- Angol mobilszám itthon?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
rene85
aktív tag
nézegettem az angol fórumot, és már egy csomó téma van hozzá. szerintem ez az egyik legnagyobb dobás ebben a telóban többek között (még ha nem is hivatalosan lehet csinálni meg ügyeskedni kell hozzá), ha jól értem, akkor flashben akármilyen témát tudsz magadnak készíteni hozzá? akkor fel kell frissíteni a flash tudásom. Az iphone témáját is rá lehet tölteni simán (ilyen viewtyra átalakított verzióban), meg láttam már olyat is, ami jelszót kér az elején, hogy ki tudd lockolni a telót, a youtube-on van jópár videó. az okos programozók pedig tologatják ki a határokat, a jogdial-os kezelőfelületet érdemes megnézni, ha tudom, megkeresem a linkjét is.
hívott egy néni a t-mobiltól tegnap délelőtt, mondtam neki hogy most épp nem jó, akkor mondta hogy visszahív délután, mert hogy egy csomó pénzt lehet spórolni, ha nem személyesen intézed el a telefonvásárlást, hanem házhozszállítással. tud valaki erről valamit hogy milyen kedvezmények vannak? nincs kedvem végigolvasni egy 100 oldalas szmsz-t meg mindenféle szabályzatokat. w800-ról cserélnék erre egyébként, és előfizus lennék, az is vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG a Prada alapjait felhasználva készített egy jóval nagyobb tudású, érintésvezérelt telefont.
- Temu
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EA Sports WRC '23
- Angol mobilszám itthon?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- LEGO klub
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest