minden (kb. 750Mb). Mobil kikapcs. Másnap reggel a buszmegálló felé haladtomban gondoltam hallgatok egy kis zenét. Jé nem tudok. A memóriakártyán 11Mb adat van. Se videó se zene. Akkor még arra gondoltam, hogy biztos elcsesztem valmit.(Nem vártam meg amíg lekapcsolódik ilyesmi).
Mikor hazaértem kártya újraformáz, mindent úgy csinálok mint az előbb. Kivétel, hogy szépen hardver biztonságos eltávolítása plussz lekapcsolódás gondos odafigyeléssel törént. Ma reggel megint nincs semmi a memóriakártyán!!!!!!!!!!!
Most jön az érdekes rész. Formázás. A telefon nem csinál mappákat!!!(Közben rá volt dugva a pc-re.) Felrakom simán rá a cuccost. Telefon kikapcsol bekapcsol és minden rajta van. Na erre varjatok gombot.
Ja a internet még mindíg nem jó. Az ANP-t beállítottam vitamax.internet.vodafone.net-re, vitamax.snet.vodafone.net-re, standardnet.vodafone.net-re ill.vitamax.standardnet.vodafone.net-re. Ötlet??
Ja egyébként tök vicces, hogy ez az oldal tele van helyesírási hibákkal.[link]
Vagy a standardnet.vodafone.net vs.standradnet.vodafone.net nem ugyan azt takarja??
Az "Interenetet"-ben biztos vagyok. -
ddt500
csendes tag
válasz
RenegadeC2 #373 üzenetére
Na most az egy dolog, hogy én nem tudom beállítani. Ezt eddig is tudtam. De az, hogy a Vodafone-ban sem tudják az már egy másik. Ja csak adaléknak annyit, hogy a szervízes szerint előző nap volt ott egy másik fazon ugyan ezzel a telefonnal úgy, hogy már értett is hozzá. Meg azokat állította amit te is mondtál.(Bár szerinte minden jó volt de azért próbálkozott). Az elődömnek az volt a gondja, hogy ha pc-re dugta a telefont akkor tudott rajta keresztül internetezni, viszont magán a mobilon nem.
-
ddt500
csendes tag
válasz
Feri bácsi #370 üzenetére
Nincs külön aktiválás, jött a válasz sms hogy a szolgáltatást aktiváltuk.
-
ddt500
csendes tag
válasz
RenegadeC2 #367 üzenetére
Igen.Már két különböző profil is van. Semmilyen hibaüzi nincs. Csak annyi, hogy "Sikertelen kapcsolódás" de ez kb. 3 másodperc.Szóval nem próbálkozik túl sokat.
De majd ma este még végigbuzerálom. Ha valami összejön szólok.
Ja meg persze a boltban is nyomogatták össze vissza. Elvileg nálk él a dolog. De mint mondottam a sim kártya két másik telefonban sem volt hajlandó adatforgalmat generálni.
Ja és az előző D500-ban sem. Bár ott nem is nagyon eröltettem a dolgot. -
ddt500
csendes tag
Na vettem egy 2Gb kártyát. Minden flottul működik csak az internet nem!!!!!!!!!!!!! Előfizettem a NET200-ra és nincs kapcsolat!! Bementem a Vodafone-hoz ahol igen érdekes dolog történt. 45 perc nyomogatás után közölték, hogy nem tudják beállítani.Már éppen távoztam volna amikor valami szöget ütött a fejembe. Mondom "ki lehetne próbálni a sim kártyámat egy másik telefonban?? Persze!" Na két másiban sem sikerült kapcsolatot összehozni vele.
Újjabb 20 perc után elfogyott a türelmem és eljöttem.De nem adom fel.Csak erőt gyüjtök. -
ddt500
csendes tag
Az Arany János utcában van egy bolt ott 104000 a magyar nyelvű.
-
ddt500
csendes tag
válasz
RenegadeC2 #347 üzenetére
Hát ez az! Nincs tulajdonságok menűpont!!
-
ddt500
csendes tag
válasz
RenegadeC2 #345 üzenetére
Megnyitás.
Add to VLC mediaplayer playlist.
Intéző.
Play with VLC media player.
Parancsikon létrehozása.Lassan 2 éves lesz az XP-m és kezdem érezni ezt. Az elmúlt 2-3 hónapban egyre lassabbak a játékok.
-
ddt500
csendes tag
Lehet, hogy csak a windos szarakszik (ezt gyanítom) mert megjelenik külön a telefon mint meghajtó de ha jobb-klikk intézőt nyomok akkor az asztalt nyitja meg!
-
ddt500
csendes tag
válasz
RenegadeC2 #337 üzenetére
334# Nem most modem módban. De ha háttértárként az van beállítva amit Te mondtál tehát ha bemegyek az elsődleges tárolás beállításába akkor a készülék van bepöttyözve. Na így csak modemként hajlandó működni.Ki érti ezt??
335# Köszi.Kártyaolvasó beüzemel. De lehet csak 2Gb veszek. Megnézem mekkora egy normál hosszúságú film átkódolva. -
ddt500
csendes tag
Jól értelmezem, hogy 4-6-8 Gb-ost is lehet csak ne a telefonnal formázzam? Azt úgy csinálhatom, hogy berakom a telefonba beállítom mint háttértárat rádugom a pc-re és úgy formázom?? De van memóriakártya befogadó usb-s kütyűm is. Inkább azt használjam??
-
ddt500
csendes tag
válasz
RenegadeC2 #328 üzenetére
Elkezdett tölteni megint abban a pillanatban leállt az adatátvitel.
-
ddt500
csendes tag
válasz
RenegadeC2 #328 üzenetére
Nincs még hozzá memóriakártyám és ha átállítom adattárnak akkor nem csinál semmit.(Csak közli, hogy helyezzem be a memóriakártyát.)
Holnapután veszek bele egy 2 gigásat. Vagy vegyek 4 gigásat?? 1000%-ék, hogy kezeli??? -
ddt500
csendes tag
Minden tiszteletem a Tied de eddig úgy tűnik, hogy ez lesz a megoldás. Mobil kikapcs feltöltöttem és azonnal működik. Tudom, hogy át lehet állítani de ahhoz tegnap este óta nem nyúltam.De persze ez még hosszasabb bizonyítást igényel. Ha 100%-os lesz akkor szólok.
-
ddt500
csendes tag
válasz
RenegadeC2 #323 üzenetére
Próbálom!
[link] -
ddt500
csendes tag
Egy érdekes ötletem támadt. Lehet, hogy azért nem műkszik mert merül az aksi és elkezdett usb-n keresztül tölteni?? És emiatt úgy veszi, hogy nem üres a képernyő. Vagy ez hülyeség? Csak mert eddig nem töltött és működött.
-
ddt500
csendes tag
válasz
RenegadeC2 #319 üzenetére
Basszus megint behalt ez a rohadt pc suite!!! 1 napig töltögetek föl le erre egyszer csak kiírja, hogy ellenőrizzem a COM-portot!! Újrainstalláltam de most ez sem segít!! Pedig a kapcsolat meg van csak ha be akarok lépni a tartalomba vagy bármibe akkor ezt írja ki. A képernyő persze üres.
-
ddt500
csendes tag
Meg van!!! Jól elbeszélgetek itt magammal.
-
ddt500
csendes tag
Hilfe!! Valamit elcsesztem! Most jöttem rá, hogy legelősször teljes képernyősen néztem a gyári videót de most már az is fordítva van és kicsiben!!! Mit nyomkodtam el??Miként állítsam vissza??
-
ddt500
csendes tag
Sikerült, sikerült sikerült!!
Csak egy kérdés még! Úgy nem lehet videózni, hogy keresztben legyen a kép???Amolyan teljes képernyős üzemmódban.
-
ddt500
csendes tag
válasz
RenegadeC2 #268 üzenetére
Nekem a kódoláskor csak azt írja ki, hogy DivX. Az jó?? Nincs DivX5.
kép.A képet átalakítottam hivatkozássá, mert rettentőmód belassította a betöltést a nagyméretű BMP?-kép.
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
ddt500
csendes tag
Működik!!Letöröltem és felraktam újra progit.
-
ddt500
csendes tag
válasz
RenegadeC2 #305 üzenetére
Kábellel már látja de most meg azt írja ki, hogy ellenőrizze a COM-portot (semmit nem tudok csinálni). Ja és a gyári beállítások visszaállítására az írja ki, hogy nem hajtható végre mert ütközés van ezzel a programmal(JAVA)
-
ddt500
csendes tag
válasz
RenegadeC2 #302 üzenetére
Egy kisebbfajta istenség vagy!! Hálám üldözni fog!
-
ddt500
csendes tag
Újjab probléma. A bluetooth-on keresztül akaro csatlakozni a géphez. Ez sikerül is. A pc-ben megjelenik a mobil a mobilban meg a pc. De amikor a Pc Suite-ban a csatlakozás varázslót benyomom akkor azt írja ki, hogy sikertelen.
-
ddt500
csendes tag
Na vajon mit hozott a Jézuska??
Ott vagyok meglőve, hogy nem tudok semmilyen internetes dolgot művelni vele. Telefonnal még sosem neteztem ezért semmilyen beállítást nem tudok. Szóval bármivel is próbálkozok csak connection failed meg ilyenek. Vodafonos vagyok (Vitamax ha ez számít). Valaki tud segíteni??
-
ddt500
csendes tag
Lehet, hogy már volt róla szó de azért megkérdezem. A gyári csomagban mekkora memóriakártya van??
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG a Prada alapjait felhasználva készített egy jóval nagyobb tudású, érintésvezérelt telefont.
- Akciókamerák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Temu
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest